Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Finna @ 2010 06 17, 15:51)
Gal kas galit pagelbėti 4u.gif
Radau receptą netikrų vištienos pjausnių (porą temų atgal), noriu padaryti, bet nežinau sūrį dėti tarkuotą, pjaustytą ar jokio skirtumo? g.gif
Dedu nuorodą, nenoriu paklodės cituoti: Netikri vištienos pjausniai

Kuo smulkiau sutarkuosi, tuo labiau suris masę mirksiukas.gif Aš visada tarkuoju.
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2010 06 17, 16:51)
Gal kas galit pagelbėti 4u.gif

tarkuojam drinks_cheers.gif

o as siandien kepiau zuvies pyraga pagal Eleną tik su mieline sluoksniuota tesla ir puikiausiai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 17 birželio 2010 - 18:33
aš šį žuvies pyragą kepiau iš tešlos picai ir įdarui naudojau ne žuvį, o maltą mėsą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai skanu, tik va abejoju ar galima vadinti tokį mano kepinį žuvies pyragu doh.gif

ačiū labai už idėją MB buvo sužavėtas, kai pamatė didžiulę žuvį lėkštėje 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2010 06 17, 16:13)
as visada tarkuoju  mirksiukas.gif



QUOTE(Perrin @ 2010 06 17, 18:24)
Kuo smulkiau sutarkuosi, tuo labiau suris masę  mirksiukas.gif  Aš visada tarkuoju.



QUOTE(mickute7 @ 2010 06 17, 18:32)
tarkuojam  drinks_cheers.gif


Ačiū labai visoms už atsakymus 4u.gif

Atsakyti
Naminis kastinis, pagal si recepta bigsmile.gif
user posted image
Skanaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Kepta aliaskiniu rudagalviu menkiu file
Padariau grietines tirstumo tesla(kiausinis prieskoniai,slakelis vandens ir miltai)Pavoliojau pamarinuota(druska,pipirai,zuvies prieskoniai) zuvy,apkepiau,valgem su ryziais ir sv darzoviu salotom
user posted image
Canelloni
Padariau farsa,malta kiauliena,kiausinis,megiami prieskoniai,smulkinti svogunu laiskai ie krapai.Prikimsau makaronus siuo idaru,isviriau buljone,kai valgem uzsipylem grietines ir pasibarstem juodais pipirais smile.gif
user posted image
Atsakyti
Trinta pievagrybių sriuba

Jums reiks: pievagrybių,sviesto,poro,svogūno, sultinio,grietinelės,
krapų
petražolių
druskos, pipirų
Keptuvėje su sviestu apkepiname porą ir svogūną.Sudedame smulkintus pievagrybius.
Pilame sultinio ir troškiname apie 15 min.
Viską sutriname blenderiu,įpilame grietinėles,paskaniname druska/pipirais,užviriname.
Dedame tarkuoto sūrio, papuošiame su pipirmėtė .

user posted image

Farširuoti pievagrybiai

Jums reiks pievagrybių (didelių),faršo,sūrio.
Iš pievagrybių galvutės išimame kotelį ir susmulkiname.
Faršą paruošime kaip kotletams,kiaušinis,prieskoniai,sudedame smulkintus pievagrybių kotelius ir gerai išmaišome.
Į pievagrybių kepurėlės sudedame faršą,apibarstome tarkuotų sūriu ir kepame orkaitėje 200 l apie 20 minučių.

user posted image

user posted image


Vištienos krūtinėlė bekone

Vištienos krūtinėlę marinuojame su prieskoniais: druska,pipirai,citrinos sultys ir biški medaus.
Imame plonai pjaustyta bekoną ir gražiai apsukame krūtinėlę.
Dedame į kepimo indą,uždengiame su foliją ir kepame orkaitėje apie pusvalandį.
Pateikiame su bulvėmis.Bulvės apvirtos ir apkepintos orkaitėje.

user posted image

user posted image


Voveruškos su bulvėmis

• Šviežios bulvės
• Voveruškos
• Svogūnas (smulkintas)
• druska,pipirai,krapai
• Grietinėle arba grietine


