duokit mergaites adresiukus is kur uzsisakinejat reikmenis tortuku grazinimui...
Labai prasau.... Ir is anksto aciu!
QUOTE(uzniukas @ 2010 07 23, 12:57)
Pas mus nerasi aš kaip sakau, viską perkuosi interneto platybėse o ir ieškok ne šviršto o konditerinių maišelių su antgaliais
Papildyta:
Kad iki to Kauno mums biški tolokai vien dėl smulkmenų atrodo nevažiuosi
Papildyta:
Kad iki to Kauno mums biški tolokai vien dėl smulkmenų atrodo nevažiuosi
o ko nevaziuosi? va ir meeta padarytume Ekskursija po geras vietas ( kepejoms) pravestume
Šiam kartui kaip nors išsiversiu ir su maximiniais, o paskui reiks internete pasižvalgyti...
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2010 07 23, 13:53)
duokit mergaites adresiukus is kur uzsisakinejat reikmenis tortuku grazinimui...
iš čia perku formeles ir blizgučius o čia dažai
QUOTE(karapuzike @ 2010 07 23, 14:11)
o ko nevaziuosi? va ir meeta padarytume Ekskursija po geras vietas ( kepejoms) pravestume
idėja liuks nes taip ir galvoju - atvažiuosi, nežinai nė kas kur yra, blaškykis ten po tą Kauną
QUOTE(Sypsaliukas @ 2010 07 23, 14:41)
Šiam kartui kaip nors išsiversiu ir su maximiniais, o paskui reiks internete pasižvalgyti...
maximoj mačiau irgi yra maišelis, nu tam kartui gal ir pasitarnaus kaip už tokią kainą tai ir tas gerai
QUOTE(uzniukas @ 2010 07 23, 14:48)
idėja liuks nes taip ir galvoju - atvažiuosi, nežinai nė kas kur yra, blaškykis ten po tą Kauną
nu tai visada laukiam. ir man proga butu zemaiteska pasorokoute
jei ka susiorganizuosit, telefona pas sypsaliuka esu palikusi
Aš iš karto atsiprašau už off topic, bet nesu gera tortų gamintoja ir ieškau gal kuri mamytė galėtų pagaminti tortuką krikštynoms (08.21).
Dar kartą atsiprašau už temso teršimą
Jei kas galit, labai prašau į až.
Dar kartą atsiprašau už temso teršimą
Jei kas galit, labai prašau į až.
Kepejeles, koks tortas jums skaniausias? Koki keptumet savo geram bosui/bosei , kad nepasisiukslinti?
QUOTE(eda.dita @ 2010 07 23, 18:39)
Kepejeles, koks tortas jums skaniausias? Koki keptumet savo geram bosui/bosei , kad nepasisiukslinti?
Mano šefė buvo sužavėta šiuoplikytas su braškėm bet suprantama - tai labai damiškas tortas o vyrui reiktų gal snikerso ar juodo miško
QUOTE(eda.dita @ 2010 07 23, 18:39)
cia dar priklauso ka megsta. Gal riesutu nemegsta, gal kokosu. gal su uogom nevalgo...
man asmeniskai juodas miskas ir rafaelo skaniausi
dar tradicinis pencininkas ( medutis) skanu
Kazkaip ziuriu labai daznai panos skikersa ir rafaelo daro, reiks paziuret i receptukus, gal suintriguos ir mane Aciuks
Sveiki, norejau paklausti gal kas kepate tortus Siauliuose? jei taip tai gal galetumete parasyti i az, aciu
QUOTE(uzniukas @ 2010 07 23, 19:50)
Mano šefė buvo sužavėta šiuoplikytas su braškėm bet suprantama - tai labai damiškas tortas o vyrui reiktų gal snikerso ar juodo miško
labai skaniai tas braskinis atrodod, bet deja deja braskiu sezonas jau baigesi, o su saldytom jauciu ne taip skanu?
Karapuzike, gal apisgalvojot del dazu?