Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Indre @ 2010 07 27, 20:24)
mirksiukas.gif Galima keptuvėj, galima orkaitėj, o dar skaniau ant grotelių kepsninėj thumbup.gif
jei sudrėkintom rankom formuosit faršą, tai gausis išvis labai graži forma, o krakmolas neleidžia jai pasileisti mirksiukas.gif
man asmeniškai labai patinka su sezamo sėklom apvoliotas thumbup.gif

O pries voliojant sezamai i kiausinio plakini voliojat ar iskarto.Ir kur kepate su sezamo seklomis?
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2010 07 28, 10:35)
O pries voliojant sezamai i kiausinio plakini voliojat ar iskarto.Ir kur kepate su sezamo seklomis?

Ne, į kiaušą nevolioju, tiesiog suformuoju ant iešmuko ir tiesiai į sezamus apvolioju ir kept thumbup.gif Kepiau orkaitėj tai skardoj įdėjus viskas tvarkoje - nei susiploja, nei suyra, žodžiu super thumbup.gif o kepėm kepsninėj lauke ant grotelių, tai tikrai nesuiro, tik kol žali reikia atsargiai padėti, o paskui jau "susikabina" ta mėsa mirksiukas.gif ir labai skaniai apskrunda tie sezamai blink.gif O kad neprikeptų prie grotelų, tai šiek tiek palaistykit aliejum, tik labai nedaug mirksiukas.gif
Atsakyti
Blynai

receptuka radau rusu forume,atsiliepimu begale ir visi kuo geriausi,nutariau pabandyti ir as ir tikrai nenusivyliau,labai drasiai rekomenduoju.
Blynai gaunasi labai panasus i mielinius bet be mieliu,paprasti gaminti thumbup.gif
visa paslaptis yra karstas kefyras!! ir blyneliai tobuli.

0.5 kefyro
1kiausinis
4saukstai cukraus
ziupsnelis druskos
3stiklines miltu.

tesla turetu grietines tirstumo,gal vos tirstesne 4u.gif

kefyra ant ugnies ikaitinti iki uzvirimo,tuomet gerai maisant supilti kiausini isplakta su cukrumi,ideti gesinta soda,druska ir miltus,sluotele iswplakti ir kepti
Skanaus wub.gif
user posted image
Atsakyti
siandien gaminau tarta pagal bea, tik as dejau dar prie viso to pievagrybiu, skonis thumbup.gif

1 šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos pokutis
300 g grietinės
4 kiaušiniai
350 g fermentinio sūrio

1 indelis pievagrybių
2 svogūnai ir gabalėlis cukinijos
200 g karšto rūkymo kiaulienos filė
druska, pipirai, prieskoninės žolelės (krapai, gelsvė, bazilikai), šiek tiek tarkuoto muskato riešuto

tešlą atšildom, svogūnus smulkiai sukapojam, cukiniją sutarkuojam, pievagrybius supjaustome. Svogūnus su cukinija ir pievagrybiais pakepinam. Tuo metu susitarkuojam sūrį, supjaustom kubeliais kiaulienos filė, šakute paplakam kiaušinius, tik tiek, kad tryniai išsileistų ir persimaišytų su baltymais. Viską gražiai sumaišom (sūrį, daržoves, grietinę, kiaušinius, kiaulienos filė, žoleles, muskato riešutą). Kepimo skardoje ar formoje, išklotoje kepimo popieriumi gražiai išdėliojame tešlą, kad neliktų tarpelių ir būtų krašteliai. Supilame įdarą (jis bus poskystis, neišsigąskite) ir kepame 180 laipsnių orkaitėje 45-55 min. arba kol masė nebebus liulanti ir bus šiek tiek apskrudęs viršus.

Vietoje kiaulienos filė galima dėti pievagrybius, vien tik daržoves, ar šiaip kas jums ateis į galvą. Skanu ir šalta, ir karšta!


user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilioke_: 28 liepos 2010 - 19:36
QUOTE(wilioke_ @ 2010 07 28, 20:28)
siandien gaminau tarta pagal bea, tik as dejau dar prie viso to pievagrybiu, skonis thumbup.gif


O jau kaip skaniai atrodo bigsmile.gif reiks ir man pabandyt
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 07 28, 20:24)
Blynai

receptuka radau rusu forume,atsiliepimu begale ir visi kuo geriausi,nutariau pabandyti ir as ir tikrai nenusivyliau,labai drasiai rekomenduoju.
Blynai gaunasi labai panasus i mielinius bet be mieliu,paprasti gaminti  thumbup.gif
visa paslaptis yra karstas kefyras!! ir blyneliai tobuli.

0.5 kefyro
1kiausinis
4saukstai cukraus
ziupsnelis druskos
3stiklines miltu.

tesla turetu grietines tirstumo,gal vos tirstesne 4u.gif

kefyra ant ugnies ikaitinti iki uzvirimo,tuomet gerai maisant supilti kiausini isplakta su cukrumi,ideti gesinta soda,druska ir miltus,sluotele iswplakti ir kepti
Skanaus wub.gif
user posted image

Labai jau skaniai atrodo jusu blynukai o sakykite o kiek sodos dedate ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Verslininke @ 2010 07 28, 21:40)
Labai jau skaniai atrodo jusu blynukai o sakykite o kiek sodos dedate ? 4u.gif


o man klausimas kyla,kaip reiki nugesinti ta soda?irgi su kefyru? g.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2010 07 28, 21:50)
o man klausimas kyla,kaip reiki nugesinti ta soda?irgi su kefyru? g.gif

as visad gesinu su actu 4u.gif
sodos nubrauktas saukstelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 07 28, 22:43)
as visad gesinu su actu 4u.gif
sodos nubrauktas saukstelis 4u.gif


aisku, aciu uz receptuka, reikes butinai isbandyt, nes mano MB dievina blynus rolleyes.gif
Atsakyti
o kiausini i karsta kefyra deti? nesutraukia?
cia as apie blynus jeigu ka mirksiukas.gif
Atsakyti
čia kažkada buvo receptas sriubos su kiniškais grybais, gal kuri turite receptą? nusipirkau ir noriu išbandyti, bet nerandu recepto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monalyza @ 2010 07 29, 09:17)
o kiausini i karsta kefyra deti? nesutraukia?
cia as apie blynus jeigu ka  mirksiukas.gif

Aga man irgi idomu, nes uzsimaniau toki blynu wub.gif
Atsakyti