Sveikos kepejos As vel pas jus su prasymu Kaip jus darytumete sita logotipa, dengsiu marcipanu Aciu uz bet kokius patarimus ir pasiulymus . LOGO CIA
sveikutes, turiu klausimėlį, prisiskaičiau čia pas jus, tai bandysiu pati kepti tortą krikštynoms, šiandien bandomasis variantas. darau Juoda mišką ir db iškilo klausimas, sutepiau biskvitus, jis dar nepuoštas, bet noriu sužinoti, ar jūsų toje stadijoje kai dar nepuošti ir atrodo nekaip:D man jis visai negražus na nupegę per šonus grietinėle...ar čia viskas taip turi būt ir prieš puuošiant man ji dar gal apipjaustyt?tikiuosi suprasit ko aš čia klausiu aš visai žalia šitoje srityje
QUOTE(doloresa @ 2010 06 11, 15:20)
sveikutes, turiu klausimėlį, prisiskaičiau čia pas jus, tai bandysiu pati kepti tortą krikštynoms, šiandien bandomasis variantas. darau Juoda mišką ir db iškilo klausimas, sutepiau biskvitus, jis dar nepuoštas, bet noriu sužinoti, ar jūsų toje stadijoje kai dar nepuošti ir atrodo nekaip:D man jis visai negražus na nupegę per šonus grietinėle...ar čia viskas taip turi būt ir prieš puuošiant man ji dar gal apipjaustyt?tikiuosi suprasit ko aš čia klausiu aš visai žalia šitoje srityje
Tikuosi grietinele isplakei?
QUOTE(doloresa @ 2010 06 11, 15:20)
man jis visai negražus na nupegę per šonus grietinėle...ar čia viskas taip turi būt ir prieš puuošiant man ji dar gal apipjaustyt?tikiuosi suprasit ko aš čia klausiu aš visai žalia šitoje srityje
kai parasei nuejau dabar paziureti savo maskarpones , tai taip jis nera grazus , nubegusi grietinele ir .t.t .. dabar laikau saldytuve kad susigertu biski , ir tada papuosiu tad nesijaudink ..
pasidalinsiu atradimu - likusi juodojo misko biskvita supjausciau gabaliukais, sumaisiau su likusiu sviestiniu kremu, suspaudziau i kamuoliukus (kazkodel ) palaikiau pora paru saldytuve - nuostabiai skanus, labai sokoladinis saldesis gavosi Valgeme ir pirstus laizeme
sveikos merginos, ir as turiu klausima cia visos giria snikeri torta tai noreciau ir as išsikepti , bet nežinau kuri nes keli yra tai gal patarsit o tai nezinau apie kuri cia kalbama
QUOTE(Rueta @ 2010 06 12, 22:08)
sveikos merginos, ir as turiu klausima cia visos giria snikeri torta tai noreciau ir as išsikepti , bet nežinau kuri nes keli yra tai gal patarsit o tai nezinau apie kuri cia kalbama
prasom
http://sauletavirtuv...ortas-snickers/
va va sitas ir galvojau kad tikrasis aciu
QUOTE(Rueta @ 2010 06 13, 12:53)
va va sitas ir galvojau kad tikrasis aciu
Recepte yra mazas netikslumas - darydama karamelini ganasa, uzvirinkite grietinele ir tik tada pilkite i karamele
Keliu klausimeli i virsu
QUOTE(jurgitasta @ 2010 06 11, 14:56)
Sveikos kepejos As vel pas jus su prasymu Kaip jus darytumete sita logotipa, dengsiu marcipanu Aciu uz bet kokius patarimus ir pasiulymus . LOGO CIA
QUOTE(~PERASTRA~ @ 2010 06 13, 15:05)
Recepte yra mazas netikslumas - darydama karamelini ganasa, uzvirinkite grietinele ir tik tada pilkite i karamele
gerai taip ir darysiu aciu labai po to parasysiu kaip gausis