Sakykit, o soda galima nugesint pvz su citrinos sultim? Noriu kept Cipciuko medaus torta, bet namie acto ner, o i parduotuve tingiu eit del jo
QUOTE(Fanfan @ 2010 08 10, 18:10)
Sakykit, o soda galima nugesint pvz su citrinos sultim? Noriu kept Cipciuko medaus torta, bet namie acto ner, o i parduotuve tingiu eit del jo
Man atrodo galima
galima citrinos rugstele vietoj acto tai ir citrinos sultimis galima
gal kur greit pasakys , kaip grazuai apibarstyti sonus torto trupinukais ? na virsus tai viskas aisku , o va kaip su sonais ? kaip ten juos apibarstyti ? juk torto nepasiversi ant sono
Torta pasiimi ant delno,o kita ranka imi trupinius ir glaudi prie sono,geriausia tai daryt virs kokio bliudelio,tai nukritusius trupinius vel bus galima imt ir glaust,kol bus gerai
arba su platoku peiliu kabini trupinius ir spaudi prie torto sonu Po to padekla reikia gerai nuvalyti
Sakykit, o kuria mase lengviausia dengt torta zmogui, kuris niekada to nedare? Kuria lengviau pasidaryt? Ar su visu masiu likuciais galima daryt papuosimus, pvz kvietkus? Ar cia jokio skirtumo?
aš pirmą kartą dengdama naudojau šitą merginų rekomenduotą masę. ir labai gerai pavyko(aišku yra kur tobulėti) is jos likučių galima ir gėles daryti
Meian dengimo mase is gliukozes
Meian dengimo mase is gliukozes
Aciu, Sypsaliuk as pastudijavau jas visas, tai man irgi sita pasirode "lengviausia"
Ir dar toje papuosimu temoje uzmaciau, kad puosia spalvotais trupiniais meduti. O kaip tuos trupinius nuspalvint?
Ir dar toje papuosimu temoje uzmaciau, kad puosia spalvotais trupiniais meduti. O kaip tuos trupinius nuspalvint?
QUOTE(Fanfan @ 2010 08 10, 23:27)
Aciu, Sypsaliuk as pastudijavau jas visas, tai man irgi sita pasirode "lengviausia"
Ir dar toje papuosimu temoje uzmaciau, kad puosia spalvotais trupiniais meduti. O kaip tuos trupinius nuspalvint?
Ir dar toje papuosimu temoje uzmaciau, kad puosia spalvotais trupiniais meduti. O kaip tuos trupinius nuspalvint?
kazkur buvo rasyta, tik dabar nerandu kur ....kaip tuos visus truoinius padaryt. zinau kad pilki, berods deginti trupiniai su miltais maisyti, bet negaliu garantuoti. kazkodel taip lenda i galva
QUOTE(Sypsaliukas @ 2010 08 10, 22:48)
kazkur buvo rasyta, tik dabar nerandu kur ....kaip tuos visus truoinius padaryt. zinau kad pilki, berods deginti trupiniai su miltais maisyti, bet negaliu garantuoti. kazkodel taip lenda i galva
taip taip, sudegintas vienas blynas is jo gaunas tie tamsiausi pabarstukai, balti - miltai, nes cukrus sudrėksta, o pilki, va Sypsaliukas parašė