kad ir kokia soti buciau, kad ir ka tik nuo pietu stalo atsistojus..cia apsilankius vel jauciuos alkana nes jau tokiu skanumynu, jau tokiu gradumynu cia yra, kad neimanom 'saltam ir abejingam' islikt
QUOTE(Linsta @ 2010 07 03, 16:56)
Laba diena visoms norejau paklausti gal kuri turi nusikopinusi kalafioro su farsu recepta ten kur visas kepasi buciau dekinga
http://www.supermama...?...=7568&st=96
kaip noriu grybų....
As irgi mielai suvalgyciau grybu su bulviu kose
Makaronu uzkepele
Makaronus kokius tik norim isverdam(as viriau spagecius ir smulkius forminius). Kol makaronai verda pasidarom padaza. Kumpi ar desra apkepinam keptuvej(as kartu apkepinau ir svoguno galva), dedame kokius tik norim prieskonius(dejau sojos padaza, kari, sauksteli garstyciu), tada dedame siektiek miltu, viska pamaisome, dedame siektiek grietines ir vel viska pamaisom, truputi pakepinam ir padazas baigtas(i padaza idejau du saukstelius lydyto surio). Kai makaronai isvire i padazas baigtas i paruosta kepimui inda pilame sluoksni padazo, tada dedame makaronus, i makaronus dar imaisiau gorgonzolos surio i puse pomidoro. Ant makaronu vel dedame sluoksni padazo, ant virsaus uzdejau siektiek keciupo bei uzbarsciau suriu.Kepam orkaitej apie 15 min.Skanaus.
Makaronus kokius tik norim isverdam(as viriau spagecius ir smulkius forminius). Kol makaronai verda pasidarom padaza. Kumpi ar desra apkepinam keptuvej(as kartu apkepinau ir svoguno galva), dedame kokius tik norim prieskonius(dejau sojos padaza, kari, sauksteli garstyciu), tada dedame siektiek miltu, viska pamaisome, dedame siektiek grietines ir vel viska pamaisom, truputi pakepinam ir padazas baigtas(i padaza idejau du saukstelius lydyto surio). Kai makaronai isvire i padazas baigtas i paruosta kepimui inda pilame sluoksni padazo, tada dedame makaronus, i makaronus dar imaisiau gorgonzolos surio i puse pomidoro. Ant makaronu vel dedame sluoksni padazo, ant virsaus uzdejau siektiek keciupo bei uzbarsciau suriu.Kepam orkaitej apie 15 min.Skanaus.
QUOTE(Elena @ 2010 07 01, 08:31)
Dekui uz nuostabia ideja
Labai skanu. Si karta padaza dariau be grybu, kad labai nenukrypti nuo konservatoriu - valgytoju skonio. Bet kita karta bandysiu butinai ir su grybais
hamburgerių idėja tai Reiks pabandyt.Mes kartaius su B užsimanom nesveiko maisto :Dturi omeny hamburgerių, picų, hodogų ir t.t O čia viskas sveika, o tik atrodo "nesveikai"
Kam patinka nesaldi varškė, va jums 5min. gamybos pusrytiniai keksiukai su rikota ir džiugo sūriu:
6 keksiukams:
1 indelis rikota varškės (250g)
maišelis (100g) tarkuoto Džiugo sūrio
1 kiaušinis
1 citrinos tarkuota žievelė
raudonėlių, bazilikų, druskos, pipirų
didelis pomidoras
Viską gerai išmaišome (išskyrus pomidorus) šaukštu arba plakikliu, sudedame į keksiukų formeles (kadangi receptas be riebalų, formeles galit patepti sviestu arba naudoti popierines formeles), į vidurį įspaudžiame gabalėlį pomidoro (didesnį ar mažesnį - pagal skonį) ir kepam 15-20min. 180-200 laipsnių orkaitėje.
6 keksiukams:
1 indelis rikota varškės (250g)
maišelis (100g) tarkuoto Džiugo sūrio
1 kiaušinis
1 citrinos tarkuota žievelė
raudonėlių, bazilikų, druskos, pipirų
didelis pomidoras
Viską gerai išmaišome (išskyrus pomidorus) šaukštu arba plakikliu, sudedame į keksiukų formeles (kadangi receptas be riebalų, formeles galit patepti sviestu arba naudoti popierines formeles), į vidurį įspaudžiame gabalėlį pomidoro (didesnį ar mažesnį - pagal skonį) ir kepam 15-20min. 180-200 laipsnių orkaitėje.
Skonis turėtų būti puikus
QUOTE(ELlJA @ 2010 07 09, 12:57)
Skonis turėtų būti puikus
Na čia tiems, kam patinka nesaldi prieskoniuota varškė. Manau ne prasčiau pavyktų ir su lietuviška varške.
Būtinai pabandysiu. Nes man patinka tokie netradiciniai skoniai. Ačiū už idėją