Sveikutes
Nesiryztu kepti savo mazyles krikstynu torta, tai ieskau kas galetu pagaminti, nieko imantraus nereikia, svarbu, kad skanus butu ir galetu valgyti vaikuciai bei suauge
I AZ manau but geriau
Kiek žinau mergaiės kitos lakštus užsišaldo. Aš taip nedariau nežinau, bet kitos taip daro. O su rafaelo jis nei gaivus nai nesaldus Jis man nerealiai saldus ir jokio ten gaivumo nėra Jei visgi nuspręsi jį daryti, labai gerai sulaistyk ir ištrikųjų su tiek citrinų kiek paašyta, nes aš su tiek nelaisčiau pasirodė daugoka ir butinai dėk migdolų.
Mergaites,as pas jus su tokiu matematiniu klausimuku.Gal kuri zinote ,kaip pasiskaiciuoti produktus,jei duota vienai kepimo formai,o reikia didesniai(t.y. jei duota 20cm,o reikia 24cm diametro torto formai)?
QUOTE(*AMRI* @ 2010 06 30, 06:50)
Mergaites,as pas jus su tokiu matematiniu klausimuku.Gal kuri zinote ,kaip pasiskaiciuoti produktus,jei duota vienai kepimo formai,o reikia didesniai(t.y. jei duota 20cm,o reikia 24cm diametro torto formai)?
As asmeniskai ta norma kuri duota 20cm padalinciau is 4 ir zinociau kokia viena dalis ir ja dadeciau.. Tarkim, duota 4 kiausiniai 200g cukraus, tai dadeciau 1 kiausini ir 50g cukraus ir t.t.. Nu bent jau as taip daryciau..
QUOTE(*AMRI* @ 2010 06 30, 08:50)
Mergaites,as pas jus su tokiu matematiniu klausimuku.Gal kuri zinote ,kaip pasiskaiciuoti produktus,jei duota vienai kepimo formai,o reikia didesniai(t.y. jei duota 20cm,o reikia 24cm diametro torto formai)?
turiu išsirašiusi iš kuking-o (torto formom apvaliom), visi recepto produktai:
Didinant, didinama:
Iš 22 cm į 24cm20%,
22-2640%,
22-2860%,
Mažinant, mažinama:
Is 26-2415%.
26-2230%,
28-2240%
Manau, kad čia paskaičuota iš ritinio tūrio formulės. Ir turint kitokius formų diametrus galima taip pat pačiam pasiskaičiuoti. Taigi, prisiminkim matematiką
O šiuo atveju paskaičiavau:
Norint didinti iš 20 cm į 24 cm, produktus reikia dauginti iš 1,44 arba 44% padidinti. Sėkmės kepant
QUOTE(shrekiuke @ 2010 06 30, 08:17)
Kiek žinau mergaiės kitos lakštus užsišaldo. Aš taip nedariau nežinau, bet kitos taip daro. O su rafaelo jis nei gaivus nai nesaldus Jis man nerealiai saldus ir jokio ten gaivumo nėra Jei visgi nuspręsi jį daryti, labai gerai sulaistyk ir ištrikųjų su tiek citrinų kiek paašyta, nes aš su tiek nelaisčiau pasirodė daugoka ir butinai dėk migdolų.
aciu, uz patarimus. O migdolu det ar drozliu ar smulkint branduolius? ir det y pertepima?
QUOTE(Letune @ 2010 06 30, 11:31)
turiu išsirašiusi iš kuking-o (torto formom apvaliom), visi recepto produktai:
Didinant, didinama:
Iš 22 cm į 24cm20%,
22-2640%,
22-2860%,
Mažinant, mažinama:
Is 26-2415%.
26-2230%,
28-2240%
Manau, kad čia paskaičuota iš ritinio tūrio formulės. Ir turint kitokius formų diametrus galima taip pat pačiam pasiskaičiuoti. Taigi, prisiminkim matematiką
O šiuo atveju paskaičiavau:
Norint didinti iš 20 cm į 24 cm, produktus reikia dauginti iš 1,44 arba 44% padidinti. Sėkmės kepant
Didinant, didinama:
Iš 22 cm į 24cm20%,
22-2640%,
22-2860%,
Mažinant, mažinama:
Is 26-2415%.
26-2230%,
28-2240%
Manau, kad čia paskaičuota iš ritinio tūrio formulės. Ir turint kitokius formų diametrus galima taip pat pačiam pasiskaičiuoti. Taigi, prisiminkim matematiką
O šiuo atveju paskaičiavau:
Norint didinti iš 20 cm į 24 cm, produktus reikia dauginti iš 1,44 arba 44% padidinti. Sėkmės kepant
Aciu
QUOTE(Letune @ 2010 06 30, 10:31)
turiu išsirašiusi iš kuking-o (torto formom apvaliom), visi recepto produktai:
Didinant, didinama:
Iš 22 cm į 24cm20%,
22-2640%,
22-2860%,
Mažinant, mažinama:
Is 26-2415%.
