Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Tilapija su apelsinų sutimis

user posted image

Reikės:

Tilapijos file (kartais naudoju Pengasiją, bet šita kažko skanesnė ir ne tokia riebi)
Džiuvesėlių
2-3 apelsinų sulčių (priklauso nuo dydžio ir žuvies kiekio)
Druskos, pipirų, dž.bazilikų ar kitų mėgiamų prieskonių žuviai
Džiovintos trintos paprikos šiek tiek
Aliejaus kepimui
Ryžių
Garnyrui valgėm morkas su česnakais bei majonezu

Tilapijos file šiek tiek pamušti, apibarstyti prieskoniais, druska bei čili pipirais (mes mėgstam taip aštriau).Palikti šiek tiek pastovėti.
Į dubenį įsiberti džiuvesėlių. Dar į kitą įsispausti apelsino sultis. Poros valgomų šaukštų reikės pabaigoj.

Įkaitinti keptuvę su aliejumi, imti žuvį, ją gerai pamirkyti apelsinų sultyse, tada merkti į džiuvesėlius ir kepti keptuvėje gerai iš abiejų pusių, kol paliks auksinės spalvos ir traškus paviršius.
Išsivirti ryžių, pasidaryti mėgiamų salotų ar kt. garnyro. Mes valgom žuvį dažniausiai su tarkuotom morkom su česnaku bei majonezu.
Kai viskas iškepa, ryžiai išverda, patiekti į lėkštę ir dar apšlakstyti apelsino sultimis žuvį ir ryžius.

user posted image

Skanaus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 17 liepos 2010 - 19:34
Uau, kokia foto thumbup.gif
Tilapija tai man irgi skanesne uz skorpionzuve, nors ta pati chemija biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif gal kuri prisimenat,kažkada mačiau čia darė kažkuri mergaitė,tokius kotletukus,vištienos filė supjaustyta gabaliukais,tada krakmolo,majonezo ten lygtais deda ir gaunasi kaip kepsniukai nepamenu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpee @ 2010 07 19, 22:16)
sveikos 4u.gif  gal kuri prisimenat,kažkada mačiau čia darė kažkuri mergaitė,tokius kotletukus,vištienos filė supjaustyta gabaliukais,tada krakmolo,majonezo ten lygtais deda ir gaunasi kaip kepsniukai nepamenu doh.gif  blush2.gif

ZENTO BLYNAI wink.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2010 07 19, 21:21)

man įdomu ką duoda krakmolas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2010 07 19, 21:21)

Kaip tik siandien kepiau thumbup.gif Tik vietoj cesnako visada naudoju svoguna,ir niekada nededu jokiu vegetu,aplamai niekur schmoll.gif schmoll.gif Druska,pipirai thumbup.gif Labai skanu vietoj vistienos,zuvis,tik tada dedu daug poru,skanumynas drinks_cheers.gif
Ir dar 4u.gif recepte raso,kad laikyti 12h blink.gif nesamone,jau valanda palaikai,ir pradeda vandenyt,nuo majonezo,tai tiek palaikius kas ten gautusi doh.gif
Atsakyti
scorpee, o gal sito ieskojote recepto http://www.supermama...howtopic=553498 g.gif mirksiukas.gif
Antras receptas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikaela: 19 liepos 2010 - 20:48
QUOTE(skorpee @ 2010 07 19, 21:36)
man įdomu ką duoda krakmolas? blush2.gif

manau kaip rišamoji medžiaga unsure.gif
Atsakyti
ir as manau, kad krakmolas tam, kad suristu smile.gif esu vietoj vistienos naudojusi zuvi, labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2010 07 19, 22:43)
Kaip tik siandien kepiau thumbup.gif Tik vietoj cesnako visada naudoju svoguna,ir niekada nededu jokiu vegetu,aplamai niekur schmoll.gif  schmoll.gif Druska,pipirai thumbup.gif Labai skanu vietoj vistienos,zuvis,tik tada dedu daug poru,skanumynas drinks_cheers.gif
Ir dar 4u.gif recepte raso,kad laikyti 12h blink.gif nesamone,jau valanda palaikai,ir pradeda vandenyt,nuo majonezo,tai tiek palaikius kas ten gautusi doh.gif

sito sh.. as irgi nededu. Parodziau recepta tik kaip gaires, nes man atrodo, kad niekas tos vegetos nebenaudoja doh.gif
As ir nelaikyciau tiek valandu, ir nelaikiau- sumaisiau ir kepiau 4u.gif

QUOTE(sann @ 2010 07 19, 22:50)
ir as manau, kad krakmolas tam, kad suristu  smile.gif esu vietoj vistienos naudojusi zuvi, labai skanu  thumbup.gif

taip, cia zuvis irgi tinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
as laikau apie 1,5 valandos
Atsakyti
QUOTE(sann @ 2010 07 19, 23:08)
as laikau apie 1,5 valandos

aisku, tada cesnakiukas geriau atsiskleis 4u.gif bet laikyti BUTINAI 12 val- tikrai nera jokio tikslo schmoll.gif
Atsakyti