Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(perfekta @ 2010 08 05, 21:25)
Na, taip supratau kad jam uzvirus reikia sudeti likusius produktus, tik vat man idomu kodel tesla gavosi tokia tirsta nes matavau viska, ne is akies dejau g.gif

stikline stiklinei nelygu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2010 08 05, 21:25)
Na, taip supratau kad jam uzvirus reikia sudeti likusius produktus, tik vat man idomu kodel tesla gavosi tokia tirsta nes matavau viska, ne is akies dejau g.gif

Tikrai nereikia užvirinti schmoll.gif .
Nieko, kitą kartą gausis, jeigu dar kartą bandysi kepti. Nes jie tikrai nerealūs.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2010 08 06, 00:10)
Tikrai nereikia užvirinti  schmoll.gif .
Nieko, kitą kartą gausis, jeigu dar kartą bandysi kepti. Nes jie tikrai nerealūs.

O tai kiek mazdaug reikia kaitinti, iki kol susils? g.gif vyras vakar piktas buvo valgydamas, nes visalaik kepu mielinius tai jis svajojo grizes paskanauti kaip visada o cia kazkokie ragalikai lotuliukas.gif sako, gal tu geriau neeksperimentuok
Papildyta:
QUOTE(Daiber @ 2010 08 05, 22:57)
man užteko 2 stiklinių miltų 4u.gif .Šeip tai nesuprantu kaip čia gali nesiogaut juk čia tik blynai.Aš čia kaip pasižiūriu kokius šedevrus merginos daro tai ojoj.

Siaip blynu esu kepus ivairiu ir daug, ir galima sakyti kad tai vienas is patiekalu kurie man tikrai pavyksta rolleyes.gif bet va daugiau aklai nesivadovausiu nurodomais produktu kiekiais, visgi manau laaaabai netiksliai parasyta buvo, jei jums uzteko dvieju stikliniu, tai gaminant kazka tikrai zymus skirtumas dvi ar trys stiklines mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lu Lu @ 2010 08 05, 13:30)
o man kazkaipo nesigavo tie blynai, tokia kaip guminiai gavos  g.gif gal perdaug idejau miltu? g.gif

Matyt ir jus tiksliai matavot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2010 08 06, 07:47)
O tai kiek mazdaug reikia kaitinti, iki kol susils? g.gif vyras vakar piktas buvo valgydamas, nes visalaik kepu mielinius tai jis svajojo grizes paskanauti kaip visada o cia kazkokie ragalikai lotuliukas.gif sako, gal tu geriau neeksperimentuok

Žinok, aš kažkaip žiūrėjau, kad nepradėtų burbuliuot. Ir kai ten kažkas kaip ir panašu buvo į sukimąsi (nu nemoku nupasakot doh.gif ), išjungiau.
Pabandyk dar kartą, pamatysi, gausis. Gal nedėk tų 2-3 stiklinių miltų, o pildama maišyk, kad gautųsi, kaip grietinė-tokio tirštumo.
Aš norėjau šiandien kepti ir gavau ablomą-cukraus nė lašo, vyras ryte paskutinį į arbatą susidėjo doh.gif .
Atsakyti
Vakar pirmą kartą gaminau jūros šukutės.Labai patiko,skanu 4u.gif

Keptos jūros šukutės

Jums reiks
jūros šukučių
virtų krevečių
česnako
citrinos arba laimo sulčių
grietinėlės
balto sauso vyno
sviesto
krakmolo
druskos, pipirų
krapų
špinatų

Jūros šukutes nuplauname, nusausiname, sudedame į dubenį, palaistome su citrinų sultimis, beriame druskos,pipirų ir paliekame 20min. pastovėti.

Pagaminame padažą:
Česnaką supjaustome , špinatus susmulkiname. Apkepiname viską ant sviesto.Paskaniname druska,pipirais,dedame virtas krevetės,įpilame vyną, pakaitiname ir kai alkoholis išgaruoja supilame grietinėlę.Sudedame smulkintus krapus.Padažą sutirštiname krakmolu.

Įkaitiname keptuvę su sviestu įir apkepiname šukutes iš abiejų pusių po 2-3 min., kol susidaro plutelė.Jokiu būdu neperkepti, nes bus guminės.
Į lėkštę dedame padažo o ant jo sudedame šukutės.
Skanaus biggrin.gif


user posted image
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2010 08 05, 19:45)
Na, dabar isbrokuosiu, ale man gavosi nesamone kazkokia doh.gif tiesa, dariau is dvieju normu t.y. 1 l kefyro, du kiausiniai, 8 saukstai cukraus, 6 stiklines miltu, rezultatas - tesla gavosi ne skysta o tinkama tik kocioti, ir visai neiskilo, beje pasirode keista kad iki uzvirinimo kefyras sukrito i gabalelius unsure.gif


