reikia skubaus atsakymo:
ar nieko nenutiks tortui, konkrečiai snikersui, jį transportuojant ledų šaldytuve. ten minusas didesnis nei namų šaldikliuose ar atšilęs jis laikys formą? ir apskritai, ar galima taip elgtis su tortu?
o kur tu jį transportuoti nori?? mano tai išvarė į daniją, parą mašinoj buvo, be šaldiklių be nieko, jis išsilaikė ir sakė viskas gerai
QUOTE(zuliaska @ 2010 06 14, 20:52)
o kur tu jį transportuoti nori?? mano tai išvarė į daniją, parą mašinoj buvo, be šaldiklių be nieko, jis išsilaikė ir sakė viskas gerai
jis mašinoj prabus nuo 8 val. ryto iki 16 val popiet. dabar kai tokie karsčiai, baisu, kad neišsileistų. o mašina - ledų furgoniukas tai ir mąstau kaip čia būtų į šaldiklį įdėjus nors jei kondiškė salone, tai gal nieko ir salone nenutiktų
QUOTE(spyglis2 @ 2010 06 14, 21:06)
: nors jei kondiškė salone, tai gal nieko ir salone nenutiktų
Aš net neabejoju,kad salone nieko tortui nenutiktų
Sveikos
tikiu, kad užduosiu jau n-tąjį klausimą, bet kiek praverčiau, neužkliuvo, tad labai nepykit
Kokį pasiūlytumėte vaikui gimtadienio tortą iškepti? Mąstau apie "Pasaka" Gyvenam ne Lt, tai problema su desertinėm varškėm, Rududu ir pan.
Ar tas torčiukas nesigauna riebokas? Ir ar saldus? O gal yra koks kitas, kurį pasiūlytumėte, nes nesu asė tortų kepime
tikiu, kad užduosiu jau n-tąjį klausimą, bet kiek praverčiau, neužkliuvo, tad labai nepykit
Kokį pasiūlytumėte vaikui gimtadienio tortą iškepti? Mąstau apie "Pasaka" Gyvenam ne Lt, tai problema su desertinėm varškėm, Rududu ir pan.
Ar tas torčiukas nesigauna riebokas? Ir ar saldus? O gal yra koks kitas, kurį pasiūlytumėte, nes nesu asė tortų kepime
QUOTE(Perrin @ 2010 06 15, 10:32)
Sveikos
Vietoj desertines varskes naudoj soft cheese, o karameles yra jau ir tesco pirkt
QUOTE(doloresa @ 2010 06 11, 14:20)
sveikutes, turiu klausimėlį, prisiskaičiau čia pas jus, tai bandysiu pati kepti tortą krikštynoms, šiandien bandomasis variantas. darau Juoda mišką ir db iškilo klausimas, sutepiau biskvitus, jis dar nepuoštas, bet noriu sužinoti, ar jūsų toje stadijoje kai dar nepuošti ir atrodo nekaip:D man jis visai negražus na nupegę per šonus grietinėle...ar čia viskas taip turi būt ir prieš puuošiant man ji dar gal apipjaustyt?tikiuosi suprasit ko aš čia klausiu aš visai žalia šitoje srityje
Jei visai zalia darykite toki torta kurio nereikia specialiai formuoti. Pvz. http://www.patiekalu...varskes-tortas/ arba visai kitokio stiliaus tortas (beje sitas musu gimineje jau kaip legendinis ) http://www.patiekalu...tas-griuvesiai/ ...situ formuoti ipatingai nereikia ir savaime atrodo gerai.
Dėkui už nuorodas, esu iškepusi viso 4 tortus ir juos puošusi, tai visai žalia gal ir nesu, jau truputį nokstu Bet dar klausimas, ar verta nešti į darželį savos gamybos tortą? Juk jie prie tokių nepratę, gal net nevalgys niekas?
QUOTE(Perrin @ 2010 06 15, 13:34)
Juk jie prie tokių nepratę, gal net nevalgys niekas?
Žinoma, kad verta. Viena mama iš UK nešė medutį, tai puikiai įvertino ir vaikai ir auklėtojos
Labai noreciau pagaminti sokoladini torta su marcipanais ir vysniomis, kaip kad Sokolado namuose yra. Gal kas turite ar zinote kur rasti recepta?
QUOTE(ilja @ 2010 06 15, 12:37)
Žinoma, kad verta. Viena mama iš UK nešė medutį, tai puikiai įvertino ir vaikai ir auklėtojos
Tai bandysiu ir aš lipinti
Tai kaip manot, Pasaka, nebus labai sudėtingas?
jei nevisai į temą, tai gal nukreipsit, net jau senokai Saldumynų temose lindėjau ir pamiršau Kurios forumietės kaunietės kepa tortus pagal užsakymus. Beprisimenu tik Cypciuką