Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-7

Sakykit, o soda galima nugesint pvz su citrinos sultim? Noriu kept Cipciuko medaus torta, bet namie acto ner, o i parduotuve tingiu eit del jo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 08 10, 18:10)
Sakykit, o soda galima nugesint pvz su citrinos sultim? Noriu kept Cipciuko medaus torta, bet namie acto ner, o i parduotuve tingiu eit del jo blush2.gif

Man atrodo galima 4u.gif
Atsakyti
galima citrinos rugstele vietoj acto tai ir citrinos sultimis galima 4u.gif
Atsakyti
Tortas Snikersas, recepte yra neištaisyta klaida: 2 stiklinės miltų, 1 stiklinė cukraus. Jei norit ganašo, užvirinkit grietinėlės indelį iki virimo, įdėkit 3/4 indelio rududu, maišykit kol ištirps daug maž ir padėkit į šaldytuvą kai atvės per naktį atšalti, iš ryto išplakit 4u.gif
Atsakyti
gal kur greit pasakys , kaip grazuai apibarstyti sonus torto trupinukais ? na virsus tai viskas aisku , o va kaip su sonais ? g.gif kaip ten juos apibarstyti ? juk torto nepasiversi ant sono g.gif
Atsakyti
Torta pasiimi ant delno,o kita ranka imi trupinius ir glaudi prie sono,geriausia tai daryt virs kokio bliudelio,tai nukritusius trupinius vel bus galima imt ir glaust,kol bus gerai 4u.gif
Atsakyti
arba su platoku peiliu kabini trupinius ir spaudi prie torto sonu smile.gif Po to padekla reikia gerai nuvalyti smile.gif
Atsakyti
Sakykit, o kuria mase lengviausia dengt torta zmogui, kuris niekada to nedare? Kuria lengviau pasidaryt? Ar su visu masiu likuciais galima daryt papuosimus, pvz kvietkus? Ar cia jokio skirtumo?
Atsakyti
aš pirmą kartą dengdama naudojau šitą merginų rekomenduotą masę. ir labai gerai pavyko(aišku yra kur tobulėti) smile.gif is jos likučių galima ir gėles daryti smile.gif

Meian dengimo mase is gliukozes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sypsaliukas: 10 rugpjūčio 2010 - 21:13
Aciu, Sypsaliuk 4u.gif as pastudijavau jas visas, tai man irgi sita pasirode "lengviausia" smile.gif

Ir dar toje papuosimu temoje uzmaciau, kad puosia spalvotais trupiniais meduti. O kaip tuos trupinius nuspalvint? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 08 10, 23:27)
Aciu, Sypsaliuk 4u.gif as pastudijavau jas visas, tai man irgi sita pasirode "lengviausia" smile.gif

Ir dar toje papuosimu temoje uzmaciau, kad puosia spalvotais trupiniais meduti. O kaip tuos trupinius nuspalvint? blush2.gif

kazkur buvo rasyta, tik dabar nerandu kur ....kaip tuos visus truoinius padaryt. smile.gif zinau kad pilki, berods deginti trupiniai su miltais maisyti, bet negaliu garantuoti. kazkodel taip lenda i galva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsaliukas @ 2010 08 10, 22:48)
kazkur buvo rasyta, tik dabar nerandu kur ....kaip tuos visus truoinius padaryt. smile.gif zinau kad pilki, berods deginti trupiniai su miltais maisyti, bet negaliu garantuoti. kazkodel taip lenda i galva smile.gif

taip taip, sudegintas vienas blynas is jo gaunas tie tamsiausi pabarstukai, balti - miltai, nes cukrus sudrėksta, o pilki, va Sypsaliukas parašė mirksiukas.gif
Atsakyti