Guliasas
man pats geriausias derinys su grikiu kruopom
300gr. kiaulienos
1morka
1svogunas
prieskoniai,krapai.
mesyte smulkiai supjaustyti,paprieskoniuoti ir apkepti,apkepti morka ir svoguna pjaustytus,tuomet ipilti vandens i keptuve,kad apsemtu ir patroskinti 20 min.
i 100ml. pieno imaisau sauksteli miltu,isplaku,kad neliktu gumuliuku ir supilu i keptuve,uzdengiu ir leidziu sutirsteti.
Skanaus
QUOTE(Ulė @ 2010 06 23, 12:14)
Nu zinote ka ? nors po pietu jauciuosi lyg smauglys parseli prarijes, bet jauciu porcijos tokio guliasiuko neatsisakyciau Nu labai jau gardziai atrodo
QUOTE(juste10 @ 2010 06 23, 17:26)
Receptuka idekite
QUOTE(Orkinta @ 2010 06 23, 23:46)
Dekoju Perrin uz receptuka, siand gaminau, super skanu
ačiū už pasiūlymą šios dienos pietums kaip tik krūtinėle atšyla
aha,labai gera mintis.o ka jus su suriu darete?tarkavot,plaustet ar kaip jus ji ismakalavot?
QUOTE(Orkinta @ 2010 06 23, 22:46)
Dekoju Perrin uz receptuka, siand gaminau, super skanu
Į sveikatą
O aš šiandien kepsiu daržovių blynus, irgi labai skanu ir paprasta Buvau man rodos kėlus jau tą receptą
Ir šiaip turiu visokiausių senų kulinarijos knygų, net Italų valgių reiktų bandyti, bet vasarą kažkaip netraukia prie puodų
Papildyta:
QUOTE(Laura81r @ 2010 06 24, 10:27)
aha,labai gera mintis.o ka jus su suriu darete?tarkavot,plaustet ar kaip jus ji ismakalavot?
Tarkuokit su burokine tarka arba pirkit jau sutarkuotą
QUOTE(Orkinta @ 2010 06 23, 22:46)
sveiki, mes irgi kepam tokius kotletukus, valgom ir taip su garniru o dar as darau alia "mc donalds sumustinukus"
paemi bandele su sezamais, perpjauni perpu, dedi smulkiai supjaustyta svoguna sumaisyta su pomidoru padazu"tradicinis" ir keleta lasiuku citrinos sulciu., tada tas netikros vistos pjasnis, dar marinuotu agurkeliu na ir jau kas kaip pageidauja, surio galima det galima nedet, salotu lapa galima dar uzdengiu bandeles virsunele ir pakepu mikrobankej kad bandele butu traski.
labai skanu ir mum su vyru ir vaikas labai skaniai kramto