26-2230%,
28-2240%
Manau, kad čia paskaičuota iš ritinio tūrio formulės. Ir turint kitokius formų diametrus galima taip pat pačiam pasiskaičiuoti. Taigi, prisiminkim matematiką
O šiuo atveju paskaičiavau:
Norint didinti iš 20 cm į 24 cm, produktus reikia dauginti iš 1,44 arba 44% padidinti. Sėkmės kepant
Didinant, didinama:
Iš 22 cm į 24cm20%,
22-2640%,
22-2860%,
Mažinant, mažinama:
Is 26-2415%.
26-2230%,
28-2240%
Manau, kad čia paskaičuota iš ritinio tūrio formulės. Ir turint kitokius formų diametrus galima taip pat pačiam pasiskaičiuoti. Taigi, prisiminkim matematiką
O šiuo atveju paskaičiavau:
Norint didinti iš 20 cm į 24 cm, produktus reikia dauginti iš 1,44 arba 44% padidinti. Sėkmės kepant
Geras, reik ir man issirasyt, nezinojau ir as tokiu tiksliu proporciju, pastoviai pagal save primesdavau nu iki siol ir nesiskundziu, bet tiek as ten ir kepu.. mokine as
Rodausi ka sumeistravojau siandien
Pacio torto sudetis yra cream cheese, plakta grienele, cukrus, melynes. Tortas "aptvertas" kavos skonio vafliukais, o ant virsaus melynes ir braskes.
Gal labai neispeiksit
Pacio torto sudetis yra cream cheese, plakta grienele, cukrus, melynes. Tortas "aptvertas" kavos skonio vafliukais, o ant virsaus melynes ir braskes.
Gal labai neispeiksit
QUOTE(aga1 @ 2010 06 30, 21:15)
Rodausi ka sumeistravojau siandien
Pacio torto sudetis yra creem cheese, plakta grienele, cukrus, melynes. Tortas "aptvertas" kavos skonio vafliukais, o ant virsaus melynes ir braskes.
Gal labai neispeiksit
Pacio torto sudetis yra creem cheese, plakta grienele, cukrus, melynes. Tortas "aptvertas" kavos skonio vafliukais, o ant virsaus melynes ir braskes.
Gal labai neispeiksit
Labai niam atrodo ale melynes kaip gave radiacijos-tokios dideles bet jau kaip as ju noreciau... leksiu ryt i miska...
Gal galėtumėt labiau patyrusios pagelbėti?
Noriu konsultacijos
Savaitgaliui darysiu tortą kelmą iš dviejų vieno ant kito sudėto torto. Pirmam aukštui planuojų juodą mišką, antram - Asseni tortą su jogurtiniu kremu ir vaisiais.
Kaip manote, ar normaliai laikysis?
Taip pat norėjau paklausti kaip geriau būtų išgauti rudą spalvą šių tortų apdengimui. Norėčiau dengti kokiu nors kremu, manau grietinėlė būtų geriausia, tik va kaip su spalva
Noriu konsultacijos
Savaitgaliui darysiu tortą kelmą iš dviejų vieno ant kito sudėto torto. Pirmam aukštui planuojų juodą mišką, antram - Asseni tortą su jogurtiniu kremu ir vaisiais.
Kaip manote, ar normaliai laikysis?
Taip pat norėjau paklausti kaip geriau būtų išgauti rudą spalvą šių tortų apdengimui. Norėčiau dengti kokiu nors kremu, manau grietinėlė būtų geriausia, tik va kaip su spalva
QUOTE(ilja @ 2010 06 30, 23:53)
Gal galėtumėt labiau patyrusios pagelbėti?
Noriu konsultacijos
Savaitgaliui darysiu tortą kelmą iš dviejų vieno ant kito sudėto torto. Pirmam aukštui planuojų juodą mišką, antram - Asseni tortą su jogurtiniu kremu ir vaisiais.
Kaip manote, ar normaliai laikysis?
Taip pat norėjau paklausti kaip geriau būtų išgauti rudą spalvą šių tortų apdengimui. Norėčiau dengti kokiu nors kremu, manau grietinėlė būtų geriausia, tik va kaip su spalva
Noriu konsultacijos
Savaitgaliui darysiu tortą kelmą iš dviejų vieno ant kito sudėto torto. Pirmam aukštui planuojų juodą mišką, antram - Asseni tortą su jogurtiniu kremu ir vaisiais.
Kaip manote, ar normaliai laikysis?
Taip pat norėjau paklausti kaip geriau būtų išgauti rudą spalvą šių tortų apdengimui. Norėčiau dengti kokiu nors kremu, manau grietinėlė būtų geriausia, tik va kaip su spalva
juodas miskas tvirtas stabilus tortas
O kas del spalvos?... Grietinele labai gerai dazosi, gali padazyt su kakava, su tirpia kava, jeigu nori naturalumo, ar neturi dazu