Sveikos. Ruosiuosi kepti Raffaello torta. Sakykit jei iskepsiu siandien, o valgysim tik sestadieni vakare nebus per daug pastovejes?
QUOTE(anestute @ 2010 06 24, 14:40)
Sveikos. Ruosiuosi kepti Raffaello torta. Sakykit jei iskepsiu siandien, o valgysim tik sestadieni vakare nebus per daug pastovejes?
kas šiandien,ketvirtadienis? manau,bus pats tas
Olesta,tu vis giri Rafaelo biskvitą kaip myliiausią,pagal ką kepi,ar pagal Srovę,ar Larrisą?
Olesta kepa pagal Srove kiek zinau
Merginos, darykit zole is beze, net baisu skaityt kad norit is sarlot daryt. Cia gi sviestinis kremas, istraukus is saldytuvo jis buna kietas kaip sviestas, o zoles aukstis 1 cm. Na nebent megstat sviestini krema. As pati ji daznai naudoju, bet tik kaip plona dekoracini aptepima, o zolyte tik kaip dekoro uzbaigima
norejau paklaust ar toks tortas su jogurtiniu ar varskes idaru ir braskem ar atlaikytu 70km karsta vasaros diena?labai jau neramu del jo....
noriu paklausti kazi ar antram aukstui tiktu anasinis tortukas
noriu paklaust apie torta "Rafaelo svajone" darau pirma karta.
kepiau lakstus siandien, o torta valgysim siastadieny vakare, kada man jy reikia sutept, puosiu paprastai tik kokoso drozlem, nes neturesiu laiko ir saldytuve vietos nelabai bus.Ir ar y grietinele nereikia det nei cukraus nei rugsteles, nes nenoriu saldaus torto, ar jis gaivus bus?
kepiau lakstus siandien, o torta valgysim siastadieny vakare, kada man jy reikia sutept, puosiu paprastai tik kokoso drozlem, nes neturesiu laiko ir saldytuve vietos nelabai bus.Ir ar y grietinele nereikia det nei cukraus nei rugsteles, nes nenoriu saldaus torto, ar jis gaivus bus?
QUOTE(mamyciuke 2 @ 2010 06 29, 11:30)
noriu paklaust apie torta "Rafaelo svajone" darau pirma karta.
kepiau lakstus siandien, o torta valgysim siastadieny vakare, kada man jy reikia sutept, puosiu paprastai tik kokoso drozlem, nes neturesiu laiko ir saldytuve vietos nelabai bus.Ir ar y grietinele nereikia det nei cukraus nei rugsteles, nes nenoriu saldaus torto, ar jis gaivus bus?
kepiau lakstus siandien, o torta valgysim siastadieny vakare, kada man jy reikia sutept, puosiu paprastai tik kokoso drozlem, nes neturesiu laiko ir saldytuve vietos nelabai bus.Ir ar y grietinele nereikia det nei cukraus nei rugsteles, nes nenoriu saldaus torto, ar jis gaivus bus?
Kremas vien jau nuo kondensuoto pieno saldus buna Bent jau man tai buvo labai saldu.
Merginos padėkite kur rast torto morenginio ar kaip jis ten vadinasi receptą,kur trapus toks su daug riešutų
QUOTE(mamy5 @ 2010 06 29, 15:44)
Merginos padėkite kur rast torto morenginio ar kaip jis ten vadinasi receptą,kur trapus toks su daug riešutų
Gal sitas
"MORENGINIS TORTAS SU LAZDYNO ( FUNDUKO) RIESUTAIS "
QUOTE(mamyciuke 2 @ 2010 06 29, 11:30)
noriu paklaust apie torta "Rafaelo svajone" darau pirma karta.
kepiau lakstus siandien, o torta valgysim siastadieny vakare, kada man jy reikia sutept, puosiu paprastai tik kokoso drozlem, nes neturesiu laiko ir saldytuve vietos nelabai bus.Ir ar y grietinele nereikia det nei cukraus nei rugsteles, nes nenoriu saldaus torto, ar jis gaivus bus?
kepiau lakstus siandien, o torta valgysim siastadieny vakare, kada man jy reikia sutept, puosiu paprastai tik kokoso drozlem, nes neturesiu laiko ir saldytuve vietos nelabai bus.Ir ar y grietinele nereikia det nei cukraus nei rugsteles, nes nenoriu saldaus torto, ar jis gaivus bus?
ar sio torto lakstai nesuges iki liepos 10d. nes va gimtadieny atidejom savaitelei paskubeejau issikept
Noriu konsultacijos
Savaitgaliui darysiu tortą kelmą iš dviejų vieno ant kito sudėto torto. Pirmam aukštui planuojų juodą mišką, antram - Asseni tortą su jogurtiniu kremu ir vaisiais.
Kaip manote, ar normaliai laikysis?
Taip pat norėjau paklausti kaip geriau būtų išgauti rudą spalvą šių tortų apdengimui. Norėčiau dengti kokiu nors kremu, manau grietinėlė būtų geriausia, tik va kaip su spalva
Savaitgaliui darysiu tortą kelmą iš dviejų vieno ant kito sudėto torto. Pirmam aukštui planuojų juodą mišką, antram - Asseni tortą su jogurtiniu kremu ir vaisiais.
Kaip manote, ar normaliai laikysis?
Taip pat norėjau paklausti kaip geriau būtų išgauti rudą spalvą šių tortų apdengimui. Norėčiau dengti kokiu nors kremu, manau grietinėlė būtų geriausia, tik va kaip su spalva