QUOTE(uzniukas @ 2010 07 26, 13:33)
Mane labai nervuodavo tas laistymas nes irgi niekaip neišeidavo tolygiai sulaistyt biskvitą - kai įliukšteli šauktą vienoj vietoj tai pelkė ir gaunas o kitur sausa
Tai dabar esu sugalvojus tokį būdą ir labai patenkita šiuo išradimu :
laistau susipylus į vaikišką buteliuką su soske (tik biški didesnę skylutę praurbinau) visada susilaisto tolygiai, niekad neperlaistysi, o ir normą jau atidirbau - mažasis AVENT buteliukas - keturiems 26 cm biskvito sluoksniams pats tas
Tai dabar esu sugalvojus tokį būdą ir labai patenkita šiuo išradimu :
laistau susipylus į vaikišką buteliuką su soske (tik biški didesnę skylutę praurbinau) visada susilaisto tolygiai, niekad neperlaistysi, o ir normą jau atidirbau - mažasis AVENT buteliukas - keturiems 26 cm biskvito sluoksniams pats tas
Oi,negaliu vot moteru isradingumas,saunuoles Asmeniskai as labai pamegau Zebros sokoladinio torto biskvita,tai tarkim trim lasktams sulaistyti darydama krema jogurtini sunaudoju nepilna puodeli sirupo,o puodelis pas mane toks nedidukas rudo stiklo