Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

[quote=keistuole,2010 07 21, 12:31]
aš kaip suprantu visa esmė gazas ir yra.
Tešloj tiesiog gaunas daugiau oro.
[/quote
Tikrai taip 4u.gif Ir jie tokie gaunasi traškūs thumbup.gif aš net ir žuvį tešloje kai kepu, tai rigi darau su mineraliniu thumbup.gif
Atsakyti
Labas, aciu uz patarimus flirt.gif , tikrai nezinojau, kad dedamas mineralinis, drinks_cheers.gif
Tik va vienas klausimelis, ar mineralinio tikrai 2 litru reikia? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sann: 21 liepos 2010 - 14:09
QUOTE(sann @ 2010 07 21, 15:04)
Labas, aciu uz patarimus   flirt.gif , tikrai nezinojau, kad dedamas mineralinis, drinks_cheers.gif
Tik va vienas klausimelis, ar mineralinio tikrai 2 litru reikia?  g.gif

bigsmile.gif Oi ne schmoll.gif tikrai nemanau kad tiek supila biggrin.gif Čia Ulė parašė nemažą išeigą aš darau iš mažesnio kiekio mirksiukas.gif šiaip mineralinio reikia pilti tiek , kad gautųsi poskystė tešla, pasėmus su šaukštu, turėtų iš šaukšto bėgti tirštesne srovele, čia lietiniams, o jei parastiems blynams, tai reikia pilti tiek mineralinio, kad tešla būtų tirštoka, tokia kabinama mirksiukas.gif
Nepilkit iš kart viso mineralinio, tiesiog pradžioj stiklinę, pažiūrėsit kokia tešla, tada dar įpilsit ir taip iki reikiamos konsistencijos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indre: 21 liepos 2010 - 14:58
aciu aciu aciuks.gif, o as galvoju kur tiek mineralinio supilsiu bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū-didelis atradimas man, kad į tešlą reikia pilti mineralinio-žinosiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes
Gal kuri esate issisaugojusi troskinos(tusonkes) vistienos stiklainiuose,orkaiteje recepta? Prireike i kelione ir niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
VISTIENOS TUSONKE
vistiena supjaustome gabaliukais,sudedame i puse lito stiklainius,ant virsaus uzdedame 2 nubrauktus arbatinius sauksteliusdruskos, lauro lapa, kvep. pipiru. Uzdedame metalini dangteli, neuzsukame. I puoda idedame ransluosti, sudedame siklainius,ipilame daugiau negu iki puse vandens ir troskiname 3 valandas ant silpnos ugies. Po 1,5 valandos atsargiai nukelti dangtelius ir atsargiai pamaisyti. Uzsukame. Laikome rusyje, saldytuve kur tik norime.
Vandens i stiklainius pilti nereikia, nes atsiranda savo sulciu.
Tokia tusosnke galima daryti is bet kokios mesos.
Atsakyti
QUOTE(sann @ 2010 07 22, 13:32)
VISTIENOS TUSONKE
vistiena supjaustome gabaliukais,sudedame i puse lito stiklainius,ant virsaus uzdedame 2 nubrauktus arbatinius sauksteliusdruskos, lauro lapa, kvep. pipiru. Uzdedame metalini dangteli, neuzsukame. I puoda idedame ransluosti, sudedame siklainius,ipilame daugiau negu iki puse vandens ir troskiname 3 valandas ant silpnos ugies. Po 1,5 valandos atsargiai nukelti dangtelius ir atsargiai pamaisyti. Uzsukame. Laikome rusyje, saldytuve kur tik norime.
Vandens i stiklainius pilti nereikia, nes atsiranda savo sulciu.
Tokia tusosnke galima daryti is bet kokios mesos.

Aciu labai,bet ieskau kur orkaiteje daroma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2010 07 22, 11:31)
Ačiū-didelis atradimas man, kad į tešlą reikia pilti mineralinio-žinosiu 4u.gif

šiaip mineralinis daug kur tinka, pvz. mėsai marinuot, ledukams gaminti ir pan.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2010 07 22, 15:12)
šiaip mineralinis  daug kur tinka, pvz. mėsai marinuot, ledukams gaminti ir pan.

Tikrai taip 4u.gif mes ledų formeles supilam mineralinio ir įmetu pvz vyšnios, tai ta vyšnia nuo angliarūgštės nesusitraukia o tokia išsipūtusi būna thumbup.gif labai wub.gif ir skanu ir gražu
Atsakyti
QUOTE(Indre @ 2010 07 22, 15:18)
Tikrai taip 4u.gif  mes  ledų formeles supilam mineralinio ir įmetu pvz vyšnios, tai ta vyšnia nuo angliarūgštės nesusitraukia o tokia išsipūtusi būna thumbup.gif labai  wub.gif ir skanu ir gražu

geras! butinai pabandysiu 4u.gif
Atsakyti
Labas, gal galetumete parasyti saslyku recepta, koki idomesni, nes su majonezu jau atsibodo ax.gif
Atsakyti