Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

o man kazkaipo nesigavo tie blynai, tokia kaip guminiai gavos g.gif gal perdaug idejau miltu? g.gif
Atsakyti
as galiu pasakot apie bandyma juos padaryt (blynus) uzkaiciau kefyra ir pamirsau tai uzvire... lotuliukas.gif tada ejau i parda pirkt kito kefyro ir nebuvo jokio lotuliukas.gif tada nusprendziau kad darysiu kita diena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2010 08 05, 12:30)
o man kazkaipo nesigavo tie blynai, tokia kaip guminiai gavos  g.gif gal perdaug idejau miltu? g.gif

As pasveriau tris stiklines, pas mane gavosi 360g. Man buvo pats tas. As labiau megstu kai g raso, nes stikline buna stiklinei nevienodos g.gif smile.gif
Atsakyti
Makra isbandziau tavo si receptuka
thumbup.gif
user posted image
Labai labai visiems patiko,o ir be galo greitai pasidaro thumbup.gif
is darzoviu dejau bulve,morka,svoguna,brokoli paprika ir desreles tongue.gif
tikrai darysiu dar ne viena kart mirksiukas.gif
Atsakyti
Suintrigavot su tais Ulės blynais,rytoj bandysiu ir as essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2010 08 05, 18:04)
Suintrigavot su tais Ulės blynais,rytoj bandysiu ir as essen.gif

Bandyk, jie tikrai nerealūs. thumbup.gif
Šiandien vėl nupirkau 0,5 L kefyro, kad rytoj galėčiau išsikept.
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 07 28, 21:24)
Blynai

receptuka radau rusu forume,atsiliepimu begale ir visi kuo geriausi,nutariau pabandyti ir as ir tikrai nenusivyliau,labai drasiai rekomenduoju.
Blynai gaunasi labai panasus i mielinius bet be mieliu,paprasti gaminti  thumbup.gif
visa paslaptis yra karstas kefyras!! ir blyneliai tobuli.

0.5 kefyro
1kiausinis
4saukstai cukraus
ziupsnelis druskos
3stiklines miltu.

tesla turetu grietines tirstumo,gal vos tirstesne 4u.gif

kefyra ant ugnies ikaitinti iki uzvirimo,tuomet gerai maisant supilti kiausini isplakta su cukrumi,ideti gesinta soda,druska ir miltus,sluotele iswplakti ir kepti
Skanaus wub.gif
user posted image

Na, dabar isbrokuosiu, ale man gavosi nesamone kazkokia doh.gif tiesa, dariau is dvieju normu t.y. 1 l kefyro, du kiausiniai, 8 saukstai cukraus, 6 stiklines miltu, rezultatas - tesla gavosi ne skysta o tinkama tik kocioti, ir visai neiskilo, beje pasirode keista kad iki uzvirinimo kefyras sukrito i gabalelius unsure.gif
Atsakyti
tai gal kefyras suvirė? g.gif iki užvirimo, tai čia, kaip aš suprantu, neleisti užvirti jam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2010 08 05, 22:05)
tai gal kefyras suvirė? g.gif  iki užvirimo, tai čia, kaip aš suprantu, neleisti užvirti jam 4u.gif

Na, taip supratau kad jam uzvirus reikia sudeti likusius produktus, tik vat man idomu kodel tesla gavosi tokia tirsta nes matavau viska, ne is akies dejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2010 08 05, 21:25)
Na, taip supratau kad jam uzvirus reikia sudeti likusius produktus, tik vat man idomu kodel tesla gavosi tokia tirsta nes matavau viska, ne is akies dejau g.gif

man užteko 2 stiklinių miltų 4u.gif .Šeip tai nesuprantu kaip čia gali nesiogaut juk čia tik blynai.Aš čia kaip pasižiūriu kokius šedevrus merginos daro tai ojoj.
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2010 08 05, 15:04)
Makra isbandziau tavo si receptuka
thumbup.gif
Labai labai visiems patiko,o ir be galo greitai pasidaro thumbup.gif
is darzoviu dejau bulve,morka,svoguna,brokoli paprika ir desreles tongue.gif
tikrai darysiu dar ne viena kart mirksiukas.gif

I sveikatele mirksiukas.gif
Dziaugiuosi, kad patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2010 08 05, 20:45)
Na, dabar isbrokuosiu, ale man gavosi nesamone kazkokia doh.gif tiesa, dariau is dvieju normu t.y. 1 l kefyro, du kiausiniai, 8 saukstai cukraus, 6 stiklines miltu, rezultatas - tesla gavosi ne skysta o tinkama tik kocioti, ir visai neiskilo, beje pasirode keista kad iki uzvirinimo kefyras sukrito i gabalelius unsure.gif

speju kefyras buvo senas, ir nereikejo jo uzvirinti, kad kunkuliuotu, antra nevisada reikia aklai naudotis receptu kiekiais, reikia biski ir savo nuoziura ziureti ir neprideti miltu tiek,kad kocioti reiketu..o siaip as darydavau panasiai spurgas ar zagarelius, tai manau vistiek kazkas butu gavesis,jei butumet pasitelkusi vaizduote rolleyes.gif
Atsakyti