Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-7

reikia skubaus atsakymo:
ar nieko nenutiks tortui, konkrečiai snikersui, jį transportuojant ledų šaldytuve. ten minusas didesnis nei namų šaldikliuose unsure.gif ar atšilęs jis laikys formą? ir apskritai, ar galima taip elgtis su tortu? unsure.gif
Atsakyti
o kur tu jį transportuoti nori?? mano tai išvarė į daniją, parą mašinoj buvo, be šaldiklių be nieko, jis išsilaikė ir sakė viskas gerai
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 06 14, 20:52)
o kur tu jį transportuoti nori?? mano tai išvarė į daniją, parą mašinoj buvo, be šaldiklių be nieko, jis išsilaikė ir sakė viskas gerai

jis mašinoj prabus nuo 8 val. ryto iki 16 val popiet. dabar kai tokie karsčiai, baisu, kad neišsileistų. o mašina - ledų furgoniukas smile.gif tai ir mąstau kaip čia būtų į šaldiklį įdėjus unsure.gif nors jei kondiškė salone, tai gal nieko ir salone nenutiktų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 06 14, 21:06)
: nors jei kondiškė salone, tai gal nieko ir salone nenutiktų unsure.gif

Aš net neabejoju,kad salone nieko tortui nenutiktų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
tikiu, kad užduosiu jau n-tąjį klausimą, bet kiek praverčiau, neužkliuvo, tad labai nepykit ax.gif
Kokį pasiūlytumėte vaikui gimtadienio tortą iškepti? Mąstau apie "Pasaka" g.gif Gyvenam ne Lt, tai problema su desertinėm varškėm, Rududu ir pan. g.gif
Ar tas torčiukas nesigauna riebokas? Ir ar saldus? O gal yra koks kitas, kurį pasiūlytumėte, nes nesu asė tortų kepime blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2010 06 15, 10:32)
Sveikos  4u.gif
tikiu, kad užduosiu jau n-tąjį klausimą, bet kiek praverčiau, neužkliuvo, tad labai nepykit  ax.gif
Kokį pasiūlytumėte vaikui gimtadienio tortą iškepti? Mąstau apie "Pasaka"  g.gif  Gyvenam ne Lt, tai problema su desertinėm varškėm, Rududu ir pan.  g.gif
Ar tas torčiukas nesigauna riebokas? Ir ar saldus? O gal yra koks kitas, kurį pasiūlytumėte, nes nesu asė tortų kepime  blush2.gif

Vietoj desertines varskes naudoj soft cheese, o karameles yra jau ir tesco pirkt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(doloresa @ 2010 06 11, 14:20)
sveikutes, turiu klausimėlį, prisiskaičiau čia pas jus, tai bandysiu pati kepti tortą krikštynoms, šiandien bandomasis variantas. darau Juoda mišką smile.gif ax.gif  ir db iškilo klausimas, sutepiau biskvitus, jis dar nepuoštas, bet noriu sužinoti, ar jūsų toje stadijoje kai dar nepuošti ir atrodo nekaip:D man jis visai negražus  doh.gif  na nupegę per šonus grietinėle...ar čia viskas taip turi būt ir prieš puuošiant man ji dar gal apipjaustyt?tikiuosi suprasit ko aš čia klausiu  lotuliukas.gif  aš visai žalia šitoje srityje  blush2.gif

Jei visai zalia darykite toki torta kurio nereikia specialiai formuoti. Pvz. http://www.patiekalu...varskes-tortas/ arba visai kitokio stiliaus tortas (beje sitas musu gimineje jau kaip legendinis smile.gif ) http://www.patiekalu...tas-griuvesiai/ ...situ formuoti ipatingai nereikia ir savaime atrodo gerai.
Atsakyti
Dėkui už nuorodas, esu iškepusi viso 4 tortus ir juos puošusi, tai visai žalia gal ir nesu, jau truputį nokstu hihihi.gif Bet dar klausimas, ar verta nešti į darželį savos gamybos tortą? g.gif Juk jie prie tokių nepratę, gal net nevalgys niekas? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2010 06 15, 13:34)
Juk jie prie tokių nepratę, gal net nevalgys niekas? mastau.gif

Žinoma, kad verta. Viena mama iš UK nešė medutį, tai puikiai įvertino ir vaikai ir auklėtojos smile.gif
Atsakyti
Labai noreciau pagaminti sokoladini torta su marcipanais ir vysniomis, kaip kad Sokolado namuose yra. Gal kas turite ar zinote kur rasti recepta?
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2010 06 15, 12:37)
Žinoma, kad verta. Viena mama iš UK nešė medutį, tai puikiai įvertino ir vaikai ir auklėtojos smile.gif

thumbup.gif
Tai bandysiu ir aš lipinti ax.gif
Tai kaip manot, Pasaka, nebus labai sudėtingas? g.gif
Atsakyti
jei nevisai į temą, tai gal nukreipsit, net jau senokai Saldumynų temose lindėjau ir pamiršau doh.gif Kurios forumietės kaunietės kepa tortus pagal užsakymus. Beprisimenu tik Cypciuką ax.gif
Atsakyti