O jie per daug pasildau,tada kisu keliom min i saldymo kamera,vistiek gerai issiplaka...
na va, snikersas suteptas saldytuve. Antram aukstui ruosiuosi meduti, ir pamastymui iskilo pora klausimu, gal kas patars.
1. ar karpyti siaudelius, kisti i pirma auksta, det kartona ir tada meduti. Ar vistik snikersas meduti islaikys be sutvirtinimo?
2. Meduti, t.y. antra auksta susitepti is anksto ir po to tik perkelti ant pirmojo, ar galiu tiesiai sutepineti ant snikerso virsaus?
Aciu
1. ar karpyti siaudelius, kisti i pirma auksta, det kartona ir tada meduti. Ar vistik snikersas meduti islaikys be sutvirtinimo?
2. Meduti, t.y. antra auksta susitepti is anksto ir po to tik perkelti ant pirmojo, ar galiu tiesiai sutepineti ant snikerso virsaus?
Aciu
QUOTE(Buttuke @ 2010 06 23, 11:08)
na va, snikersas suteptas saldytuve. Antram aukstui ruosiuosi meduti, ir pamastymui iskilo pora klausimu, gal kas patars.
1. ar karpyti siaudelius, kisti i pirma auksta, det kartona ir tada meduti. Ar vistik snikersas meduti islaikys be sutvirtinimo?
2. Meduti, t.y. antra auksta susitepti is anksto ir po to tik perkelti ant pirmojo, ar galiu tiesiai sutepineti ant snikerso virsaus?
Aciu
1. ar karpyti siaudelius, kisti i pirma auksta, det kartona ir tada meduti. Ar vistik snikersas meduti islaikys be sutvirtinimo?
2. Meduti, t.y. antra auksta susitepti is anksto ir po to tik perkelti ant pirmojo, ar galiu tiesiai sutepineti ant snikerso virsaus?
Aciu
As deciau kartona ir pagaliukus tarp aukstu. Meduti sutepineciau atskirai.
QUOTE(Buttuke @ 2010 06 23, 12:08)
na va, snikersas suteptas saldytuve. Antram aukstui ruosiuosi meduti, ir pamastymui iskilo pora klausimu, gal kas patars.
1. ar karpyti siaudelius, kisti i pirma auksta, det kartona ir tada meduti. Ar vistik snikersas meduti islaikys be sutvirtinimo?
2. Meduti, t.y. antra auksta susitepti is anksto ir po to tik perkelti ant pirmojo, ar galiu tiesiai sutepineti ant snikerso virsaus?
Aciu
1. ar karpyti siaudelius, kisti i pirma auksta, det kartona ir tada meduti. Ar vistik snikersas meduti islaikys be sutvirtinimo?
2. Meduti, t.y. antra auksta susitepti is anksto ir po to tik perkelti ant pirmojo, ar galiu tiesiai sutepineti ant snikerso virsaus?
Aciu
kokio svorio 2 aukstas, jeigu iki 2 kg, o medutis 2 kg jau butu didziulis, tai tikrai nieko nereikia. 2-ju aukstu tortams is vis praktiskai nereikia sutvirtinimo, bent as nedarau, ir taip puikiai laiko, be to snikersas gal tvirtas tortas
sveikutes, nežinau ar į temą aš, bet turiu skubū klausimą, šnd darau du tortukus, abu dengiu MMG mase, pirmasis gavosi super, bet db bandau iškočioti antrojo masę... nesuprantu kas ne taip, bet ji trupa, neina kočioti, lūžinėja... kas netaip? ka daryti? ar jau mest lauk, ir daryti iš naujo?
QUOTE(Rubi} @ 2010 06 23, 16:08)
Sveikos! Nezinau ar cia klausiu, bet gal zinot kaip gaminti braskiu torta su grietinele? Kuo riebesni . Noreciau, kad jis atrodytu mazdaug taip:
Šis kaip rodai tai pagal Mišelės receptą darytas manau riebumo čia sooočiai
Doloresa, jei trupa tai ryškiai per mažai želatinos - aš išsitirpinčiau jos dar šiek tiek, pačią masę dėčiau į mikrobangę, šildyčiau po keletą sekundžių ir išmaišyčiau iki košės konsistencijos, supilčiau želatinos tirpalą, pamaišydama ataušinčiau, masė vėl apstings ir tik kai atauš, jei bus poreikis įberčiau cukraus pudros, tikiuosi išgelbėsi dar masę Arba dar klaida gali būti, kad nepakankamai pavirei gliukozės sirupą
incikas, ogo kokis ginklas superinis tortas
sakykit, o Sarlot kremo kokio dydzio tortui uztenka? Noriu daryt zolyte, galvoju uzteks normos ar nelabai?
QUOTE(Muske @ 2010 06 23, 22:34)
sakykit, o Sarlot kremo kokio dydzio tortui uztenka? Noriu daryt zolyte, galvoju uzteks normos ar nelabai?
pati dar nesu išbandžius šarlot kremo, bet pasižymėjau ką Miglė yra sakiusi
"Dėl Šarlot kremo. Dariau žolytę 24 cm tortui, tai man suėjo maždaug 1,5 normos kremo. Manau 26 cm turėtų užtekti dviejų normų kremo."
QUOTE(RiMami @ 2010 06 23, 23:40)
pati dar nesu išbandžius šarlot kremo, bet pasižymėjau ką Miglė yra sakiusi
"Dėl Šarlot kremo. Dariau žolytę 24 cm tortui, tai man suėjo maždaug 1,5 normos kremo. Manau 26 cm turėtų užtekti dviejų normų kremo."
"Dėl Šarlot kremo. Dariau žolytę 24 cm tortui, tai man suėjo maždaug 1,5 normos kremo. Manau 26 cm turėtų užtekti dviejų normų kremo."
dekui labai, RiMami
Incikas,wau,koks tortukas į
ačiū,Asseni,čia,manau,visom pravers žinoti (tokioms kaip aš ir Gitalė )
Papildyta:
kaip tik ruošiuosi jį daryti,ačiū,Rimami
QUOTE(Asseni @ 2010 06 23, 06:59)
I saldytuva reikia kisti tik sviestine mase pusvalandziui, t.y. isplaki ir idedi i saldytuva, po to pradedi plakti grietinele, jau kazkiek laiko sviestinis kremas bus pastovejes saldytuve, plakta grietinele reikia palikti ant stalo kambario temperaturoje. Kai istrauksi sviestine mase, dek grietinele pradzioje po sauksta nuolat plakant, puse sudejus gali ideti visa likusia. Jeigu is kart matai, kad po pirmo sauksto sviestinis kremas susoko i gabalus, kisk ji i mikruske porai sekunziu ir naujai isplak.
ačiū,Asseni,čia,manau,visom pravers žinoti (tokioms kaip aš ir Gitalė )
Papildyta:
QUOTE(RiMami @ 2010 06 23, 23:40)
pati dar nesu išbandžius šarlot kremo, bet pasižymėjau ką Miglė yra sakiusi
"Dėl Šarlot kremo. Dariau žolytę 24 cm tortui, tai man suėjo maždaug 1,5 normos kremo. Manau 26 cm turėtų užtekti dviejų normų kremo."
"Dėl Šarlot kremo. Dariau žolytę 24 cm tortui, tai man suėjo maždaug 1,5 normos kremo. Manau 26 cm turėtų užtekti dviejų normų kremo."
kaip tik ruošiuosi jį daryti,ačiū,Rimami