Nepykit, bet negaliu nesijuokti kai zmogus sako: nezinau kas nutiko, bet gavosi per tirsta tesla lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai kai maisot tesla ir beriat miltus, tai nematot, kada jau gaunasi per daug? lotuliukas.gif ar suberiat, minkot ir tikites, kad stebuklas i vyks biggrin.gif Druska irgi taip dedat i visus patiekalus lotuliukas.gif O receptas tiksul, gal autores stikline mazesne, juk ne gramais surasyta. Amerikoniska stikline kazkur apie 250 ml, tai joje ir gramu kur kas daugiau nei musiskese. Kazuri forumiete pasverusi savo 3 stiklines gavo tik 360 g, tad ne recepta reik kaltinti, o tik savo ziopluma doh.gif Nenoriu i zeist, bet nervina tokie apsurdiski pasisakymai. Juk recepto autore pergyvena po tokiu jusu lepsusu...
Papildyta:
QUOTE(Elena @ 2010 08 06, 09:30)
[color=purple]Vakar pirmą kartą gaminau jūros šukutės.Labai patiko,skanu  4u.gif

Keptos jūros šukutės


O kur jūros šukučių gavote? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AkvileZ: 06 rugpjūčio 2010 - 09:43
Man juokinga skaityt kaip dėl blynų užvirė tokios diskusijos lotuliukas.gif
Matyt prastos šeimininkės, kad blynų nemoka iškept doh.gif Gal čia ir ne vietoj mano juokelis, bet jau atleiskit merginos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2010 08 06, 10:49)
O kur jūros šukučių gavote?  smile.gif

as bent jau maciau maximoj,saldykliuose prie kreveciu ir t.t.Ir cia ne pacioj didziausioj maximoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2010 08 06, 10:49)
O kur jūros šukučių gavote?  smile.gif


Kaip sako: po blatu lotuliukas.gif Ne..rimtai,pažįstama pasiūlė 4u.gif


QUOTE(Evelincik @ 2010 08 06, 13:19)
as bent jau maciau maximoj,saldykliuose prie kreveciu ir t.t.Ir cia ne pacioj didziausioj maximoj  mirksiukas.gif


Va kaip..reiks pažiūrėti , ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiber @ 2010 08 06, 12:52)
Man juokinga skaityt kaip dėl blynų užvirė tokios diskusijos lotuliukas.gif
Matyt prastos šeimininkės, kad blynų nemoka iškept doh.gif Gal čia ir ne vietoj mano juokelis, bet jau atleiskit merginos biggrin.gif



man kartais taip idomu paziuret,kas naudojasi receptukais,gal kokios visai jaunutes panelytes,tuomet suprantu..bet kai pasipila tokie juokingi klausimai kas yra 0.5 kefyro blynu tesloj,arba,kas nutiko,kad tesla kieta ir t.t. biggrin.gif

cia juk paprasciausi blynai,stebuklas tame,kad uzkaitinamas kefyras mirksiukas.gif o del miltu parasyta,kad tesla turi but grietines tirstumo,taj jei jusu stiklines didesnes pilat iki tokios konsistencijos kokia parasyta doh.gif

ir daugumai merginu jie gavosi,taj jei nesigavo keliom,taj problema Jusu,ne recepto ar mano 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 06 rugpjūčio 2010 - 12:53
QUOTE(Elena @ 2010 08 06, 13:25)
Kaip sako: po blatu  lotuliukas.gif Ne..rimtai,pažįstama pasiūlė  4u.gif
Va kaip..reiks pažiūrėti , ačiū  4u.gif

Buvau parduotuvej,paciupinejau tas shukutes.vadinasi purpurines sukutes geldelese,kaina 31,99/kg.ta kilograma sudaro gal kokios 6-7 geldeles.Bet dabar galvoju,gal ju yra keliu rusiu?Nes jusiskes nuotraukoj gan nemazos atrodo,o ten mazutes tos sukutes pacios.Ir teko restorane valgyt,tai irgi buvo tokios mazutes,net uzkandziu sunku jas pavadint biggrin.gif
einu Ules blynu kept lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evelincik: 06 rugpjūčio 2010 - 13:54
QUOTE(Ulė @ 2010 08 06, 13:52)
man kartais taip idomu paziuret,kas naudojasi receptukais,gal kokios visai jaunutes panelytes,tuomet suprantu..bet kai pasipila tokie juokingi klausimai kas yra 0.5 kefyro blynu tesloj,arba,kas nutiko,kad tesla kieta ir t.t. biggrin.gif


na, aš esu irgi 'jauna panelytė', bet kažkaip man tokių klausimų, kaip minėjote, nekilo.. manau, ne nuo amžiaus čia priklauso smile.gif
Atsakyti