Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Nova @ 2010 06 08, 15:12)
O as siandien pietums su bulvem virtom ir darzoviu salotom valgiau. Gailejaus, kad daugiau neatsipjoviau  essen.gif  biggrin.gif

Nova, siandien isbandziau tavo lazanija su lavasu 4u.gif thumbup.gif Aciu uz recepta wub.gif Labai skanu ir laaaabaaai sotu. Maziuko gabaliuko uztenka pasisotint biggrin.gif
Atsakyti
vyniotinis bus išbandytas drinks_cheers.gif labai skaniai atrodo 4u.gif ir darbo nėra labai daug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2010 06 08, 15:30)
Nova, siandien isbandziau tavo lazanija su lavasu  4u.gif  thumbup.gif  Aciu uz recepta  wub.gif  Labai skanu ir laaaabaaai sotu. Maziuko gabaliuko uztenka pasisotint  biggrin.gif

Tai smagu, kad patiko smile.gif Man tai ji lengvesne, nei su makaronais. makaronines maza gabaliuka suvalgius nebesinori, o sitos dideli gabala valgau biggrin.gif

QUOTE(magistrante @ 2010 06 08, 15:32)
vyniotinis bus išbandytas  drinks_cheers.gif labai skaniai atrodo  4u.gif ir darbo nėra labai daug  ax.gif

Darbo is tikro mazai - suplaki, iskepi, susuki, iskepi ir valgai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 06 08, 10:41)

Kiaušinių-sūrio ir mėsos vyniotinis

Neseniai ir aš jį išbandžiau, nors receptą jau seniai nusižiūrėjus, bet tiesiog nebespėju visko išbandyt ką prisisaugojus biggrin.gif Labai patiko, šaltas man net skanesnis buvo smile.gif
Atsakyti
Mergaites aciu labai uz puikias kulinarines idejas. Saunuoles 4u.gif
Tuo paciu noriu paklausti, nes skaiciau kad apie kugeli cenakinese uzsiminete, tai gal galit aprasyti smulkiau kaip ji kepat butent cenakinese ax.gif Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 06 08, 19:16)

Tuo paciu noriu paklausti, nes skaiciau kad apie kugeli cenakinese uzsiminete, tai gal galit aprasyti smulkiau kaip ji kepat butent cenakinese  ax.gif Aciu labai  4u.gif

Jei toks patiks, pazek cia:

http://www.supermama...?...2069&st=492
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 06 08, 10:41)
Galbut kai kurios zinote sita patiekaliuka, bet kurios ne  - stai receptukas:

[color=purple]Kiaušinių-sūrio ir mėsos vyniotinis[/color

As buvau radus kaskada si recepta internete,gaminau,man tai nepatiko schmoll.gif Gal kad nelabai kiausinius megstu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2010 06 09, 13:33)
As buvau radus kaskada si recepta internete,gaminau,man tai nepatiko schmoll.gif Gal kad nelabai kiausinius megstu g.gif

Sveikos. As tai daug kartu jau dariau si vyniotini ir labai patiko , daug ka teko vaisint , visiems taip pat patiko ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitele @ 2010 06 09, 13:37)
Sveikos. As tai daug kartu jau dariau si vyniotini ir labai patiko , daug ka teko vaisint , visiems taip pat patiko  ax.gif

Gal kas gali pasidalinti savo patirtimi kaip gamina maltinukus ? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitele: 09 birželio 2010 - 12:39
Noriu padekot uz Brilianto recepta su tunu,labai skanu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2010 06 09, 13:33)

O man kiausiniai visai net nesijaucia jame, net nezinau, kodel, juk siaip ju daug cia reikia smile.gif Gal suris ir majonezas permusa kiausiniu skoni. Ir beje - jis skanesnis pastovejes siek tiek.
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 06 08, 11:41)
Galbut kai kurios zinote sita patiekaliuka, bet kurios ne  - stai receptukas:

Kiaušinių-sūrio ir mėsos vyniotinis

user posted image

4-5 kiaušiniai
250 gr. majonezo
350 gr. fermentinio sūrio
500 gr. faršo
1 svogūnas
1 morka
druskos, pipirų

Pasiruošiame faršą. Svogūnus smulkiai supjaustome, morką smulkiai sutarkuojame, ir viską apkepiname, kol gražiai pagels. Sudedame į faršą ir išmaišome. Įberiame druskos, pipirų, ar mėgstamų prieskonių. Druskos nepadauginame, nes pagrindas bus pakankamai sūrus nuo sūrio ir majonezo.

Kepame pagrindą. Dubenyje išplakame kiaušinius, sudedame majonezą, išmaišome iki vientisos masės. Stambia (burokine) tarka sutarkuojame sūrį, beriame į kiaušinių/majonezo masę, išmaišome. Orkaitės kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi (ant sienielių taip pat), supilame kiaušinių masę, paskirstome per visą skardą ir kepame 190 C orkaitėje 20 min. Tuomet vyniotinio pagrindą išimame, truputį atvėsiname (apie 5 min.). Sudedame ant jo faršą, paskirstome per visą pagrindo plotį, ir nuo trumpesniosios kraštinės suvyniojame į vyniotinį. Dedame atgal į 190C orkaitę, ir kepame dar 30-40 min. Skanaus!

P.S. Įdomaus skonio vyniotinis. Labai skanu su šviežių daržovių salotomis. Tinka valgyti ir kaip pagrindinį patiekalą, ir kaip užkandį. Taip pat skanus ir šiltas, ir šaltas smile.gif

Vakar vakare dariau si skanumeli. Pavyko labai skanu buvo. Aciu uz receptuka 4u.gif
Atsakyti
Kartą gaminau pagal kiaušinio-sūrio ir mėsos vyniotinio receptą. Labai tingėjau atskirai kepti pagrindą, tai visus ingredientus sumaišiau ir iškepiau. Skanu, tik atvėsęs man skanesnis pasirodė. smile.gif
Atsakyti