Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(S.N.A.S @ 2010 06 30, 11:18)
4u.gif  o kas ten juoda? g.gif  nes vakar irgi kepaiu voveruškas su parūkyta mėsyte žalumynais ir greitine ir nieko juodo nebuvo......

pabandysiu atspeti as, kad ten raudoni svogunai.
Atsakyti
QUOTE(Monalyza @ 2010 06 30, 10:23)
pabandysiu atspeti as, kad ten raudoni svogunai.


dar vienas varijantas - svogunu laiskai unsure.gif nes kepinami svogunu laiskai i gauna tamsia spalva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga r @ 2010 06 28, 13:33)
ten melynasis svogunas,paprasto neturejau tai toki naudojau

atsakė pati autorė gi ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2010 06 25, 21:30)
Ot, užmąsinau visas hihihi.gif


Žinau kas rytoj pietums bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katyte* @ 2010 06 30, 12:17)
atsakė pati autorė gi  ax.gif  4u.gif

blush2.gif ne visi akli mato.. 4u.gif
Atsakyti
Vištienos krūtinelė ant grotelių 4u.gif
Marinatui reiks:
garstyčių,
citrinos sulčių,
Vorčesterio padažo,
peletrūno,
grūstų juodųjų pipirų,druskos
medaus
Viską sumaišome ir supilame ant mėsos.Paliekame marinuotis.
Kepame iš abiejų pusių ant grotelių.
Pateikiau su trešnių salsa (receptą neseniai įdėjau) o kas norėjo su šviežiomis bulvėmis.
Šviežios bulvės gerai išplaunamos,apibarstomos česnakinė druska.Ant keptuvės išlydomas sviestas,dedame biški medaus ir išmaišome kol medus ištirpsta.Bulvės sudedame į kepimo indą ir užpilame medaus/sviesto mišiniu.Kepame orkaitėje maždaug 40 min.

user posted image

Su bulvėmis įdėsiu ryt...nesigauna kažkas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elena: 30 birželio 2010 - 20:57
Dieviskas derinukas thumbup.gif Saunuole, Elena thumbup.gif
Atsakyti
jetau, bet Elena kaip netingi, kaip liuks viskas 4u.gif
Atsakyti
Elena nu ir skanumelis ,o jau nuotrauku grazumas 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurga r: 01 liepos 2010 - 08:16
Na va...su bulvėmis 4u.gif

user posted image


Kuskusas su vištiena 4u.gif

Kuskuso aš neverdu.Užpilu karštu vandeniu,pasūdau,uždengiu ir palieku.Po to įdedu sviesto ir išmaišau.

Vištienos gabaliukus apkepiname ant sviesto kartu su morkomis ir svogūnais.Sudedame supjaustytus šampinionus.Paskaniname druska,pipirais ir troškiname kol suminkštėja vištiena. Pabaigoje dedame krapus ir grietinę.

user posted image

O šitas patiekaliukas man labai patiko.Kas mėgsta balandėlius galit drąsiai bandyti...nenusivilsit 4u.gif
Gal lai būna kopūstų lazanija čia biggrin.gif
Viską ruošiam kaip balandėliams.
Faršas: sumalame mėsą,dedame daug svogūno,pipirų,druskos,česnako.Dedame ryžius (aš apverdu), išmaišome.
Kopūstų lapus apverdame.
Morkas supjaustome stambiais gabaliukais.Ant Šampinionus su smulkintais svogūnais apkepiname ant sviesto.Dedame miltų, vėl trumpai apkepiname.Pilame grietinėles,paskaniname druska,pipirais,išmaišome.Turi būti toks tirštas grybų padažas.

Imame kepimo indą.Dedame ant dugno morkas,lauro lapus.Sudedame kopūstų lapus.Aš net po du sudėjau,kad būtų toks sluoksnis.Ant lapų gražiai išdėliojame faršą,ant faršo padažą grybų.Vėl kopūstai,faršas,padažas.Virųus iš kopūstų lapų.
Įpilame šiek tiek sultinio.
Reikia būtinai uždengti su foliją,nes viršus gali greit sudegti.
Dedame į orkaitę ir kepame maždaug 30/40 minučių, temp 200.
Morkos ant dugno irgi būtinos,kad lapai kopūstų neprisviltų.
Valgome su grietinę.Galima dar kopūstų lapus sutepti su pomidorų padažu.

Skanaus mergaitės 4u.gif

user posted image


user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elena: 01 liepos 2010 - 08:35
Elena bandau dabar prisimint,ar ne jus dejot cia recepta manty ?jei jus,tai kokia tesla jus daret?su kiausiniu?
Jau radau,ne jus,Brashke77 blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evelincik: 01 liepos 2010 - 10:36
QUOTE(SiVidz @ 2010 06 28, 08:19)
aš voveraičių niekada neverdu, visada tiesiai į keptuvę laugh.gif  ir pasitroškina trupučiuką. Joms pakanka, kaip ir baravykams, pievagrybiams arba žvynabūdėms. Taip spalva ir forma tvirtesnė lieka  biggrin.gif 

As taip pat voveraites nuplovus dedu is karto kept,neapverdu 4u.gif
Atsakyti