Makra,
super greitas receptukas, bus išbandyta
QUOTE(Ulė @ 2010 07 28, 22:43)
Man čia pasirodė labai panašu į amerikietiškus blynus, kur irgi soda dedasi su kefyru, tik jo kaitinti nereikia, o blynai irgi purūs ir stori gaunasi. Sakyčiau vargo mažiau ir be riebalų kepti. O sodos atskirai tikrai gesinti nereikia, kam tas actas, gi kefyras nugesina.
QUOTE(Luella @ 2010 07 29, 14:55)
Man čia pasirodė labai panašu į amerikietiškus blynus, kur irgi soda dedasi su kefyru, tik jo kaitinti nereikia, o blynai irgi purūs ir stori gaunasi. Sakyčiau vargo mažiau ir be riebalų kepti. O sodos atskirai tikrai gesinti nereikia, kam tas actas, gi kefyras nugesina.
as parasiau recepta kaip as dariau ir parodziau kas man gavosi
vargo cia buvo kokiu net 12-15 min.be valgymo
Jus galite iskepti amerikietiskus blynelius,ikelti recepta su nuotrauka ir nereikes svarstyti ar cia panasu ar ne
Makra,super ideja,aciu
QUOTE(Jurgiedra @ 2010 07 29, 12:05)
Labutis visoms virėjoms
Noriu paklausti: esu iš žemaitijos Rietavo turguje valgom labai skanius dešrainius, kuriuos kepa vietoje ta prasme dešrelė apsukama kažkokia tešla ir verdama riebaluose, gal kas darote ką panašaus ir turite receptuką
Noriu paklausti: esu iš žemaitijos Rietavo turguje valgom labai skanius dešrainius, kuriuos kepa vietoje ta prasme dešrelė apsukama kažkokia tešla ir verdama riebaluose, gal kas darote ką panašaus ir turite receptuką
Pats greičiausias variantas - nusipirkti bemielės ar mielinės šaldytos tešlos (kokia jums labiau patinka), man arčiau dūšios mielinė ir paprasčiausias pieniškas dešreles (o jei norisi, tai ir kt.rūšių) apsuki tos tešlos juostelėmis ir kepi beje irgi kur nori - arba orkaitėj (man taip rodosi yra sveikiau, neprisigeria riebalų) arba įkaitintuose riebaluose (tipo fritiūrinėj) ir viskas, skanauji aš prie tokio patiekalo pateikiu šviežių daržovių, bet vaikai kažkaip dažniau nori pomidorų padažo
Papildyta:
QUOTE(*sweet* @ 2010 07 29, 10:50)
Ulė. gal gali nuoroda ikelti is kur si recepta pasiemei. Nes kiek bandziau ziureti, visur raso, kad seip kefyra sumaiso
aš manau, kad Ulė pateikė savo išbandytą receptuką ir praktiškai ištobulintą, tad nereiktų ieškoti sąsajų su kokiu nors kitu receptu manau patys geriausi receptai, tai tie , kurie gimsta begaminant kiekviena pagal save gali išbandyti receptą, jei nenorit kaitinti kefyri, tai ir nereikia pilkit kokį turit
Ule, siandien kepiau tavo blyneliu, super gavosi, labai labai patiko viska dariau pagal recepta
QUOTE(cius @ 2010 07 29, 08:58)
pasakykit o orkaitei jeigu kepti tai kiek minučiu ir kokioje temperaturoje?Ačiu už atsakyma.
Žinokit nekepus orkaitėje,bet manu kokioje 200 C temp.apie 30 min. žiūrėčiau pagal mėsos apskrudimą
QUOTE(mergyte83 @ 2010 07 29, 17:21)
Ule, siandien kepiau tavo blyneliu, super gavosi, labai labai patiko viska dariau pagal recepta
fuuu...aciukas nes jau gailejaus kam as cia ikeliau
QUOTE(Ulė @ 2010 07 29, 19:10)
fuuu...aciukas nes jau gailejaus kam as cia ikeliau
Nereik cia gailetis Ule, visi receptukai yra geri, manau nemazai mamyciu pasinaudos tavo idetu receptuku
uoj, Ule, panašu čia prieš Jus susimokė..tai receptas neaiškiai parašytas , tai dar kas Viskas su Jūsų aprašymais gerai, visą laiką , kei gaminu nekyla jokių problemų, o kabinėtis dėl tokių dalykų kaip "0,5 kefyro", tai man bent jau kelia šypsena
QUOTE(Jurgiedra @ 2010 07 29, 11:05)
Labutis visoms virėjoms
Noriu paklausti: esu iš žemaitijos Rietavo turguje valgom labai skanius dešrainius, kuriuos kepa vietoje ta prasme dešrelė apsukama kažkokia tešla ir verdama riebaluose, gal kas darote ką panašaus ir turite receptuką
Noriu paklausti: esu iš žemaitijos Rietavo turguje valgom labai skanius dešrainius, kuriuos kepa vietoje ta prasme dešrelė apsukama kažkokia tešla ir verdama riebaluose, gal kas darote ką panašaus ir turite receptuką
Aš kepu namuose ir vaikai labai valgo tik neturiu nuotraukos.
Tešlai:
200 g varškės, kiaušinis, šaukštelis sodos( nugesintos šaukštu kefyro), miltų ( tiek , kad tešla nekiptų prie rankų)
Įdaras:
pieniškos dešrelės
Užminkyti tešlą ir iškočioti pailgą blyną. Jį supjaustyti 3 cm pločio juostelėmis. Tomis juostelėmis apvynioti dešereles ir kepti riebaluose.
Ant iškeptų lazdelių užpilti pomidorų padažo, pateikti su mišrainėmis. Vaikai valgo vienas...