Elena, patiekalai super. O dėl nuotraukų citavimo-jau buvo daug kartų įspėta, kad nereikėtų to daryti
QUOTE(jurguliooks @ 2010 06 21, 13:12)
oi kiek gardumynu,nu tu saunuole
NECITUOKIT PAKLODŽIŲ NUOTRAUKŲ, KAI JOS BUVO TIK VIRŠUJ ŽINUTĖS
Sveikos merginos, esu nuolatinė Jūsųs puslapiuko skaitytoja.. dažnai pavarvinu seilę, pasiisemiu iš Jūsų superinių idėjų mano MB vis stebisi iš kur traukiu vieną ar kitą receptą, o aš džiaugiuosi atradusi tokį neapsakomai turtingą idėjomis puslapį ir truputį Jums baltai pavydžiu kantrybės ir fantazijos...
Ežiukai
Čia gaunasi kartu ir antras patiekalas ir garnyras
Pirma ryžius (basmati) užmerkiame porai valandų.
Paruošiame faršą mėsos kukuliams.Faršą ruošiame pagal skonį.
Mano kukuliai paruošti iš kiaulienos maišytos su jautieną.
Į sumaltą mėsą sudedame apkepintus svogūnus, išplaktą kiaušinį, druską, prieskonius,pipirus, įtarkuojame žalią bulvę.
Viską labai gerai išmaišome.
Ryžius nukošiame,dedame į lėkštę.Iš faršo formuojame kukulius norimo dydžio ir gerai iš visų pusių apviliojame ryžiuose.
Kukulius sudedame į garų puodą,ir ruošiame ant garų kažkur 30 minučių.
Gaunasi tikri ežiukai.
Išimti reikia labai atsargiai kad nesugadinti viso grožio...
Aš biški sugadinau
Čia gaunasi kartu ir antras patiekalas ir garnyras
Pirma ryžius (basmati) užmerkiame porai valandų.
Paruošiame faršą mėsos kukuliams.Faršą ruošiame pagal skonį.
Mano kukuliai paruošti iš kiaulienos maišytos su jautieną.
Į sumaltą mėsą sudedame apkepintus svogūnus, išplaktą kiaušinį, druską, prieskonius,pipirus, įtarkuojame žalią bulvę.
Viską labai gerai išmaišome.
Ryžius nukošiame,dedame į lėkštę.Iš faršo formuojame kukulius norimo dydžio ir gerai iš visų pusių apviliojame ryžiuose.
Kukulius sudedame į garų puodą,ir ruošiame ant garų kažkur 30 minučių.
Gaunasi tikri ežiukai.
Išimti reikia labai atsargiai kad nesugadinti viso grožio...
Aš biški sugadinau
Elena, wow o tai nenubyra tie ryziai taip iseina kai garini geras. niekad nebuciau pagalvojus mistika kazkokia bet atrodo tai 100 balu gaila garpuodzio neturiu
Elena, tavo patiekalai tai superiniai
geruliai ežiukai kaip tikri, tik tada gal kokių rudų ryžių reikėtų ir visai jie neapgadinti
QUOTE(Fea @ 2010 06 22, 10:20)
Elena, wow o tai nenubyra tie ryziai taip iseina kai garini geras. niekad nebuciau pagalvojus mistika kazkokia bet atrodo tai 100 balu gaila garpuodzio neturiu
Nu kaip..biški iš vieno šono nubyrėjo Bet šiaip gražiai gavosi...
Aš garpuodžio ir neturiu,tiesiog pirkau tokį įdėklą į puodą
QUOTE(Elena @ 2010 06 22, 10:42)
Nu kaip..biški iš vieno šono nubyrėjo Bet šiaip gražiai gavosi...
Aš garpuodžio ir neturiu,tiesiog pirkau tokį įdėklą į puodą
Nu čia tai geruliai tavo ežiukai
o tai kas ten per įdėklas ir kur galima tokių nusiprkt? labai susidomėjau tais ežiukais
Elena, pamaniau, nu kas cia per egzotika?! Jau, turbut kokios juru gerybes O cia gi skanuciai kukuliukai Liuks- nerealu
QUOTE(kriro @ 2010 06 22, 11:18)
o tai kas ten per įdėklas ir kur galima tokių nusiprkt? labai susidomėjau tais ežiukais
toks kaip sketis
va cia matosi