Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

kuriam psl tie ules blynai garsieji nu ieskau ir nerandu o taip gerai atrodo bigsmile.gif as ir labai noriu blush2.gif oo radau blush2.gif bandysiu ir as kuria diena bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinelė2: 03 rugpjūčio 2010 - 18:54
QUOTE(Dinelė2 @ 2010 08 03, 19:52)
kuriam psl tie ules blynai garsieji nu ieskau ir nerandu o taip gerai atrodo bigsmile.gif  as ir labai noriu blush2.gif  oo radau blush2.gif  bandysiu ir as kuria diena bigsmile.gif


Ir mane labai sudomino blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2010 08 03, 20:20)
Ir mane labai sudomino  blush2.gif

38 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2010 08 03, 21:30)


Aciu 4u.gif
Atsakyti
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais

Reikės:

• 400g avižinių dribsnių
• 6 kiaušiniai
• 6 valg. šaukštai miltų
• 3 valg. šaukštai cukraus
• 6 obuoliai
• Razinų, džiovintų vaisių
• Cinamono
• Žiupsnelis druskos
• 1 arb. šaukštelis vanilinio cukraus

Padažas: grietinė sumaišyta su braškių uogiene.

Eiga:
1. Avižinius dribsnius užpilti negausiai šaltu vandeniu ir palikti ~6 val.
2. Į avižinius dribsnius suberti miltus, druską, cukrų, džiovintus vaisius, razinas.
3. Obuolius nulupti. Pusę obuolių sutarkuoti, kitą pusę supjaustyti griežinėliais ir sudėti į avižinius.
4. Kiaušinius išplakti, supilti į avižinius.
5. Viską sumaišyti. Supilti į kepimo indą. (Mano 32 x 23 x 6)
6. Apibarstyti cinamonu.
7. Įkaitinti orkaitę iki 200°C. Kepti 30-45 min.

user posted image


Atsakyti
QUOTE(Gita Saba @ 2010 08 04, 00:00)
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais

Reikės:

• 400g avižinių dribsnių
• 6 kiaušiniai
• 6 valg. šaukštai miltų
• 3 valg. šaukštai cukraus
• 6 obuoliai
• Razinų, džiovintų vaisių
• Cinamono
• Žiupsnelis druskos
• 1 arb. šaukštelis vanilinio cukraus

Padažas: grietinė sumaišyta su braškių uogiene.

Eiga:
1. Avižinius dribsnius užpilti negausiai šaltu vandeniu ir palikti ~6 val.
2. Į avižinius dribsnius suberti miltus, druską, cukrų, džiovintus vaisius, razinas.
3. Obuolius nulupti. Pusę obuolių sutarkuoti, kitą pusę supjaustyti griežinėliais ir sudėti į avižinius.
4. Kiaušinius išplakti, supilti į avižinius.
5. Viską sumaišyti. Supilti į kepimo indą. (Mano 32 x 23 x 6)
6. Apibarstyti cinamonu.
7. Įkaitinti orkaitę iki 200°C. Kepti 30-45 min.



aciu uz apkepa,kaip tik ieskojau kazko panasaus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 07 28, 20:24)

kadangi atsiliepimai tik geri - isbandysim ir mes siuos blynus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciku_caku: 04 rugpjūčio 2010 - 20:57
blynai isbandyti thumbup.gif thumbup.gif skanuciai niam niam
Atsakyti
Skaičiau, skaičiau atsiliepimus apie Ulės blynus, neiškentusi ir aš vakar išsikepiau. Teturėjau tik 250 ml kefyro, tad sumažinau proporcijas ir pabandžiau.

Nagi-super. NUOSTABŪS. Ačiū, Ule smile.gif.

O jeigu dėti kepimo miltelius, ne sodą-ar jūs vis tiek ją gesinat?
Dar klausimas-gesinat sodą su grietine arba su actu?
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2010 08 05, 08:08)
Skaičiau, skaičiau atsiliepimus apie Ulės blynus, neiškentusi ir aš vakar išsikepiau. Teturėjau tik 250 ml kefyro, tad sumažinau proporcijas ir pabandžiau.

Nagi-super. NUOSTABŪS. Ačiū, Ule smile.gif.

O jeigu dėti kepimo miltelius, ne sodą-ar jūs vis tiek ją gesinat?
Dar klausimas-gesinat sodą su grietine arba su actu?


kaip smagu del tu blynu bigsmile.gif 4u.gif
kepimo milteliu as nenaudoju,nzn 4u.gif
o soda kuo turiu ar actu ar grietine,man nesiskiria 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 08 05, 08:49)
kaip smagu del tu blynu bigsmile.gif  4u.gif
kepimo milteliu as nenaudoju,nzn 4u.gif
o soda kuo turiu ar actu ar grietine,man nesiskiria 4u.gif

As kepiau su soda ir niekuo negesinau, nes jau ir taip kefyras pilasi. Tik as ja sumaisiau su miltais. Labai skanu ir kaip jau rasiau Aciu, Ule 4u.gif
Atsakyti
Nu gi ir aš išbandžiau šiandien tuos blynelius.Nu dieviško skonio.Pranoksta ir tuos ir valgyklinius kur kadaise mokykloj valgiau ir močiutės keptus, kurie man super buvo.Labai skanu rekomenduosiu šį receptą draugėm.Ačiū Ule 4u.gif
Atsakyti