sveikos merginos, mokausi is jusu tortu kepimo ir puosimo meno jau labai senai. labai jumis visomis labai zaviuosi noreciau ir as ikelti keleta savo keptu tortu...
QUOTE(nora25 @ 2010 08 18, 11:46)
bet kaip suprantu, esu naujoke ir to man padaryti nepavyks...
grazus tortai , viskas matosi siuo adresu
o jei šiandien padarysiu rafaelą ar ryt jau vakare bus skanus?
QUOTE(kukuska007 @ 2010 08 18, 07:19)
ne zele, o zelatinos, paziurek, ka raso ant pakelio, kiek jos reikia vienam litrui.
Jei darysi su zele, tai olesta rase, kad jogurto litrui deda 3 pakelius zele, tirpina ja 500ml vandens.
pataisykit, jei klystu, nes is atminties rasau.
Jei darysi su zele, tai olesta rase, kad jogurto litrui deda 3 pakelius zele, tirpina ja 500ml vandens.
pataisykit, jei klystu, nes is atminties rasau.
Eina sau as tikra nevykelr kulinarijoj jau visai susimaisiau su tais tortais,as net nesuprantu kuo zele nu zelatinos skiresi
QUOTE(nora25 @ 2010 08 18, 13:46)
bet kaip suprantu, esu naujoke ir to man padaryti nepavyks...
saunuole jus,eziukai ypac suzavejo
QUOTE(Borkowa @ 2010 08 18, 14:50)
Eina sau as tikra nevykelr kulinarijoj jau visai susimaisiau su tais tortais,as net nesuprantu kuo zele nu zelatinos skiresi
zele, tai ta pati zelatina su skoniu, ji jau paruosta desertiniam naudojimui, o zelatina, tai milteliai, kurie duoda stingima, baet skoni turi susikurt pati, gali ja deti i saltiena, daryt darzoves drebuciuose ir t.t.
Sveiki,
vel as su klausimais. Man idomu ar visus tortus galima dengti MMG. Kaip suprant norint graziai uzdengti, reikia pries tai islyginti torta su Sarlot kremu kuris yra sveistnis (o gal as klystu da gerai neisstudijavau) ir tik tada dengti mase. Bet jei tortas pvz bus su varskes ar kokiu jogurtiniu kremu ar nesusipjaus skoniai? Zadu daryti dinozauriuka, jam butinai reikia dengimo mases tai dabar suku galva koki torta naudoti kaip pagrida. Ten reikia biskvitinio. Galvojau apie snikersa zavi tuo, kad galima ji isanksto issikepti ir jam reikia pastoveti. Velau Rafaelo buvo minty, kaip suprantu ji tikrai galima dengti. Bet noretusi gaivaus. Arba daryti kokiu 2 tortu, nes reikia atskirai galvai ir kunui. Tai ir galvoju ar varskes kremas nesipjaus su Sarlot kremu
Dar noriu paklausti. Galvoju daryti kiausinio luksta, ar iseitu jis is cukraus mases, kur daromos gelytes? Ar geriau kazka kita rinktis?
Na gal tam kartui tiek klausimu Gal kazkam juokingai cia viskas skamba, bet kaip pirmakart ruosiantis dengti su mase tai daug neaiskumu
Aciu uz atsakmus
vel as su klausimais. Man idomu ar visus tortus galima dengti MMG. Kaip suprant norint graziai uzdengti, reikia pries tai islyginti torta su Sarlot kremu kuris yra sveistnis (o gal as klystu da gerai neisstudijavau) ir tik tada dengti mase. Bet jei tortas pvz bus su varskes ar kokiu jogurtiniu kremu ar nesusipjaus skoniai? Zadu daryti dinozauriuka, jam butinai reikia dengimo mases tai dabar suku galva koki torta naudoti kaip pagrida. Ten reikia biskvitinio. Galvojau apie snikersa zavi tuo, kad galima ji isanksto issikepti ir jam reikia pastoveti. Velau Rafaelo buvo minty, kaip suprantu ji tikrai galima dengti. Bet noretusi gaivaus. Arba daryti kokiu 2 tortu, nes reikia atskirai galvai ir kunui. Tai ir galvoju ar varskes kremas nesipjaus su Sarlot kremu
Dar noriu paklausti. Galvoju daryti kiausinio luksta, ar iseitu jis is cukraus mases, kur daromos gelytes? Ar geriau kazka kita rinktis?
Na gal tam kartui tiek klausimu Gal kazkam juokingai cia viskas skamba, bet kaip pirmakart ruosiantis dengti su mase tai daug neaiskumu
Aciu uz atsakmus
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 18, 15:12)
o jei šiandien padarysiu rafaelą ar ryt jau vakare bus skanus?
bus skanus
tik man su tiek citrinų jis kiek rūgštokas, tai įvarvinų ir apelsinų, bet čia gal tik man taip skaniau
sveikutes kepejeles
turiu klausimeli, reikia sestadieniui torto, darysiu snikersa, tik va iskilo klausimelis ji man is vakaro ( tai penktadieni vakare) sutepti, ar bus geriau jei as ji sutepsiu sestadieni ryte ir jau vakarui bus pats tas? nes jis pakankamai slapias tortas ir jei sutepsiu anksciau ar jis man nesubliuks visas iki kito vakaro?
aciu uz atsakyma
turiu klausimeli, reikia sestadieniui torto, darysiu snikersa, tik va iskilo klausimelis ji man is vakaro ( tai penktadieni vakare) sutepti, ar bus geriau jei as ji sutepsiu sestadieni ryte ir jau vakarui bus pats tas? nes jis pakankamai slapias tortas ir jei sutepsiu anksciau ar jis man nesubliuks visas iki kito vakaro?
aciu uz atsakyma
QUOTE(dani84 @ 2010 08 19, 14:24)
sveikutes kepejeles
turiu klausimeli, reikia sestadieniui torto, darysiu snikersa, tik va iskilo klausimelis ji man is vakaro ( tai penktadieni vakare) sutepti, ar bus geriau jei as ji sutepsiu sestadieni ryte ir jau vakarui bus pats tas? nes jis pakankamai slapias tortas ir jei sutepsiu anksciau ar jis man nesubliuks visas iki kito vakaro?
aciu uz atsakyma
turiu klausimeli, reikia sestadieniui torto, darysiu snikersa, tik va iskilo klausimelis ji man is vakaro ( tai penktadieni vakare) sutepti, ar bus geriau jei as ji sutepsiu sestadieni ryte ir jau vakarui bus pats tas? nes jis pakankamai slapias tortas ir jei sutepsiu anksciau ar jis man nesubliuks visas iki kito vakaro?
aciu uz atsakyma
snikersas į trečią dieną pats skaniausias drąsiai tepk penktadienį, niekas ten nesubliukš ir po savaitės laikymo
QUOTE(uzniukas @ 2010 08 19, 14:29)
snikersas į trečią dieną pats skaniausias drąsiai tepk penktadienį, niekas ten nesubliukš ir po savaitės laikymo
na savaite gal nepavyks islaikyti, bet penktadieni tada drasiai tepu aciu
nors vis dar galvoju kuri bandyti ar ta snikersa ar juodaji princa noriu kad tikrai pavyktu, o snikerse truputi gasdina tas ganasas, ar pavyks padaryti torciuka nesiuosi i svente, bus daug zmoniu, noriu kad mano tortukas butu kaip priklauso, o ne koks nevykelis