Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Vakar kepiau blynus pagal ULES recepta,nugi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Patiko visiems thumbup.gif Tik nesupratau,viska dejau pagal recepta,bet idejus antra stikline miltu,trecios jau nebedejau,nes ir taip tesla buvo tirsta g.gif Tai nelabai suprantu,ar jums uzteko dvieju stikliniu miltu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaska @ 2010 08 02, 09:43)
Vakar kepiau blynus pagal ULES recepta,nugi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Patiko visiems thumbup.gif Tik nesupratau,viska dejau pagal recepta,bet idejus antra stikline miltu,trecios jau nebedejau,nes ir taip tesla buvo tirsta g.gif Tai nelabai suprantu,ar jums uzteko dvieju stikliniu miltu? g.gif


As sestadieni irgi kepiau blynus, man irgi uzteko dvieju stikliniu.
Aciu ULES uz receptuka, labai skanus blynai
Atsakyti
Na, šiandien pietums bandysiu kotletukus su bulvėm pagal Keistuole.. essen.gif

Gal kas turite kokių pasiūlymų, ką galima būtų su patisonu padaryti? g.gif ax.gif
Atsakyti
Help help.gif skubiai reikia,o nezinau ka daryt..Ka reikia daryti,kad pagaliukai mediniai nesviltu orkaiteje?Berods pamirkyt kazkur,laukiu ats 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ugne* @ 2010 08 02, 10:28)
As sestadieni irgi kepiau blynus, man irgi uzteko dvieju stikliniu.
Aciu ULES uz receptuka, labai skanus blynai

O tai gerai,nes pagalvojau,kad kazka ne taip padariau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zhaliaakee @ 2010 08 02, 10:54)
Na, šiandien pietums bandysiu kotletukus su bulvėm pagal Keistuole..  essen.gif




As irgi siandien juos bandysiu,viskas jau susiruosta,tik pradeti reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2010 08 02, 12:05)
Help help.gif skubiai reikia,o nezinau ka daryt..Ka reikia daryti,kad pagaliukai mediniai nesviltu orkaiteje?Berods pamirkyt kazkur,laukiu ats 4u.gif  4u.gif


Pamirkyti vandenyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimse @ 2010 08 02, 13:40)
Pamirkyti vandenyje  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2010 08 02, 10:54)
Gal kas turite kokių pasiūlymų, ką galima būtų su patisonu padaryti? g.gif  ax.gif


o man su cukinijom reik kažką sumąstyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2010 08 02, 14:17)
o man su cukinijom reik kažką sumąstyt  ax.gif

kaip tik šiandien dariau.. smile.gif iš pradžių galvojau, kad darysiu kotletus pagal keistuolę, bet kai sumaišiau viską, tai pagalvojau,kad labai čia tiktų apkepui doh.gif biggrin.gif tai va.. sudėjau visą mėsą ant dugno, o ant viršau pripjausčiau morkų, cukinijos, svogūnų ir kelis grybus.. ir gavosi daržovių apkepas su faršo ir bulvių papločiu smile.gif Man labai skanu, mama sakė, kad jai geriau daržovių nebūtų (pamatė svogūnus biggrin.gif biggrin.gif )
Atsakyti
o as siandien andysiu sita is cukinijos
g.gif
rusiskai gaila
Atsakyti
QUOTE(Monalyza @ 2010 08 02, 16:10)


Vertimas būtų maždaug toks:

Aguročių ir faršo vyniotinis

Reikės:
600 g faršo (kiauliena + jautiena),
1 svogūnas,
1 kiaušinis,
1-2 valg.šaukšt. majonezo,
druskos, pipirų,

3-4 nedideli aguročiai,
2 skilt.česnako,
100 g sūrio

Mėsos faršą sumaišyti su majonezu, kiaušiniu, svogūnu, druska ir pipirais. Aguročius nuplauti (jei aguročiai jauni, galima odos nelupti) ir supjaustyti 1 -1,5 cm pločio grižinėliais. Pasūdyti ir „papipirinti“ biggrin.gif
Iš mėsos nulipdyti mažų kotletukų, kad truputi paplojus, jie būtų aguročio griežinėlio dydžio.
Ant dvisluoksnės folijos sudėlioti vyniotinį: grižinėlis aguročio -> kotletukas->griežinėlis aguročio ->.....-> griežinėlis aguročio. Porciaji gaunasi maždaug 6 griežinėliai aguročio. Padarytus vyniotinius galima persmeigti mediniu pagaliuku, kad 100 proc. būt užtikrintai, jog jis „neatsiklijuos“. Paruoštą vyniotinį užpilti arbatiniu šaukšteliu augalinio aliejaus ir susukti į foliją. Kepti įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje ~ 30 – 40min. Paskui, atvyniojus foliją, vyniotinį apibarstyti tarkuotu sūriu bei kapotu česnaku ir dar dėti į orkaitę, kad apskrustų.

Visas procesas Monalyzos nuorodoje thumbup.gif

Skaunaus 4u.gif

P.S. suintrigavo mane, rytoj ko gero gaminsiu pietums doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Jo galima apsukti bet gaunasi visai kas kita, o aš norėčiau tokios tešlos, kad iškepus galėtum perpjaut pridėt daržovių ir gautūsi tikras dešrainis blush2.gif , bet labai ačiū už patarimus 4u.gif
[/quote]

Tai jums reikia paprasčiausia mieline tešla apsukti dešreles. Užsiminkote tokią kuri skaniausia ir viskas, iškepa, perpjaunat ir dedat salotas. Kuo storesne tešlos juostele apsuksit, tuo bandele bus didesnė ir storesnė smile.gif Blogai atsakiau doh.gif nepykit wink.gif
Papildyta:
QUOTE(ingridukas @ 2010 07 30, 11:30)
Bulviniai blynai su lasisa
tesla-bulves,kiausinis,prieskoniai.Iskepam blynus,ant ju dedam varskes padaza(varske grietine cesnakas prieskoniai)o ant padazo sudytos lasisos gabalelis.

Papildyta:

Bus tikrai isbandyta,na labai jau skaniai ir gundanciai atrodo wub.gif  smile.gif


Aš varškę maišau su grietinėle, o ne grietine. Mūsų šeimai taip skaniau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AkvileZ: 02 rugpjūčio 2010 - 15:38