as vel su savo klausimais....o ta baltyma klijuojant papuosimus ant dengto torto isplakti iki standumo ar tik siaip isplakti?
Na ka, atnešu ir aš savo tortuką Labai esu savimi patenkinta
Esu dėkinga Olestai, Uzniukui ir kitom merguinom uz patarimus....ir Karapuzikei, kurios deka mano tortas tapo spalvotu
Esu dėkinga Olestai, Uzniukui ir kitom merguinom uz patarimus....ir Karapuzikei, kurios deka mano tortas tapo spalvotu
Olestutė džiaugiasi, kad tau pavyko ir iš karto patarimai: kažkas netvarkoj su torto išlyginimu, lyginai sviestiniu??? nu čia ateis su patirtim ir gėlytes kai darysi kitą kartą, tai jas ant kempinėlės su buku kokiu galiuku įspausk, jos įgaus tikros gėlytės formas šiaip šaunuolė sėkmės toliau tobulėjant
Aha sviestiniu, ir su biskvitu biskuty apsizioplinau, tai matos kad vienas kampukas nuluzes ir vel pritaisytas
tobulejimui ribu nera vienas is pirmu blynu ir dziaugiuosi, kad ne visai jau toks prisviles
tobulejimui ribu nera vienas is pirmu blynu ir dziaugiuosi, kad ne visai jau toks prisviles
Sypsaliukas, abi 2008 mergikem tortus lipdom be patirties Maniske rugpjucio 11 antra gimsiuka sves, tai irgi butent balto su kvietkom noriu Saunus darbas, o su patirtim ir tobulybe bus
Tikiuosi.... seile varva, kaip paziuriu Cipsiuso, Olestos, Uzniuko, Meian, Karapuzikes ir kitu merginu torciukus
QUOTE(Burtininke @ 2010 07 28, 15:18)
Aš su tokiu keistu klausimu
Noriu draugei padaryt staigmeną, iškept 30 keksiukų-tortukų ir į kiekvieno vidų įdėt po palinkėjimą, gal kas galit paprotint ant kokio poprieriaus ir su kuo rašyt ir kaip supakuot tą popieriuką, kad iškepus keksą jį lengvai išvyniotum ir perskaitytum
Gal kas kitokių minčių turi su 30 ,,tortų-staigmenų"
Noriu draugei padaryt staigmeną, iškept 30 keksiukų-tortukų ir į kiekvieno vidų įdėt po palinkėjimą, gal kas galit paprotint ant kokio poprieriaus ir su kuo rašyt ir kaip supakuot tą popieriuką, kad iškepus keksą jį lengvai išvyniotum ir perskaitytum
Gal kas kitokių minčių turi su 30 ,,tortų-staigmenų"
aš esu valgius tokį keksiuką tai palinkėjimai buvo surasyti ant paprasto popieriaus ir įvynioti į foliją, dar ir pinigas metalinis taip įkomponuotas buvo gerai, kad perspėjo, kad su staigmenom
QUOTE(Sypsaliukas @ 2010 07 28, 18:23)
visai smagus tortukas
-Rade, ačiū, kad pasidalinot O sakykit, ar malonu gaut tokią staigmeną? Nes norisi, kad žmogui tikrai patiktų...
QUOTE(Sypsaliukas @ 2010 07 28, 18:23)
Labai liuksiskas tortukas Sakai mano tortai grazus ? ( man tai palyginus su senbuvemis tai jie tragiski) na ivertinant kad mano pirmas papuostas buvo balandzio men, tai lapkrity tavo tortai irgi bus dievisko grozio
Sveiki,
noriu patarimo is pofesionalu
Noreciau iskepti torta savo sunaus pirmam gimtadieniui, bet toki, kad ir jis galetu paragauti Tortu kepime nesu visai naujoke, juos kepdavau savo reikmems, tai ir sudetingesnio nebijau. Jus kai kepate gal galite patarti koki geriau rinktis? Ir dar norejau paklausti del tortu puosimo, kas ta MMG, kazkaip nerandu Ir dar klausimukas, is ko geriau daryti ivairias figureles, ta prasme is kokios mases, nes kai paziurejau ju tiek visokiu yra Kol dar yra laiko pasibandyciau
Labai lauksiu atsakymo. Galima ir i a.z. parasyti.
Is aksto dekoju
Noreciau iskepti torta savo sunaus pirmam gimtadieniui, bet toki, kad ir jis galetu paragauti Tortu kepime nesu visai naujoke, juos kepdavau savo reikmems, tai ir sudetingesnio nebijau. Jus kai kepate gal galite patarti koki geriau rinktis? Ir dar norejau paklausti del tortu puosimo, kas ta MMG, kazkaip nerandu Ir dar klausimukas, is ko geriau daryti ivairias figureles, ta prasme is kokios mases, nes kai paziurejau ju tiek visokiu yra Kol dar yra laiko pasibandyciau
Is aksto dekoju
QUOTE(SandraRupke @ 2010 07 29, 16:52)
Sveiki,
Is aksto dekoju
Is aksto dekoju
MMG
figurelem lipdyti dauguma merginu naudoja arba pasiliaza arba marcipana, o gelytes visokias is dengimo mases likuciu, kur nuo sonu nusiplauna apdengus
QUOTE(SandraRupke @ 2010 07 29, 16:52)
Sveiki,
Noreciau iskepti torta savo sunaus pirmam gimtadieniui, bet toki, kad ir jis galetu paragauti Tortu kepime nesu visai naujoke, juos kepdavau savo reikmems, tai ir sudetingesnio nebijau. Jus kai kepate gal galite patarti koki geriau rinktis?
Noreciau iskepti torta savo sunaus pirmam gimtadieniui, bet toki, kad ir jis galetu paragauti Tortu kepime nesu visai naujoke, juos kepdavau savo reikmems, tai ir sudetingesnio nebijau. Jus kai kepate gal galite patarti koki geriau rinktis?
Tai kadkiekvienas renkasi pagal skoni. Kas kam patinka.