ai mergos baikit. net susinepatoginau Gi man negaila. ir puikiai suprantu kaip norisi tu priemoniu, o kai ner pirkti tai nors bek ir rek
QUOTE(karapuzike @ 2010 07 26, 21:50)
ai mergos baikit. net susinepatoginau Gi man negaila. ir puikiai suprantu kaip norisi tu priemoniu, o kai ner pirkti tai nors bek ir rek
nei bek nei rek nepadeda jau tada
Ir š..gavos man su biskvitu... na ka , ryt is naujo i kova su biskvitais, bet dabar jau turbut kepsiu rafaelo....
QUOTE(Sypsaliukas @ 2010 07 27, 02:31)
Ir š..gavos man su biskvitu... na ka , ryt is naujo i kova su biskvitais, bet dabar jau turbut kepsiu rafaelo....
ir manau neapsirinksi, rafaelo niekad nėra manęs pavedęs, tik, tiesą sakant aš vis atidžiai žiūriu, kad nepadauginčiau kepimo miltelių ar sodos, nes šitam biskvitę jo perteklius man kažkaip labai greit pasijunta.
Rytas už vakarą, ypač tokį vėlyvą, protingesnis, pamatysit, kaip ryt viskas pasiseks.
Rafaelo biskvitas nėra pavedęs ir manęs, purus, skanus, nepliurza, galima išgauti skonius, nu man jis pats pačiausias puikiai pjaustosi į 3-4 dalis, į kiek reikia, GERULIS
QUOTE(Sypsaliukas @ 2010 07 27, 01:31)
Ir š..gavos man su biskvitu... na ka , ryt is naujo i kova su biskvitais, bet dabar jau turbut kepsiu rafaelo....
esu čia skaičius, kad rafaelo lepus biskvitas o va negro buckis patvarus visokiems naujokų bandymams, aš kepiau ir vieną, ir kitą, rafaelo nesigavo pirmas bet kiti jau nieko, tai išties biskvitas fainuolis
Rafaelo esu kepus tik kaimynes kepejos priziurima tada gavos viskas super, tikiuosi ir vienai pavyks....tokia is manes ta kepeja- megeja
pats biskvitas man irgi labai skanus, teks kazka sugalvoti dar ir su tuo kitu iskeptu biskvitu...gal kuom pertepti ir bus vaikam vietoj sausainiu....
pats biskvitas man irgi labai skanus, teks kazka sugalvoti dar ir su tuo kitu iskeptu biskvitu...gal kuom pertepti ir bus vaikam vietoj sausainiu....
Nu aisku, gi senasis gerasis rafaelo biskvitas negali pavesti gavosi grazus grazus biskvitas
QUOTE(Sypsaliukas @ 2010 07 27, 11:39)
Nu aisku, gi senasis gerasis rafaelo biskvitas negali pavesti gavosi grazus grazus biskvitas
liuks tai visai gera kepėja, mėgėja
o dabar iskilo klausimu....
1.ta MMG mase, ideta i saldytuva turi sustingti? ta prasme, sukieteti? ar jau kazka netaip padariau?
2.o kai apdengsiu torta MMG, is jos likuciu galiu lipdyti geles ir papuosimus?
3.jau paruosta mase kaip nudazyti? i lasiuka vandens istirpinti dazus ir iminkyti? ar tiesiog miltukus uzkratyti?
4.kuom papuosimus prie tos mases priklijuoti? zelatina?
5. torto man reikia ketvirtadienio vakarui, ar nieko neatsitiks jei ji pasidarysiu treciadieni?
siam kartui viskas... iskart aciu uz atsakymus
1.ta MMG mase, ideta i saldytuva turi sustingti? ta prasme, sukieteti? ar jau kazka netaip padariau?
2.o kai apdengsiu torta MMG, is jos likuciu galiu lipdyti geles ir papuosimus?
3.jau paruosta mase kaip nudazyti? i lasiuka vandens istirpinti dazus ir iminkyti? ar tiesiog miltukus uzkratyti?
4.kuom papuosimus prie tos mases priklijuoti? zelatina?
5. torto man reikia ketvirtadienio vakarui, ar nieko neatsitiks jei ji pasidarysiu treciadieni?
siam kartui viskas... iskart aciu uz atsakymus
QUOTE(Sypsaliukas @ 2010 07 27, 20:37)
o dabar iskilo klausimu....
1.ta MMG mase, ideta i saldytuva turi sustingti? ta prasme, sukieteti? ar jau kazka netaip padariau?
jos nereikia dėti į šaldytuvą, išimk, bus kaip kaulas, atsišildysi pamažu mikrobangėje kai jau bus kambario temperatūros, po kokį 10 sekundžių pašildyk ir bandyk minkyti, turi atsiminkyti... tada galėsi dengti...
2.o kai apdengsiu torta MMG, is jos likuciu galiu lipdyti geles ir papuosimus?
tikrai taip
3.jau paruosta mase kaip nudazyti? i lasiuka vandens istirpinti dazus ir iminkyti? ar tiesiog miltukus uzkratyti?
kiek suprantu dažai granulėmis
4.kuom papuosimus prie tos mases priklijuoti? zelatina?
degtine, aisingu, kiaušinio baltymu, spec. valgomais klijais
5. torto man reikia ketvirtadienio vakarui, ar nieko neatsitiks jei ji pasidarysiu treciadieni?
ir tortą ir masę galima gaminti išvakarėse
siam kartui viskas... iskart aciu uz atsakymus
1.ta MMG mase, ideta i saldytuva turi sustingti? ta prasme, sukieteti? ar jau kazka netaip padariau?
jos nereikia dėti į šaldytuvą, išimk, bus kaip kaulas, atsišildysi pamažu mikrobangėje kai jau bus kambario temperatūros, po kokį 10 sekundžių pašildyk ir bandyk minkyti, turi atsiminkyti... tada galėsi dengti...
2.o kai apdengsiu torta MMG, is jos likuciu galiu lipdyti geles ir papuosimus?
tikrai taip
3.jau paruosta mase kaip nudazyti? i lasiuka vandens istirpinti dazus ir iminkyti? ar tiesiog miltukus uzkratyti?
kiek suprantu dažai granulėmis
4.kuom papuosimus prie tos mases priklijuoti? zelatina?
degtine, aisingu, kiaušinio baltymu, spec. valgomais klijais
5. torto man reikia ketvirtadienio vakarui, ar nieko neatsitiks jei ji pasidarysiu treciadieni?
ir tortą ir masę galima gaminti išvakarėse
siam kartui viskas... iskart aciu uz atsakymus
O jei issimsiu ir iki ryt palaikysiu kambario temperaturoj, gal jau nebebus kaip kaulas?
kaip viskas sudetinga
kaip viskas sudetinga