Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-7

QUOTE(-Diamond- @ 2010 06 09, 13:34)
Gal žinot, dėl ko darant šokoladinius ornamentus per iš kepimo popieriaus padarytą tūtelę, man ta skylutė greitai "užanka" ir šokoladas neprabėga? blush2.gif

Gal blogai ištirpini g.gif . Man dar niekad neužako, bet rankai karšta doh.gif buna, bet ko dėl grožio nepadarysi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2010 06 09, 20:35)
Gal blogai ištirpini g.gif . Man dar niekad neužako, bet rankai karšta doh.gif  buna, bet ko dėl grožio nepadarysi tongue.gif

Gal ir blogai ištirpinu, reiks kitąkart ilgiau patirpint biggrin.gif
Dėkui už atsakymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 06 09, 07:49)
vienam žmogui 150-200 g  4u.gif

nebūtinai 36 yra Saulės pieno 35 %, na nelygu kur gyvenat, ne visada būna ir ne visur be abejo...

nu ieskojau 36 bet ir mazesnes riebumo nera nezinau kodel neveza yra pas mus 3 priekybos centrai bet nei vienam jos nera tik ta grietinele kavai ir psio doh.gif

gal kas zino kur rasti Vilniui maistiniu dazu? Kalvaryju turguj visus apklausiau nera schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tigriuke: 09 birželio 2010 - 20:38
QUOTE(Olesta @ 2010 06 09, 08:49)
vienam žmogui 150-200 g  4u.gif

4u.gif

QUOTE(uzniukas @ 2010 06 09, 08:56)
Sveikos,

pristatau labai įdomaus skonio tortą, pavadinimu "EGIPTIETIŠKAS TORTAS"
radau Žurnale "Žmonės" būrėjos Vaivos dukros keptas.

jeeetau,kaip skaniai atrodo bigsmile.gif thumbup.gif bet man rods,čia labai daug darbo? g.gif o ir kiaušinių kiek reikia,rrr doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
Nusipirkau kakavos sviesto, bet toks neskanus, kažkoks baisiai riebus ir be skonio. Gal kas turite minčių kur jį galima būtų sunaudoti
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2010 06 09, 21:50)
4u.gif
jeeetau,kaip skaniai atrodo  bigsmile.gif  thumbup.gif bet man rods,čia labai daug darbo?  g.gif o ir kiaušinių kiek reikia,rrr  doh.gif

su medučiu, manau žymiai daugiau darbo - kol kiekvieną lakštą iškočioji doh.gif žinokit aš dariau viską vienu metu - nebuvau nei karamelės pasidarius nei riešutų susismulkinus, ir tikrai neužtrukau ilgiau nei bet kurį kitą tortą schmoll.gif

Taigi dėl darbo nesibaidykit šio torto rolleyes.gif o dėl kiaušinių tai irgi - nugi kiek jie kainuoja - brangiausi 5 lt. tai paskaičiavus torto savikaina tikrai nera didelė (brangiausi išeina migdolai tongue.gif ) tiksliai dar neskaičiavau bet man rods neviršija šis tortas 30 litų g.gif
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2010 06 09, 08:56)
Sveikos,

pristatau labai įdomaus skonio tortą, pavadinimu "EGIPTIETIŠKAS TORTAS"
radau Žurnale "Žmonės" būrėjos Vaivos dukros keptas.

BISKVITUI (išeina trys 20 cm skersmens lakštai)
6 kiaušinių baltymai
6 šaukštai cukraus
120 g riešutų (geriausia migdolų)
1, 5 šaukšto miltų

BISKVITUI baltymus su cukrumi išplakti iki standžios masės. Riešutus susmulkinti (sumalti) , sumaišyti su miltais ir įmaišyti į baltymų masę.

Kepimo popieriuje nusipiešti apie 20 cm skersmens tris apskritimus ir užkloti juos mase  piršto storumo (masė yra gan stangri, visai lengva tai padaryti).Kepti 170 laipsnių 20 min (man iškepė per 10 min blink.gif )
Dėmesio: kepti reikėtų visus tris iš karto, nes pastovėjus sukris baltymai!

Kiek isivaizduoju biskvitas turejo iseiti kietas? Kazkas panasaus i Jaunystes torto biskvikus?
Atsakyti
QUOTE(Wilka @ 2010 06 10, 08:15)
Kiek isivaizduoju biskvitas turejo iseiti kietas? Kazkas panasaus i Jaunystes torto biskvikus?

biskvitas gaunas toks kaip guma - nei purus kaip normalus biskvitas bet ir ne morengas schmoll.gif šiaip maniau kad bus ššš, bet persitepus ir pastovėjus parą jis nuo kremų suminkštėja ir yra laaabai į temą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2010 06 10, 06:29)
Sveikos,
Nusipirkau kakavos sviesto, bet toks neskanus, kažkoks baisiai riebus ir be skonio. Gal kas turite minčių kur jį galima būtų sunaudoti

tikro kakavos sviesto? Jei nerafinuotas - vieto kremo kunui ir veidui smile.gif
Paskaityk:
http://www.aromanatu...roma-cacao.html
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2010 06 10, 05:29)
Sveikos,

Kakavos sviestas - puiki priemonė kūno priežiūrai mirksiukas.gif
Kice mane aplenke biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziugena: 10 birželio 2010 - 08:35
QUOTE(likta @ 2010 06 10, 06:29)
Sveikos,

Labai geras vaistas nuo kosulio mirksiukas.gif reikia istirpinti piene ir duoti gerti thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū atsakiusioms,
Aš galvojau jį panaudoti kepiniuose, pirkau „Šokolado namai”. Jis toks kietas gabalas balto šokolado spalvos, pas juos supakuotas po 100 -150 gr. O kepiniuose jo negalima naudoti. Gal kas žinote dėl naudojimo kepiniuose
Atsakyti