Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Makra,
super greitas receptukas, bus išbandyta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 07 28, 22:43)
as visad gesinu su actu 4u.gif
sodos nubrauktas saukstelis 4u.gif

Man čia pasirodė labai panašu į amerikietiškus blynus, kur irgi soda dedasi su kefyru, tik jo kaitinti nereikia, o blynai irgi purūs ir stori gaunasi. Sakyčiau vargo mažiau ir be riebalų kepti. O sodos atskirai tikrai gesinti nereikia, kam tas actas, gi kefyras nugesina.
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 07 29, 14:55)
Man čia pasirodė labai panašu į amerikietiškus blynus, kur irgi soda dedasi su kefyru, tik jo kaitinti nereikia, o blynai irgi purūs ir stori gaunasi. Sakyčiau vargo mažiau ir be riebalų kepti. O sodos atskirai tikrai gesinti nereikia, kam tas actas, gi kefyras nugesina.

as parasiau recepta kaip as dariau ir parodziau kas man gavosi smile.gif
vargo cia buvo kokiu net 12-15 min.be valgymo biggrin.gif
Jus galite iskepti amerikietiskus blynelius,ikelti recepta su nuotrauka ir nereikes svarstyti ar cia panasu ar ne mirksiukas.gif

Makra,super ideja,aciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgiedra @ 2010 07 29, 12:05)
Labutis visoms virėjoms 4u.gif

Noriu paklausti: esu iš žemaitijos Rietavo turguje valgom labai skanius dešrainius, kuriuos kepa vietoje ta prasme dešrelė apsukama kažkokia tešla ir verdama riebaluose, gal kas darote ką panašaus ir turite receptuką ax.gif

Pats greičiausias variantas - nusipirkti bemielės ar mielinės šaldytos tešlos (kokia jums labiau patinka), man arčiau dūšios mielinė mirksiukas.gif ir paprasčiausias pieniškas dešreles (o jei norisi, tai ir kt.rūšių) apsuki tos tešlos juostelėmis ir kepi thumbup.gif beje irgi kur nori - arba orkaitėj (man taip rodosi yra sveikiau, neprisigeria riebalų) arba įkaitintuose riebaluose (tipo fritiūrinėj) 4u.gif ir viskas, skanauji tongue.gif aš prie tokio patiekalo pateikiu šviežių daržovių, bet vaikai kažkaip dažniau nori pomidorų padažo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*sweet* @ 2010 07 29, 10:50)
Ulė. gal gali nuoroda ikelti is kur si recepta pasiemei. Nes kiek bandziau ziureti, visur raso, kad seip kefyra sumaiso 4u.gif

aš manau, kad Ulė pateikė savo išbandytą receptuką ir praktiškai ištobulintą, tad nereiktų ieškoti sąsajų su kokiu nors kitu receptu mirksiukas.gif manau patys geriausi receptai, tai tie , kurie gimsta begaminant 4u.gif kiekviena pagal save gali išbandyti receptą, jei nenorit kaitinti kefyri, tai ir nereikia mirksiukas.gif biggrin.gif pilkit kokį turit 4u.gif
Atsakyti
Ule, siandien kepiau tavo blyneliu, super gavosi, labai labai patiko 4u.gif viska dariau pagal recepta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cius @ 2010 07 29, 08:58)
pasakykit o orkaitei jeigu kepti tai kiek minučiu ir kokioje temperaturoje?Ačiu už atsakyma.

Žinokit nekepus orkaitėje,bet manu kokioje 200 C temp.apie 30 min. žiūrėčiau pagal mėsos apskrudimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte83 @ 2010 07 29, 17:21)
Ule, siandien kepiau tavo blyneliu, super gavosi, labai labai patiko  4u.gif  viska dariau pagal recepta  4u.gif

fuuu...aciukas biggrin.gif nes jau gailejaus kam as cia ikeliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 07 29, 19:10)
fuuu...aciukas biggrin.gif nes jau gailejaus kam as cia ikeliau 4u.gif

Nereik cia gailetis Ule, visi receptukai yra geri, manau nemazai mamyciu pasinaudos tavo idetu receptuku wink.gif
Atsakyti
Labai labai skanus blinai gavosi 4u.gif
Atsakyti
uoj, Ule, panašu čia prieš Jus susimokė..tai receptas neaiškiai parašytas , tai dar kas doh.gif biggrin.gif Viskas su Jūsų aprašymais gerai, visą laiką , kei gaminu nekyla jokių problemų, o kabinėtis dėl tokių dalykų kaip "0,5 kefyro", tai man bent jau kelia šypsena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgiedra @ 2010 07 29, 11:05)
Labutis visoms virėjoms 4u.gif

Noriu paklausti: esu iš žemaitijos Rietavo turguje valgom labai skanius dešrainius, kuriuos kepa vietoje ta prasme dešrelė apsukama kažkokia tešla ir verdama riebaluose, gal kas darote ką panašaus ir turite receptuką ax.gif

Aš kepu namuose ir vaikai labai valgo tik neturiu nuotraukos.
Tešlai:
200 g varškės, kiaušinis, šaukštelis sodos( nugesintos šaukštu kefyro), miltų ( tiek , kad tešla nekiptų prie rankų)
Įdaras:
pieniškos dešrelės

Užminkyti tešlą ir iškočioti pailgą blyną. Jį supjaustyti 3 cm pločio juostelėmis. Tomis juostelėmis apvynioti dešereles ir kepti riebaluose.
Ant iškeptų lazdelių užpilti pomidorų padažo, pateikti su mišrainėmis. Vaikai valgo vienas...
Atsakyti
liuks receptas aš dar kaip čičinskus kepu su žalia tešla thumbup.gif
Papildyta:
oi ne tešla doh.gif mesa thumbup.gif
Atsakyti