Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-7

QUOTE(akvilyte @ 2010 07 20, 09:43)
noriu šokoladinio šokoladinio torto  g.gif  bet kiek randu tai daugumoj į pertepimą įeina kava  g.gif  netinka... tai kokį daryt??  g.gif  aš apie pertepimą... bes biskvitas jau aišku šikoladinis.. bet pertepimo nerandu jokio  g.gif

Daryk šokoladinį ganašą su šlakeliu brendžio. Man gavosi laaabai šokoladinis tortas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeGu @ 2010 07 20, 09:51)
Daryk šokoladinį ganašą su šlakeliu brendžio. Man gavosi laaabai šokoladinis tortas. 4u.gif

čia šokoladas su grietinėle? na kur grietinėlę reikia užvirint ir sudėt šokoladą??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 20, 09:58)
čia šokoladas su grietinėle? na kur grietinėlę reikia užvirint ir sudėt šokoladą???  g.gif

Taip, tas pats. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MeGu @ 2010 07 20, 09:59)
Taip, tas pats. smile.gif

dėkui, mėginsiu biggrin.gif tik skaičiau ir nesupratau truputį... jį reikia pasiruošti ir palikti per naktį.. paskui tą kremą reikia išplakti ar tokį, kokį ištraukiau iš šaldytuvo ir tept???

ar reikia sulaistyt biskvitą, ar užteks drėgmės ir taip?
Atsakyti
čia vadinasi šokoladinis ganašas, kai užvirint ir sudėt šokoladą, palaikot per naktį, išplakat ir tepat, galit dėtis riešutų, džiovintų vaisių į jį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 20, 09:58)
čia šokoladas su grietinėle? na kur grietinėlę reikia užvirint ir sudėt šokoladą???  g.gif

Susirask triufeli, ten viskas aiskiai parasyta. Pas Sonatina yra ir pas Misele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 07 20, 11:26)
Susirask triufeli, ten viskas aiskiai parasyta. Pas Sonatina yra ir pas Misele 4u.gif

kepiau ir as triufeli, is "zaidziame virtuve", solidziai prabangus ir brangus, sokoladinis tortas thumbup.gif:

Glacee ir zaidziame virtuve atrodo tas pats moteriukas? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muske: 20 liepos 2010 - 10:50
Merginos, gal kas valge Bijolos torta traskuti?

Ten yra toks traskus sokoladinis sluoksnis, jie sako, kad ten yra marcipaninis traskus sluoksnis. Gal zinot kaip ji pagamint? Spesialiai pirkau as to torto gabaliuka, kad paragaut,kas tai do daiktas. Nu tikrai traska. Kaip ji pagamint nesuprantu.

Isbandziau n variantu, nu nesigauna nors tu ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 07 21, 18:38)
Merginos, gal kas valge Bijolos torta traskuti?

Ten yra toks traskus sokoladinis sluoksnis, jie sako, kad ten yra marcipaninis traskus sluoksnis. Gal zinot kaip ji pagamint? Spesialiai pirkau as to torto gabaliuka, kad paragaut,kas tai do daiktas. Nu tikrai traska. Kaip ji pagamint nesuprantu.

Isbandziau n variantu, nu nesigauna nors tu ka doh.gif

Dasitoj pasiteirauk turi jie tų traškučių, bet juos reikia dėti į specialią masę, kitaip jie ištirpsta... aš dabar laukiu receptūros ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 07 21, 20:40)
Dasitoj pasiteirauk turi jie tų traškučių, bet juos reikia dėti į specialią masę, kitaip jie ištirpsta... aš dabar laukiu receptūros  ax.gif

O, labai idomu, as irgi noreciau suzinot
Atsakyti
Sveikutes!
Noriu padovanoti gimtadienio proga torta, svarbiausia, kad butu gaivus, vasariskas ir atrodytu graziai, laaaabai patinka tokio tipo papuosimas, galbut galite patarti, kas gaminate ar gaminote toki tortuka, smulkiau nupasakoti eiga, o gal turite ir foto yahoo.gif ... Kokius lakstus kepti, kuo pertepti, busiu laaaabai dekinga aciuks.gif
user posted image

Atsakyti
O aš norėčiau, greitai, nesudėtingai ir pigiai pagaminamo torčiuko rolleyes.gif
Koks jis galėtų būti g.gif na pertepimui mąstau apie jogurtas/varškė/grietinė + želė mastau.gif o biskvitas? unsure.gif
Atsakyti