[quote=keistuole,2010 07 21, 12:31]
aš kaip suprantu visa esmė gazas ir yra.
Tešloj tiesiog gaunas daugiau oro.
[/quote
Tikrai taip Ir jie tokie gaunasi traškūs aš net ir žuvį tešloje kai kepu, tai rigi darau su mineraliniu
Labas, aciu uz patarimus , tikrai nezinojau, kad dedamas mineralinis,
Tik va vienas klausimelis, ar mineralinio tikrai 2 litru reikia?
Tik va vienas klausimelis, ar mineralinio tikrai 2 litru reikia?
QUOTE(sann @ 2010 07 21, 15:04)
Labas, aciu uz patarimus , tikrai nezinojau, kad dedamas mineralinis,
Tik va vienas klausimelis, ar mineralinio tikrai 2 litru reikia?
Tik va vienas klausimelis, ar mineralinio tikrai 2 litru reikia?
Oi ne tikrai nemanau kad tiek supila Čia Ulė parašė nemažą išeigą aš darau iš mažesnio kiekio šiaip mineralinio reikia pilti tiek , kad gautųsi poskystė tešla, pasėmus su šaukštu, turėtų iš šaukšto bėgti tirštesne srovele, čia lietiniams, o jei parastiems blynams, tai reikia pilti tiek mineralinio, kad tešla būtų tirštoka, tokia kabinama
Nepilkit iš kart viso mineralinio, tiesiog pradžioj stiklinę, pažiūrėsit kokia tešla, tada dar įpilsit ir taip iki reikiamos konsistencijos
aciu aciu , o as galvoju kur tiek mineralinio supilsiu
Ačiū-didelis atradimas man, kad į tešlą reikia pilti mineralinio-žinosiu
Sveikutes
Gal kuri esate issisaugojusi troskinos(tusonkes) vistienos stiklainiuose,orkaiteje recepta? Prireike i kelione ir niekur nerandu
Gal kuri esate issisaugojusi troskinos(tusonkes) vistienos stiklainiuose,orkaiteje recepta? Prireike i kelione ir niekur nerandu
VISTIENOS TUSONKE
vistiena supjaustome gabaliukais,sudedame i puse lito stiklainius,ant virsaus uzdedame 2 nubrauktus arbatinius sauksteliusdruskos, lauro lapa, kvep. pipiru. Uzdedame metalini dangteli, neuzsukame. I puoda idedame ransluosti, sudedame siklainius,ipilame daugiau negu iki puse vandens ir troskiname 3 valandas ant silpnos ugies. Po 1,5 valandos atsargiai nukelti dangtelius ir atsargiai pamaisyti. Uzsukame. Laikome rusyje, saldytuve kur tik norime.
Vandens i stiklainius pilti nereikia, nes atsiranda savo sulciu.
Tokia tusosnke galima daryti is bet kokios mesos.
vistiena supjaustome gabaliukais,sudedame i puse lito stiklainius,ant virsaus uzdedame 2 nubrauktus arbatinius sauksteliusdruskos, lauro lapa, kvep. pipiru. Uzdedame metalini dangteli, neuzsukame. I puoda idedame ransluosti, sudedame siklainius,ipilame daugiau negu iki puse vandens ir troskiname 3 valandas ant silpnos ugies. Po 1,5 valandos atsargiai nukelti dangtelius ir atsargiai pamaisyti. Uzsukame. Laikome rusyje, saldytuve kur tik norime.
Vandens i stiklainius pilti nereikia, nes atsiranda savo sulciu.
Tokia tusosnke galima daryti is bet kokios mesos.
QUOTE(sann @ 2010 07 22, 13:32)
VISTIENOS TUSONKE
vistiena supjaustome gabaliukais,sudedame i puse lito stiklainius,ant virsaus uzdedame 2 nubrauktus arbatinius sauksteliusdruskos, lauro lapa, kvep. pipiru. Uzdedame metalini dangteli, neuzsukame. I puoda idedame ransluosti, sudedame siklainius,ipilame daugiau negu iki puse vandens ir troskiname 3 valandas ant silpnos ugies. Po 1,5 valandos atsargiai nukelti dangtelius ir atsargiai pamaisyti. Uzsukame. Laikome rusyje, saldytuve kur tik norime.
Vandens i stiklainius pilti nereikia, nes atsiranda savo sulciu.
Tokia tusosnke galima daryti is bet kokios mesos.
vistiena supjaustome gabaliukais,sudedame i puse lito stiklainius,ant virsaus uzdedame 2 nubrauktus arbatinius sauksteliusdruskos, lauro lapa, kvep. pipiru. Uzdedame metalini dangteli, neuzsukame. I puoda idedame ransluosti, sudedame siklainius,ipilame daugiau negu iki puse vandens ir troskiname 3 valandas ant silpnos ugies. Po 1,5 valandos atsargiai nukelti dangtelius ir atsargiai pamaisyti. Uzsukame. Laikome rusyje, saldytuve kur tik norime.
Vandens i stiklainius pilti nereikia, nes atsiranda savo sulciu.
Tokia tusosnke galima daryti is bet kokios mesos.
Aciu labai,bet ieskau kur orkaiteje daroma
QUOTE(Mil@na @ 2010 07 22, 11:31)
Ačiū-didelis atradimas man, kad į tešlą reikia pilti mineralinio-žinosiu
šiaip mineralinis daug kur tinka, pvz. mėsai marinuot, ledukams gaminti ir pan.
QUOTE(keistuole @ 2010 07 22, 15:12)
šiaip mineralinis daug kur tinka, pvz. mėsai marinuot, ledukams gaminti ir pan.
Tikrai taip mes ledų formeles supilam mineralinio ir įmetu pvz vyšnios, tai ta vyšnia nuo angliarūgštės nesusitraukia o tokia išsipūtusi būna labai ir skanu ir gražu
QUOTE(Indre @ 2010 07 22, 15:18)
Tikrai taip mes ledų formeles supilam mineralinio ir įmetu pvz vyšnios, tai ta vyšnia nuo angliarūgštės nesusitraukia o tokia išsipūtusi būna labai ir skanu ir gražu
geras! butinai pabandysiu
Labas, gal galetumete parasyti saslyku recepta, koki idomesni, nes su majonezu jau atsibodo