Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-7

QUOTE(GITALE @ 2010 06 16, 18:18)
norejau paklausti del "rafaelo" plakiau kambario temp. sviesta ir kondensuota piena, o grietinele isplakiau atsaldyta , puse valandos viska i saldytuva kaip ir rasyta recepte, po puses val  juos sujungus sukrito i kruopas suprantu kad buvo temp.skirtumas..... plakiau kita tada bet kondensuota ir sviesta is saldytuvo , atsalusius sujungiau su grietinele ir gavos liuks nieks nesukrito.... tai noriu paklaust ar kond.piena ir sviesta visgi reiktu plakt atsaldytus ar kambario temp.? aciu atsakiusioms

O tai kaip sekesi plakti sviesta is saldytuvo? g.gif
Atsakyti
nu taigi rasiau viskas gerai gavos, plakiau su ta mintim kaip bus taip nes jau atsildyt iki kambario temp. nebuvo laiko... klausiu del to kad dauguma mergaiciu cia sake kad reikia plakt kambario temp.
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 06 16, 20:10)
nu taigi rasiau viskas gerai gavos, plakiau su ta mintim kaip bus taip nes jau atsildyt iki kambario temp. nebuvo laiko... klausiu del to kad dauguma mergaiciu cia sake kad reikia plakt kambario temp.



Man irgi buvo susoke i kruopas,tuomet dejau i silto vandens vonele,pasiemiau sluotele ir plakiau, lb greitai kremas susijunge i vientisa grazu krema. tikiuos neismetei pirmojo kremo ??
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 06 16, 13:59)
jei jusu kokosu aliejus yra nerafinuotas, naudokite vietoj ranku, koju kremo wink.gif Jei dar truputis sviestamedzio - pamirsite, kas tas yra suskirdusi, sausa oda smile.gif Labai tinka daug dirbancioms lauke smile.gif


Aciu,bet jis rafinuotas,turejau ir nerafinuoto,bet kai nesugalvojau ka su juo daryt -ismeciau doh.gif
QUOTE(Aissstute @ 2010 06 16, 14:01)
aciu, Daividija, uz toki issamu paaiskinima aciuks.gif nu as turiu ta knyga konditerijos enciklopedija ir vis issirenku ka daryt, ar saldainius sokoladinius, ar pvz i triufelius daznai jis ieina, ir vis susiduriu, kad reikia kokosu sviesto.. tai kazkada galvojau paimt sviesta ir iplakt kokoso pieno i ji hihihi.gif Bet po to nusprendziau, kad vistiek nebus tas pats, tai neeksperimentuosiu irnesakyk.gif
Del grietineles, tai as irgi perku ta double cream, bet vis sudvejoju ar gerai laikysis ir neissileis ir idedu isleista pakuti zelatinos..  blush2.gif Reiks db pabandyt nedet, kaip tik si savaitgali darysiu torta koki..

teisingai,i saldainius jis ieina,as dariau triufelius,ten reikejo to kokosu sviesto-bet neturejau-idejau sviesto,gavosi gerai,tas kokosu sviestas bekvapis,sokoladinei glazurai itariu labai tinka.
Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 06 16, 21:16)
Man irgi buvo susoke i kruopas,tuomet dejau i silto vandens vonele,pasiemiau sluotele ir plakiau, lb greitai kremas susijunge i vientisa grazu krema. tikiuos neismetei pirmojo kremo ??



as pabijojau sildyt kadangi buvo jau sujungta su grietinele tai butu maniau skystalas gaves, sukonstravau ta krema i vaflius et kaz nezinojo tai ir nesuprato lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 06 16, 20:46)
sukonstravau ta krema i vaflius et kaz nezinojo tai ir nesuprato lotuliukas.gif

Aš ir visus kremus, kurie nesigauna į vaflius dedu biggrin.gif Jiems viskas tinka, jie viską atleidžia biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Na ka darau as torta pagal Cipciuka ananasini, sekasi nekaip kepaiu biskvita- sukrito, kepiau antra vel sukrito trecio nekepsiu lipdysiu kanors is tu sukritusiu dvieju biggrin.gif skonis ju visai neblogas, na ziuresim koki as cia torta padarysiu g.gif
Atsakyti
Mergaites, keik laiko ir kokiom salygom galima laikyt namie gaminta dekorgeli 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 06 16, 20:18)
norejau paklausti del "rafaelo" plakiau kambario temp. sviesta ir kondensuota piena, o grietinele isplakiau atsaldyta , puse valandos viska i saldytuva kaip ir rasyta recepte, po puses val  juos sujungus sukrito i kruopas suprantu kad buvo temp.skirtumas..... plakiau kita tada bet kondensuota ir sviesta is saldytuvo , atsalusius sujungiau su grietinele ir gavos liuks nieks nesukrito.... tai noriu paklaust ar kond.piena ir sviesta visgi reiktu plakt atsaldytus ar kambario temp.? aciu atsakiusioms


Aš išsuktą sviestą su kond. pusvaladžiui dėjau į šaldytuvą, o išplaktą grietinėlę, atvirkščiai, pusvalandžiui išėmiau iš šaldytuvo, ir tik tada juos sujungiau - irgi gerai gavosi.
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 06 16, 14:47)
kokosu sviesto tikrai yra,tik ne visur,as radau Tesco,ten kur visokie babaju produktai-vadinasi coconut oil,toks baltas.,kietas.o kur tu zadi ji naudot?,as nusipirkau,tai taip ir stovi..

As ir toki perku ir kepu ant jo riebius patiekaus, dazniausiai tai buna blynai vaikui, nes maistas ne taip isigeria riebalus kaip paprasta alieju.
Ir kaip kice minejo, labai tinka kosmetiniais sumetimais, suskirdusiai ranku, padu odai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles reikia greitos pagalbos..
Kiek 1 litrui grietines dedasi zelatinos?
Aciu uz ats is karto
Atsakyti
sos, plaku ganasa ir man jis ne velnio netirsteja, ka daryt? unsure.gif
Atsakyti