QUOTE(eda.dita @ 2010 07 26, 14:14)
Nuolat kepdama tortus susiduriu su rodytus paprasta, bet mane erzinancia problema. Arba biskvitai buna per sausi, arba per daug as juos perlaistau - beveik istyzta. Niekaip neatrandu to aukso vidurio. Kartai regis sulaistau normliai, bet vietomis buna labiau isigere i sluoksni, vietomis maziau, ypac jei sluoksnis storesnis. O kai gausiau laistau - per daug buna, bega per formos dugna.
Gal yra kokia noram, ar koks spec laistymo budas, o gal ir nuo sirupo koncistencijos dar priklauso kaip jis susigeria ir drekina? Kas galite pasidalinti savo patirtimi siuo klausimu?
Mane labai nervuodavo tas laistymas
nes irgi niekaip neišeidavo tolygiai sulaistyt biskvitą - kai įliukšteli šauktą vienoj vietoj tai pelkė ir gaunas
o kitur sausa
Tai dabar esu sugalvojus tokį būdą ir labai patenkita šiuo išradimu
:
laistau susipylus į vaikišką buteliuką su soske (tik biški didesnę skylutę praurbinau) visada susilaisto tolygiai, niekad neperlaistysi, o ir normą jau atidirbau - mažasis AVENT buteliukas - keturiems 26 cm biskvito sluoksniams pats tas