Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-7

as vel su savo klausimais....o ta baltyma klijuojant papuosimus ant dengto torto isplakti iki standumo ar tik siaip isplakti?
Atsakyti
Na ka, atnešu ir aš savo tortuką smile.gif Labai esu savimi patenkinta smile.gif smile.gif lotuliukas.gif

Esu dėkinga Olestai, Uzniukui ir kitom merguinom uz patarimus....ir Karapuzikei, kurios deka mano tortas tapo spalvotu wub.gif wub.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Olestutė džiaugiasi, kad tau pavyko ir iš karto patarimai: kažkas netvarkoj su torto išlyginimu, lyginai sviestiniu??? nu čia ateis su patirtim 4u.gif ir gėlytes kai darysi kitą kartą, tai jas ant kempinėlės su buku kokiu galiuku įspausk, jos įgaus tikros gėlytės formas wub.gif šiaip šaunuolė 4u.gif sėkmės toliau tobulėjant 4u.gif
Atsakyti
Aha sviestiniu, ir su biskvitu biskuty apsizioplinau, tai matos kad vienas kampukas nuluzes ir vel pritaisytas blush2.gif

tobulejimui ribu nera smile.gif vienas is pirmu blynu ir dziaugiuosi, kad ne visai jau toks prisviles smile.gif
Atsakyti
Sypsaliukas, abi 2008 mergikem tortus lipdom be patirties biggrin.gif Maniske rugpjucio 11 antra gimsiuka sves, tai irgi butent balto su kvietkom noriu biggrin.gif Saunus darbas, o su patirtim ir tobulybe bus wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Tikiuosi.... smile.gif seile varva, kaip paziuriu Cipsiuso, Olestos, Uzniuko, Meian, Karapuzikes ir kitu merginu torciukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2010 07 28, 15:18)
Aš su tokiu keistu klausimu   ax.gif
Noriu draugei padaryt staigmeną, iškept 30 keksiukų-tortukų ir į kiekvieno vidų įdėt po palinkėjimą, gal kas galit paprotint ant kokio poprieriaus ir su kuo rašyt ir kaip supakuot tą popieriuką, kad iškepus keksą jį lengvai išvyniotum ir perskaitytum   g.gif 
Gal kas kitokių minčių turi su 30 ,,tortų-staigmenų"  4u.gif

aš esu valgius tokį keksiuką biggrin.gif tai palinkėjimai buvo surasyti ant paprasto popieriaus ir įvynioti į foliją, dar ir pinigas metalinis taip įkomponuotas buvo tongue.gif gerai, kad perspėjo, kad su staigmenom cool.gif
QUOTE(Sypsaliukas @ 2010 07 28, 18:23)
Na ka, atnešu ir aš savo tortuką smile.gif  Labai esu savimi patenkinta smile.gif  smile.gif  lotuliukas.gif  

visai smagus tortukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Radė: 29 liepos 2010 - 09:50
-Rade, ačiū, kad pasidalinot 4u.gif O sakykit, ar malonu gaut tokią staigmeną? ax.gif Nes norisi, kad žmogui tikrai patiktų... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsaliukas @ 2010 07 28, 18:23)
Na ka, atnešu ir aš savo tortuką smile.gif  Labai esu savimi patenkinta smile.gif  smile.gif  lotuliukas.gif  

Labai liuksiskas tortukas thumbup.gif thumbup.gif Sakai mano tortai grazus ? doh.gif ( man tai palyginus su senbuvemis tai jie tragiski) na ivertinant kad mano pirmas papuostas buvo balandzio men, tai lapkrity tavo tortai irgi bus dievisko grozio mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 29 liepos 2010 - 15:28
Sveiki,
noriu patarimo is pofesionalu smile.gif
Noreciau iskepti torta savo sunaus pirmam gimtadieniui, bet toki, kad ir jis galetu paragauti ax.gif Tortu kepime nesu visai naujoke, juos kepdavau savo reikmems, tai ir sudetingesnio nebijau. Jus kai kepate gal galite patarti koki geriau rinktis? Ir dar norejau paklausti del tortu puosimo, kas ta MMG, kazkaip nerandu blush2.gif Ir dar klausimukas, is ko geriau daryti ivairias figureles, ta prasme is kokios mases, nes kai paziurejau ju tiek visokiu yra doh.gif Kol dar yra laiko pasibandyciau blush2.gif
Labai lauksiu atsakymo. Galima ir i a.z. parasyti.
Is aksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SandraRupke @ 2010 07 29, 16:52)
Sveiki,
noriu patarimo is pofesionalu  smile.gif
Noreciau iskepti torta savo sunaus pirmam gimtadieniui, bet toki, kad ir jis galetu paragauti  ax.gif  Tortu kepime nesu visai naujoke, juos kepdavau savo reikmems, tai ir sudetingesnio nebijau. Jus kai kepate gal galite patarti koki geriau rinktis? Ir dar norejau paklausti del tortu puosimo, kas ta MMG, kazkaip nerandu  blush2.gif  Ir dar klausimukas, is ko geriau daryti ivairias figureles, ta prasme is kokios mases, nes kai paziurejau ju tiek visokiu yra  doh.gif Kol dar yra laiko pasibandyciau  blush2.gif
Labai lauksiu atsakymo. Galima ir i a.z. parasyti.
Is aksto dekoju  4u.gif

MMG

figurelem lipdyti dauguma merginu naudoja arba pasiliaza arba marcipana, o gelytes visokias is dengimo mases likuciu, kur nuo sonu nusiplauna apdengus
Atsakyti
QUOTE(SandraRupke @ 2010 07 29, 16:52)
Sveiki,
noriu patarimo is pofesionalu  smile.gif
Noreciau iskepti torta savo sunaus pirmam gimtadieniui, bet toki, kad ir jis galetu paragauti  ax.gif  Tortu kepime nesu visai naujoke, juos kepdavau savo reikmems, tai ir sudetingesnio nebijau. Jus kai kepate gal galite patarti koki geriau rinktis?

Tai kadkiekvienas renkasi pagal skoni. Kas kam patinka.
Atsakyti