kuriam psl tie ules blynai garsieji nu ieskau ir nerandu o taip gerai atrodo as ir labai noriu oo radau bandysiu ir as kuria diena
QUOTE(Dinelė2 @ 2010 08 03, 19:52)
kuriam psl tie ules blynai garsieji nu ieskau ir nerandu o taip gerai atrodo as ir labai noriu oo radau bandysiu ir as kuria diena
Ir mane labai sudomino
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
Reikės:
400g avižinių dribsnių
6 kiaušiniai
6 valg. šaukštai miltų
3 valg. šaukštai cukraus
6 obuoliai
Razinų, džiovintų vaisių
Cinamono
Žiupsnelis druskos
1 arb. šaukštelis vanilinio cukraus
Padažas: grietinė sumaišyta su braškių uogiene.
Eiga:
1. Avižinius dribsnius užpilti negausiai šaltu vandeniu ir palikti ~6 val.
2. Į avižinius dribsnius suberti miltus, druską, cukrų, džiovintus vaisius, razinas.
3. Obuolius nulupti. Pusę obuolių sutarkuoti, kitą pusę supjaustyti griežinėliais ir sudėti į avižinius.
4. Kiaušinius išplakti, supilti į avižinius.
5. Viską sumaišyti. Supilti į kepimo indą. (Mano 32 x 23 x 6)
6. Apibarstyti cinamonu.
7. Įkaitinti orkaitę iki 200°C. Kepti 30-45 min.
Reikės:
400g avižinių dribsnių
6 kiaušiniai
6 valg. šaukštai miltų
3 valg. šaukštai cukraus
6 obuoliai
Razinų, džiovintų vaisių
Cinamono
Žiupsnelis druskos
1 arb. šaukštelis vanilinio cukraus
Padažas: grietinė sumaišyta su braškių uogiene.
Eiga:
1. Avižinius dribsnius užpilti negausiai šaltu vandeniu ir palikti ~6 val.
2. Į avižinius dribsnius suberti miltus, druską, cukrų, džiovintus vaisius, razinas.
3. Obuolius nulupti. Pusę obuolių sutarkuoti, kitą pusę supjaustyti griežinėliais ir sudėti į avižinius.
4. Kiaušinius išplakti, supilti į avižinius.
5. Viską sumaišyti. Supilti į kepimo indą. (Mano 32 x 23 x 6)
6. Apibarstyti cinamonu.
7. Įkaitinti orkaitę iki 200°C. Kepti 30-45 min.
QUOTE(Gita Saba @ 2010 08 04, 00:00)
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
Reikės:
400g avižinių dribsnių
6 kiaušiniai
6 valg. šaukštai miltų
3 valg. šaukštai cukraus
6 obuoliai
Razinų, džiovintų vaisių
Cinamono
Žiupsnelis druskos
1 arb. šaukštelis vanilinio cukraus
Padažas: grietinė sumaišyta su braškių uogiene.
Eiga:
1. Avižinius dribsnius užpilti negausiai šaltu vandeniu ir palikti ~6 val.
2. Į avižinius dribsnius suberti miltus, druską, cukrų, džiovintus vaisius, razinas.
3. Obuolius nulupti. Pusę obuolių sutarkuoti, kitą pusę supjaustyti griežinėliais ir sudėti į avižinius.
4. Kiaušinius išplakti, supilti į avižinius.
5. Viską sumaišyti. Supilti į kepimo indą. (Mano 32 x 23 x 6)
6. Apibarstyti cinamonu.
7. Įkaitinti orkaitę iki 200°C. Kepti 30-45 min.
Reikės:
400g avižinių dribsnių
6 kiaušiniai
6 valg. šaukštai miltų
3 valg. šaukštai cukraus
6 obuoliai
Razinų, džiovintų vaisių
Cinamono
Žiupsnelis druskos
1 arb. šaukštelis vanilinio cukraus
Padažas: grietinė sumaišyta su braškių uogiene.
Eiga:
1. Avižinius dribsnius užpilti negausiai šaltu vandeniu ir palikti ~6 val.
2. Į avižinius dribsnius suberti miltus, druską, cukrų, džiovintus vaisius, razinas.
3. Obuolius nulupti. Pusę obuolių sutarkuoti, kitą pusę supjaustyti griežinėliais ir sudėti į avižinius.
4. Kiaušinius išplakti, supilti į avižinius.
5. Viską sumaišyti. Supilti į kepimo indą. (Mano 32 x 23 x 6)
6. Apibarstyti cinamonu.
7. Įkaitinti orkaitę iki 200°C. Kepti 30-45 min.
aciu uz apkepa,kaip tik ieskojau kazko panasaus
QUOTE(Ulė @ 2010 07 28, 20:24)
kadangi atsiliepimai tik geri - isbandysim ir mes siuos blynus
blynai isbandyti skanuciai niam niam
Skaičiau, skaičiau atsiliepimus apie Ulės blynus, neiškentusi ir aš vakar išsikepiau. Teturėjau tik 250 ml kefyro, tad sumažinau proporcijas ir pabandžiau.
Nagi-super. NUOSTABŪS. Ačiū, Ule .
O jeigu dėti kepimo miltelius, ne sodą-ar jūs vis tiek ją gesinat?
Dar klausimas-gesinat sodą su grietine arba su actu?
Nagi-super. NUOSTABŪS. Ačiū, Ule .
O jeigu dėti kepimo miltelius, ne sodą-ar jūs vis tiek ją gesinat?
Dar klausimas-gesinat sodą su grietine arba su actu?
QUOTE(Agrefa @ 2010 08 05, 08:08)
Skaičiau, skaičiau atsiliepimus apie Ulės blynus, neiškentusi ir aš vakar išsikepiau. Teturėjau tik 250 ml kefyro, tad sumažinau proporcijas ir pabandžiau.
Nagi-super. NUOSTABŪS. Ačiū, Ule .
O jeigu dėti kepimo miltelius, ne sodą-ar jūs vis tiek ją gesinat?
Dar klausimas-gesinat sodą su grietine arba su actu?
Nagi-super. NUOSTABŪS. Ačiū, Ule .
O jeigu dėti kepimo miltelius, ne sodą-ar jūs vis tiek ją gesinat?
Dar klausimas-gesinat sodą su grietine arba su actu?
kaip smagu del tu blynu
kepimo milteliu as nenaudoju,nzn
o soda kuo turiu ar actu ar grietine,man nesiskiria
QUOTE(Ulė @ 2010 08 05, 08:49)
kaip smagu del tu blynu
kepimo milteliu as nenaudoju,nzn
o soda kuo turiu ar actu ar grietine,man nesiskiria
kepimo milteliu as nenaudoju,nzn
o soda kuo turiu ar actu ar grietine,man nesiskiria
As kepiau su soda ir niekuo negesinau, nes jau ir taip kefyras pilasi. Tik as ja sumaisiau su miltais. Labai skanu ir kaip jau rasiau Aciu, Ule
Nu gi ir aš išbandžiau šiandien tuos blynelius.Nu dieviško skonio.Pranoksta ir tuos ir valgyklinius kur kadaise mokykloj valgiau ir močiutės keptus, kurie man super buvo.Labai skanu rekomenduosiu šį receptą draugėm.Ačiū Ule