QUOTE(perfekta @ 2010 08 05, 19:45)
Na, dabar isbrokuosiu, ale man gavosi nesamone kazkokia
tiesa, dariau is dvieju normu t.y. 1 l kefyro, du kiausiniai, 8 saukstai cukraus, 6 stiklines miltu, rezultatas - tesla gavosi ne skysta o tinkama tik kocioti, ir visai neiskilo, beje pasirode keista kad iki uzvirinimo kefyras sukrito i gabalelius
Nepykit, bet negaliu nesijuokti kai zmogus sako: nezinau kas nutiko, bet gavosi per tirsta tesla
tai kai maisot tesla ir beriat miltus, tai nematot, kada jau gaunasi per daug?
ar suberiat, minkot ir tikites, kad stebuklas i vyks
Druska irgi taip dedat i visus patiekalus
O receptas tiksul, gal autores stikline mazesne, juk ne gramais surasyta. Amerikoniska stikline kazkur apie 250 ml, tai joje ir gramu kur kas daugiau nei musiskese. Kazuri forumiete pasverusi savo 3 stiklines gavo tik 360 g, tad ne recepta reik kaltinti, o tik savo ziopluma
Nenoriu i zeist, bet nervina tokie apsurdiski pasisakymai. Juk recepto autore pergyvena po tokiu jusu lepsusu...
Papildyta:
QUOTE(Elena @ 2010 08 06, 09:30)
[color=purple]Vakar pirmą kartą gaminau jūros šukutės.Labai patiko,skanu
Keptos jūros šukutės
O kur jūros šukučių gavote?