Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-7

QUOTE(eda.dita @ 2010 07 15, 04:37)

jei kam patiks, tai gal pavyks ir receptuka is atminties atgaminti - kiek ko dejau  ax.gif

mane tai labai sudomino tavo tortas,gal gali issamiau parasyti recepta.
Atsakyti
QUOTE(Sypsaliukas @ 2010 07 22, 20:46)
* varškę, tai tą "Soti"  naudojat ar kokią kitą?
** o standiklio grietinėlei nereikia?

Taip, SOTI PLOMBYRINĖ thumbup.gif jei plaksi žemaitijos grietinėlę tai nereikia, o su kitom aš nerizikuoji (ypač tokiu karštu metu ) doh.gif
QUOTE(Sypsaliukas @ 2010 07 22, 23:05)
aciu aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif o kuria mase geriau dengti? viena nusirasiau, kuria ant kocelo uzvynioti ir paskui nuvynioti...aukstoji matematika cia man....ir dar mano tortas kvadratinis g.gif

Aš visada darau MEIAN MASĘ SU GLIUKOZE, man ji pati pačiausia - labai elastinga, labai gerai kočiojas thumbup.gif seniau darydavau meian masę su cukraus sirupu bet čia jau reik įgūdžių cukraus sirupui išvirt, o su gliukoze visai lengvai gaunas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsaliukas @ 2010 07 22, 23:05)
aciu aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif o kuria mase geriau dengti? viena nusirasiau, kuria ant kocelo uzvynioti ir paskui nuvynioti...aukstoji matematika cia man....ir dar mano tortas kvadratinis g.gif

Man irgi MMG pati geriausia mase. O kvadratini torta tai man bent jau lengviau padengti nei apvalu 4u.gif
Atsakyti
Pradziuginot mane biggrin.gif dar liko tik maistiniu dazu rasti mano mieste....o tarkim jei papuosimam naudoti ne maistinius dazus? tada aisku jie bus nevalgomi, bet kazi ar galima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsaliukas @ 2010 07 23, 10:44)
Pradziuginot mane biggrin.gif dar liko tik maistiniu dazu rasti mano mieste....o tarkim jei papuosimam naudoti ne maistinius dazus? tada aisku jie bus nevalgomi, bet kazi ar galima? g.gif

Savo mieste nerasi maistinių dažų lotuliukas.gif garantuoju (aš siunčiuosi iš internet parduotuvių)
O su nemaistiniais geriau nerizikuot - jei vaikai paplinkui šmirinėja, nesužiūrėsi kaip bus pagavę lotuliukas.gif juos labai vilioja tie papuošimai doh.gif

Jei nedaug reikia galiu gi biški pasidalint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsaliukas @ 2010 07 23, 10:44)

kaip tik rytoj vaziuoju ryte pro tavo miesta. Jei nori galiu nupirkti tau ir atvezti ? kokiu reikia?
as perku arba turguje baltarusiskus( po1,5lt uz maza pokuti) arba maisto institute dezutemis.spalvos bazines.. jei koidomiau reikia, tai maisau spalvas ir ziuriu kas gaunasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 23 liepos 2010 - 09:58
QUOTE(karapuzike @ 2010 07 23, 11:58)
kaip tik rytoj vaziuoju ryte pro tavo miesta. Jei nori galiu nupirkti tau ir atvezti ? kokiu reikia?
as perku arba turguje baltarusiskus( po1,5lt uz maza pokuti) arba maisto institute dezutemis.spalvos bazines.. jei koidomiau reikia, tai maisau spalvas ir ziuriu kas gaunasi

butu fantastika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aisku pagrindiniu reikia (zalia, geltona, raudona, melyna) o toliau kokiu ju dar buna?

Uzniuk, tikrai teisi del vaiku...o beto kepsiu torta mazytes gimtadieniui, tad tikrai geriau nerizikuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsaliukas @ 2010 07 23, 11:39)
butu fantastika thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif aisku pagrindiniu reikia (zalia, geltona, raudona, melyna) o toliau kokiu ju dar buna?

baltarusisku mazus pokelius ar dezutese didesniais kiekiais ? Rasyk- nuvaziuosiu nupirksiu. ir parasyk savo tel nr. Paskambinsiu, kai jau busiu ties rietavu. Gal galesi atvaziuoti ant to kelio ( kur nuo Rietavo link Mazeikius) pasiimti ?
Atsakyti
Uzniuk, o kur pas mus rasti jau padoru konditerini svirksta? blush2.gif tie maximiniai visokie tai tik vienam kartui.... doh.gif ir tu antgaliuku nedaug
Atsakyti
QUOTE(Sypsaliukas @ 2010 07 23, 12:25)
Uzniuk, o kur pas mus rasti jau padoru konditerini svirksta? blush2.gif tie maximiniai visokie tai tik vienam kartui.... doh.gif ir tu antgaliuku nedaug

Kaune, kepejo parduotuvej
Atsakyti
QUOTE(Sypsaliukas @ 2010 07 23, 12:25)

Pas mus nerasi schmoll.gif aš kaip sakau, viską perkuosi interneto platybėse rolleyes.gif o ir ieškok ne šviršto o konditerinių maišelių su antgaliais thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(karapuzike @ 2010 07 23, 12:54)
Kaune, kepejo parduotuvej

Kad iki to Kauno mums biški tolokai mirksiukas.gif vien dėl smulkmenų atrodo nevažiuosi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2010 07 23, 12:57)
Kad iki to Kauno mums biški tolokai mirksiukas.gif vien dėl smulkmenų atrodo nevažiuosi tongue.gif

nu mes su Sypsaliuku susirasem jau. As pagelbesiu jai.. laukneseli suorganizuosiu pirmadieny. Zinau gi kaip norisi tos aparaturos graziem tortams pagaminti 4u.gif
nors va pvz antgaliu man iskepejo parduotuves nelabai apsimokejo pirkti... 24iu vnt komplektas ten kainuoja 97 lt, o as is ebay parsisiunciau uz 46lt
plius silikonines formas irgi is kinijos labiau apsimoka pirkti, negu LT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 23 liepos 2010 - 12:02