Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(sann @ 2010 07 23, 09:46)
Labas, gal galetumete parasyti saslyku recepta, koki idomesni, nes su majonezu jau atsibodo  ax.gif

Na mes čia tokius darom iš vištienos 4u.gif Žodžiu kokios norite vištienos, mes dažniausiai perkam ketvirčius arba atskirai blauzdeles , sparnelius, šlaunelių mėsos, dažniausiai be kaulo 4u.gif viską sudedam į puodą, pipiriukų įberti, ir pripjauston pomidorų šviežių, nepagailėti kuo daugiau tuo geriau 4u.gif sumaišom vištieną su pomidorais ir paliekam 2 val. 4u.gif po 2 val. dedam druskos pagal skonį ir jei norit kitokių žolyčių, aš pvz dedu raudonėlio, ir veriam ant išmukų ir kepam 4u.gif Skanaus 4u.gif
čia toks greitas marinavimo būdas, ypač tinka gamtoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indre: 23 liepos 2010 - 09:22
Aciu uz recepta, butinai pasinaudosiu, bet dabar reikia is kiaulienos sprandines doh.gif
Atsakyti
Štai čia yra visa tema apie šašlykus ir marinavimą 4u.gif

o šiaip šitas Sonatinos šašlyku marinatas labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sann @ 2010 07 23, 10:22)
Aciu uz recepta, butinai pasinaudosiu, bet dabar reikia is kiaulienos sprandines  doh.gif

iš kiaulienos sprandinės :pridedu visokių žolių (na čia man taip patinka) ir raudonėlio ir mairūno, jei iš žvėrienos darom, tai dedu rozmarino, drudkytės, visokių pipirų, dažniausiai penkių pipirų mišinio, česnakiuko ir įpilu aliejaus kokius 4 valgomus šaukštus ant 1kg mėsos. tuomet viską minkau kol mėsa paleidžia sultis ir tada palieku marinuotis - kuo ilgiau tuo geriau, nes mėsa darosi minkštesnė 4u.gif O gal kas pamena senovinį marinavimo receptą su actu g.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus 4u.gif , "lendu" i saslyku tema aciuks.gif
Atsakyti
Vištienos suktinukai
Vištienos krūtinėlę padalinti į kelias dalis, įpjauti kišenėlę ir truputi lengvai pamušti, įtrinti mėgstamais prieskoniais. Įdaryti mėgiamomis daržovėmis (dėjau šaldytų morkų , žirnelių, špinatų) , į vidų įdėti gabalėlį sviesto ir apvoliojus krakmole kepti ant lėtos ugnies. Valgėme su ryžiais ir daržovėmis.
user posted image
Papildyta:
Daržovių troškinys su lašiša
Pakepinam svieste įvairias daržoves, dedam į puodą, įpilam truputį vandens, įvairių prieskoninių žolelių, druskos, pipirų ir šviežios, gabalėliais supjaustytos ir citrinos sultimis apšlakstytos lašišos, troškinam ant lėtos ugnies. Baigiant troškinti galima įpilti grietinėlės.
user posted image
Atsakyti
Merginos, 4u.gif noriu patarimo,kaip jūs galvojat,jeigu padaryčiau maltinukus-kotletukus,kuriuos kepu orkaitėj ir dalį jų ,nekeptų sušaldyčiau,paskui,jeigu kepčiau orkaitėj ar nieko nenutiktų? ax.gif ar įmanoma būtų valgyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(pince @ 2010 07 25, 09:59)
Merginos, 4u.gif noriu patarimo,kaip jūs galvojat,jeigu padaryčiau maltinukus-kotletukus,kuriuos kepu orkaitėj ir dalį  jų ,nekeptų sušaldyčiau,paskui,jeigu kepčiau  orkaitėj ar nieko nenutiktų? ax.gif ar įmanoma būtų valgyti g.gif


manau ,kad tikrai nieko blogo nenutiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pince @ 2010 07 25, 08:59)
Merginos, 4u.gif noriu patarimo,kaip jūs galvojat,jeigu padaryčiau maltinukus-kotletukus,kuriuos kepu orkaitėj ir dalį  jų ,nekeptų sušaldyčiau,paskui,jeigu kepčiau  orkaitėj ar nieko nenutiktų? ax.gif ar įmanoma būtų valgyti g.gif



man irgi atrodo, kad nieko baisaus, juolab kad galima kotletus (turbut) uzsaldytus nusipirkt blush2.gif
Atsakyti
Aš tai prikepu ir užšaldau, o po to lieka tik pašildyti, bet galima ir nekeptus
Atsakyti
QUOTE(pince @ 2010 07 25, 09:59)
Merginos, 4u.gif noriu patarimo,kaip jūs galvojat,jeigu padaryčiau maltinukus-kotletukus,kuriuos kepu orkaitėj ir dalį  jų ,nekeptų sušaldyčiau,paskui,jeigu kepčiau  orkaitėj ar nieko nenutiktų? ax.gif ar įmanoma būtų valgyti g.gif



Bus negerai. Išbėga atšildant druska ir kt. prieskoniai ir lieka beskonė masė. Aš vieną kartą taip faršą užsišaldžiau ir kai atšaldžiau (su prieskoniais ir kiaušiniu) atšilus teko išmest. Iškeptus šaldyti galima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silver 27: 26 liepos 2010 - 16:32
Bet kaip idomiai g.gif as visada kai darau balandelius, ju man gaunas begale, uzsisaldau nei apkeptus nei troskintus, tiesiog zalius. tada dar uzsaldytus traukiu lauk ir kepu bei troskinu. Niekada nebuvo beskoniai ar pan. Tai kodel su kotletais turi nesigauti g.gif gi tik nereikia atsildyti, paprasciausiai deti keptuven saldytus ir kepti ant letos ugnies kol iskpes. Cia mano teorija blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 26 liepos 2010 - 16:50