Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-7

ai mergos baikit. net susinepatoginau blush2.gif Gi man negaila. ir puikiai suprantu kaip norisi tu priemoniu, o kai ner pirkti tai nors bek ir rek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 07 26, 21:50)
ai mergos baikit. net susinepatoginau  blush2.gif  Gi man negaila. ir puikiai suprantu kaip norisi tu priemoniu, o kai ner pirkti tai nors bek ir rek  doh.gif

nei bek nei rek nepadeda jau tada doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Ir š..gavos man su biskvitu... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif na ka , ryt is naujo i kova su biskvitais, bet dabar jau turbut kepsiu rafaelo....
Atsakyti
QUOTE(Sypsaliukas @ 2010 07 27, 02:31)
Ir š..gavos man su biskvitu... doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  na ka , ryt is naujo i kova su biskvitais, bet dabar jau turbut kepsiu rafaelo....

ir manau neapsirinksi, rafaelo niekad nėra manęs pavedęs, tik, tiesą sakant aš vis atidžiai žiūriu, kad nepadauginčiau kepimo miltelių ar sodos, nes šitam biskvitę jo perteklius man kažkaip labai greit pasijunta.

Rytas už vakarą, ypač tokį vėlyvą, protingesnis, pamatysit, kaip ryt viskas pasiseks.
Atsakyti
Rafaelo biskvitas nėra pavedęs ir manęs, purus, skanus, nepliurza, galima išgauti skonius, nu man jis pats pačiausias smile.gif puikiai pjaustosi į 3-4 dalis, į kiek reikia, GERULIS thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsaliukas @ 2010 07 27, 01:31)
Ir š..gavos man su biskvitu... doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  na ka , ryt is naujo i kova su biskvitais, bet dabar jau turbut kepsiu rafaelo....

esu čia skaičius, kad rafaelo lepus biskvitas mirksiukas.gif o va negro buckis patvarus visokiems naujokų bandymams, aš kepiau ir vieną, ir kitą, rafaelo nesigavo pirmas blush2.gif bet kiti jau nieko, tai išties biskvitas fainuolis mirksiukas.gif
Atsakyti
Rafaelo esu kepus tik kaimynes kepejos priziurima blush2.gif smile.gif tada gavos viskas super, tikiuosi ir vienai pavyks....tokia is manes ta kepeja- megeja smile.gif

pats biskvitas man irgi labai skanus, teks kazka sugalvoti dar ir su tuo kitu iskeptu biskvitu...gal kuom pertepti ir bus vaikam vietoj sausainiu.... smile.gif
Atsakyti
Nu aisku, gi senasis gerasis rafaelo biskvitas negali pavesti smile.gif gavosi grazus grazus biskvitas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsaliukas @ 2010 07 27, 11:39)
Nu aisku, gi senasis gerasis rafaelo biskvitas negali pavesti smile.gif gavosi grazus grazus biskvitas biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

liuks thumbup.gif tai visai gera kepėja, mėgėja mirksiukas.gif
Atsakyti
o dabar iskilo klausimu....

1.ta MMG mase, ideta i saldytuva turi sustingti? ta prasme, sukieteti? ar jau kazka netaip padariau?

2.o kai apdengsiu torta MMG, is jos likuciu galiu lipdyti geles ir papuosimus?

3.jau paruosta mase kaip nudazyti? i lasiuka vandens istirpinti dazus ir iminkyti? ar tiesiog miltukus uzkratyti?

4.kuom papuosimus prie tos mases priklijuoti? zelatina?

5. torto man reikia ketvirtadienio vakarui, ar nieko neatsitiks jei ji pasidarysiu treciadieni?

siam kartui viskas... blush2.gif blush2.gif blush2.gif iskart aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsaliukas @ 2010 07 27, 20:37)
o dabar iskilo klausimu....

1.ta MMG mase, ideta i saldytuva turi sustingti? ta prasme, sukieteti? ar jau kazka netaip padariau?
jos nereikia dėti į šaldytuvą, išimk, bus kaip kaulas, atsišildysi pamažu mikrobangėje kai jau bus kambario temperatūros, po kokį 10 sekundžių pašildyk ir bandyk minkyti, turi atsiminkyti... tada galėsi dengti...
2.o kai apdengsiu torta MMG, is jos likuciu galiu lipdyti geles ir papuosimus?
tikrai taip

3.jau paruosta mase kaip nudazyti? i lasiuka vandens istirpinti dazus ir iminkyti? ar tiesiog miltukus uzkratyti?
kiek suprantu dažai granulėmis

4.kuom papuosimus prie tos mases priklijuoti? zelatina?
degtine, aisingu, kiaušinio baltymu, spec. valgomais klijais

5.  torto man reikia ketvirtadienio vakarui, ar nieko neatsitiks jei ji pasidarysiu treciadieni?
ir tortą ir masę galima gaminti išvakarėse

siam kartui viskas... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif iskart aciu uz atsakymus 4u.gif

Atsakyti
O jei issimsiu ir iki ryt palaikysiu kambario temperaturoj, gal jau nebebus kaip kaulas? g.gif
kaip viskas sudetinga doh.gif
Atsakyti