Vakar kepiau blynus pagal ULES recepta,nugi Patiko visiems Tik nesupratau,viska dejau pagal recepta,bet idejus antra stikline miltu,trecios jau nebedejau,nes ir taip tesla buvo tirsta Tai nelabai suprantu,ar jums uzteko dvieju stikliniu miltu?
QUOTE(jurgaska @ 2010 08 02, 09:43)
Vakar kepiau blynus pagal ULES recepta,nugi Patiko visiems Tik nesupratau,viska dejau pagal recepta,bet idejus antra stikline miltu,trecios jau nebedejau,nes ir taip tesla buvo tirsta Tai nelabai suprantu,ar jums uzteko dvieju stikliniu miltu?
As sestadieni irgi kepiau blynus, man irgi uzteko dvieju stikliniu.
Aciu ULES uz receptuka, labai skanus blynai
Na, šiandien pietums bandysiu kotletukus su bulvėm pagal Keistuole..
Gal kas turite kokių pasiūlymų, ką galima būtų su patisonu padaryti?
Gal kas turite kokių pasiūlymų, ką galima būtų su patisonu padaryti?
Help skubiai reikia,o nezinau ka daryt..Ka reikia daryti,kad pagaliukai mediniai nesviltu orkaiteje?Berods pamirkyt kazkur,laukiu ats
QUOTE(*ugne* @ 2010 08 02, 10:28)
As sestadieni irgi kepiau blynus, man irgi uzteko dvieju stikliniu.
Aciu ULES uz receptuka, labai skanus blynai
Aciu ULES uz receptuka, labai skanus blynai
O tai gerai,nes pagalvojau,kad kazka ne taip padariau
Papildyta:
QUOTE(Zhaliaakee @ 2010 08 02, 10:54)
As irgi siandien juos bandysiu,viskas jau susiruosta,tik pradeti reikia
QUOTE(Agniska @ 2010 08 02, 12:05)
Help skubiai reikia,o nezinau ka daryt..Ka reikia daryti,kad pagaliukai mediniai nesviltu orkaiteje?Berods pamirkyt kazkur,laukiu ats
Pamirkyti vandenyje
QUOTE(Zhaliaakee @ 2010 08 02, 10:54)
Gal kas turite kokių pasiūlymų, ką galima būtų su patisonu padaryti?
o man su cukinijom reik kažką sumąstyt
QUOTE(keistuole @ 2010 08 02, 14:17)
o man su cukinijom reik kažką sumąstyt
kaip tik šiandien dariau.. iš pradžių galvojau, kad darysiu kotletus pagal keistuolę, bet kai sumaišiau viską, tai pagalvojau,kad labai čia tiktų apkepui tai va.. sudėjau visą mėsą ant dugno, o ant viršau pripjausčiau morkų, cukinijos, svogūnų ir kelis grybus.. ir gavosi daržovių apkepas su faršo ir bulvių papločiu Man labai skanu, mama sakė, kad jai geriau daržovių nebūtų (pamatė svogūnus )
QUOTE(Monalyza @ 2010 08 02, 16:10)
Vertimas būtų maždaug toks:
Aguročių ir faršo vyniotinis
Reikės:
600 g faršo (kiauliena + jautiena),
1 svogūnas,
1 kiaušinis,
1-2 valg.šaukšt. majonezo,
druskos, pipirų,
3-4 nedideli aguročiai,
2 skilt.česnako,
100 g sūrio
Mėsos faršą sumaišyti su majonezu, kiaušiniu, svogūnu, druska ir pipirais. Aguročius nuplauti (jei aguročiai jauni, galima odos nelupti) ir supjaustyti 1 -1,5 cm pločio grižinėliais. Pasūdyti ir papipirinti
Iš mėsos nulipdyti mažų kotletukų, kad truputi paplojus, jie būtų aguročio griežinėlio dydžio.
Ant dvisluoksnės folijos sudėlioti vyniotinį: grižinėlis aguročio -> kotletukas->griežinėlis aguročio ->.....-> griežinėlis aguročio. Porciaji gaunasi maždaug 6 griežinėliai aguročio. Padarytus vyniotinius galima persmeigti mediniu pagaliuku, kad 100 proc. būt užtikrintai, jog jis neatsiklijuos. Paruoštą vyniotinį užpilti arbatiniu šaukšteliu augalinio aliejaus ir susukti į foliją. Kepti įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje ~ 30 40min. Paskui, atvyniojus foliją, vyniotinį apibarstyti tarkuotu sūriu bei kapotu česnaku ir dar dėti į orkaitę, kad apskrustų.
Visas procesas Monalyzos nuorodoje
Skaunaus
P.S. suintrigavo mane, rytoj ko gero gaminsiu pietums
Jo galima apsukti bet gaunasi visai kas kita, o aš norėčiau tokios tešlos, kad iškepus galėtum perpjaut pridėt daržovių ir gautūsi tikras dešrainis , bet labai ačiū už patarimus
[/quote]
Tai jums reikia paprasčiausia mieline tešla apsukti dešreles. Užsiminkote tokią kuri skaniausia ir viskas, iškepa, perpjaunat ir dedat salotas. Kuo storesne tešlos juostele apsuksit, tuo bandele bus didesnė ir storesnė Blogai atsakiau nepykit
Papildyta:
Aš varškę maišau su grietinėle, o ne grietine. Mūsų šeimai taip skaniau
[/quote]
Tai jums reikia paprasčiausia mieline tešla apsukti dešreles. Užsiminkote tokią kuri skaniausia ir viskas, iškepa, perpjaunat ir dedat salotas. Kuo storesne tešlos juostele apsuksit, tuo bandele bus didesnė ir storesnė Blogai atsakiau nepykit
Papildyta:
QUOTE(ingridukas @ 2010 07 30, 11:30)
Bulviniai blynai su lasisa
tesla-bulves,kiausinis,prieskoniai.Iskepam blynus,ant ju dedam varskes padaza(varske grietine cesnakas prieskoniai)o ant padazo sudytos lasisos gabalelis.
Papildyta:
Bus tikrai isbandyta,na labai jau skaniai ir gundanciai atrodo
tesla-bulves,kiausinis,prieskoniai.Iskepam blynus,ant ju dedam varskes padaza(varske grietine cesnakas prieskoniai)o ant padazo sudytos lasisos gabalelis.
Papildyta:
Bus tikrai isbandyta,na labai jau skaniai ir gundanciai atrodo
Aš varškę maišau su grietinėle, o ne grietine. Mūsų šeimai taip skaniau