Rasukas,man rods,čia skonio reikalas,vieniems ilgiau pastovėjęs skanesnis,kitiems trumpiau aš ryt kepsiu torčiuką,kurį valgysim šeštadienį,pagal mane bus pats tas
tik,deja,apsižioplinau,papirkau ne gryno sviesto,o sudėtyje yra ir šiek tiek augalinių riebalų...kaži,ar normaliai išeis sviestinis kremas aptepimui?
Papildyta:
Olesta,dėkoju už gerą mintį,kaip anksčiau nepagalvojau dėl Rududu
Ručiake,kaip viliojančiai skamba tavo receptas,mmm,būtinai reiks išbandyt
QUOTE(Rasukas @ 2010 06 01, 21:59)
Sveikos mergaites,sestadieniui noriu daryti si torta
tortas
gal galit patarti ,kada ji tepti butu geriausia,kad sestadieniui butu pats skanumelis
tortas
gal galit patarti ,kada ji tepti butu geriausia,kad sestadieniui butu pats skanumelis
Kaip tik savaitgali ji kepiau.Sutepiau 5dieni vakare,6dieni per pietus jau valgem.Vakar ragavau,esminio skirtumo nepajutau nuo valgyto 6dieni ir vakar Tepkit koki 4dieni,neapsiriksit
QUOTE(MO @ 2010 06 01, 22:36)
Rasukas,man rods,čia skonio reikalas,vieniems ilgiau pastovėjęs skanesnis,kitiems trumpiau aš ryt kepsiu torčiuką,kurį valgysim šeštadienį,pagal mane bus pats tas
t
t
bet esme,kad kiekvienas tortas turi savo pastovejimo laika,vienam reikia paros,o kitas skaniausias po 3-4 paru
aciu,Evelincik
QUOTE(Olesta @ 2010 05 30, 09:27)
100 g šokolado, 50 g sviesto, 50 g grietinėlės, viršutinė papuošimų tema be komentarijų
O kuriam puslapi?Nes jau n kartu perverciau visa tema ir neradau
QUOTE(JET @ 2010 06 02, 20:47)
O kuriam puslapi?Nes jau n kartu perverciau visa tema ir neradau
http://www.supermama...howtopic=378104
čia
QUOTE(mamyciuke 2 @ 2010 06 02, 22:51)
gal kas zinot kodel sokoladas uzpiltas ant torto man sutrukinejo kai sustengo, rytoj teks pilti tai net bijau
dariau tai N kartu ir nieko panasaus nebuvo nutike, o dabar bijau
dariau tai N kartu ir nieko panasaus nebuvo nutike, o dabar bijau
pylei šokoladą gryną ar glazūrą???
gal galetumet patarti gaivu, lengva torto su rafaelo biskvitais pertepima? puosti zadu grietinele... beje, deti dazus i grietinele pries plakant ar per plakimo procesa? ar ji issiplaks ar reikia standiklio papildomai?
o pagal koki recepta kepate rafaelo biskvitus?
radau viena recepta bet nesuprantu kas ten dedasi i krema parasyta 2 pakeliai tirstiklio o kas cia per dalykas kur galima isisgyti?
radau viena recepta bet nesuprantu kas ten dedasi i krema parasyta 2 pakeliai tirstiklio o kas cia per dalykas kur galima isisgyti?
QUOTE(mamyciuke 2 @ 2010 06 03, 11:26)
as dariau kaip visda, dedu sokolada, sviesta ir vandenuka pilu, ir visada budavo viskas gerai ,bet tada taip atsitiko, galvoju gal todel kad pyliau ant salto torto pastovejusio
šiaip į juodą šokoladą pilamas ne vandenukas, o grietinėlė į baltą vandenukas...
aš gi pirmam puslapį pertepimą gaivų parašius
QUOTE(Olesta @ 2010 06 03, 12:44)
šiaip į juodą šokoladą pilamas ne vandenukas, o grietinėlė į baltą vandenukas...
aš gi pirmam puslapį pertepimą gaivų parašius
aš gi pirmam puslapį pertepimą gaivų parašius
aciu, Olesta o sakykit, jei vietoj zeliuku deciau konservuotus persikus, viskas butu gerai? nes tarp valganciuju bus tokiu, kurie nemegsta zele apskritai