Paruošiame šviežias bulvės.Aš jų nelupu,o gerai su šepečiu nuplaunu. Statome virti.Kai užvirs pasūdome pagal skonį. Voveruškos gerai išplauname,užpilame šaltu vandeniu,pasūdome ir verdame apie 15-20 minučių.Vandenį nupilame. Ant sviesto apkepiname svogūną,sudedame voveruškas ir kepame kol svogūnas suminkštės.Apibarstome miltais, išmaišome ir pilam grietinėlę. Paskaniname druska,pipirais,dedame smulkintų krapų. Pateikiame su virtomis bulvėmis. Skanaus smile.gif

user posted image

user posted image


Vištiena su špinatais

Jums reiks vištienos,morkų,svogūno,špinatų,grietinės,sviesto.
Vištieną supjaustome mažais gabaliukais,apibarstome druska,apelsininiais pipirais,išspaudžiame biški citrinos sulčių.
Susmulkiname svogūnus,morkas sutarkuojame.
Keptuvėje ištirpiname sviestą,sudedame vištieną,morkas,svogūnus ir kepame maždaug 15-20 minučių.
Sudedame špinatus ir dar kepame kokias 3 minutės.
Galiausiai sudedame grietinė.
Ragaujame,jei reikia dedame dar druskos,pipirų.
Pateikiame su bulvėmis.Bet kitą kartą pateiksiu su laukiniais ryžiais.man pasirodė kad labai skanu bus....

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elena: 21 birželio 2010 - 13:05
QUOTE(Elena @ 2010 06 21, 14:02)


blink.gif blink.gif blink.gif čia tai bent smūgis doh.gif visko ragaučiau su mielu noru

o vat bulvės man kaip patraukliai atrodo rolleyes.gif kai dėjot jas į orkaie ar niekuo nebarstet, netepet? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 06 21, 13:02)
Trinta pievagrybių sriuba

Jums reiks: pievagrybių,sviesto,poro,svogūno, sultinio,grietinelės,
krapų
petražolių
druskos, pipirų
Keptuvėje su sviestu apkepiname porą ir svogūną.Sudedame smulkintus pievagrybius.
Pilame sultinio ir troškiname apie 15 min.
Viską sutriname blenderiu,įpilame grietinėles,paskaniname druska/pipirais,užviriname.
Dedame tarkuoto sūrio, papuošiame su pipirmėtė .

user posted image

Farširuoti pievagrybiai

Jums reiks pievagrybių (didelių),faršo,sūrio.
Iš pievagrybių galvutės išimame kotelį ir susmulkiname.
Faršą paruošime kaip kotletams,kiaušinis,prieskoniai,sudedame smulkintus pievagrybių kotelius ir gerai išmaišome.
Į pievagrybių kepurėlės sudedame faršą,apibarstome tarkuotų sūriu ir kepame orkaitėje 200 l apie 20 minučių.

user posted image

user posted image
Vištienos krūtinėlė bekone

Vištienos krūtinėlę marinuojame su prieskoniais: druska,pipirai,citrinos sultys ir biški medaus.
Imame plonai pjaustyta bekoną ir gražiai apsukame krūtinėlę.
Dedame į kepimo indą,uždengiame su foliją ir kepame orkaitėje apie pusvalandį.
Pateikiame su bulvėmis.Bulvės apvirtos ir apkepintos orkaitėje.

user posted image

user posted image
Voveruškos su bulvėmis

• Šviežios bulvės
• Voveruškos
• Svogūnas (smulkintas)
• druska,pipirai,krapai
• Grietinėle arba grietine
Paruošiame šviežias bulvės.Aš jų nelupu,o gerai su šepečiu nuplaunu. Statome virti.Kai užvirs pasūdome pagal skonį. Voveruškos gerai išplauname,užpilame šaltu vandeniu,pasūdome ir verdame apie 15-20 minučių.Vandenį nupilame. Ant sviesto apkepiname svogūną,sudedame voveruškas ir kepame kol svogūnas suminkštės.Apibarstome miltais, išmaišome ir pilam grietinėlę. Paskaniname druska,pipirais,dedame smulkintų krapų. Pateikiame su virtomis bulvėmis. Skanaus smile.gif

user posted image

user posted image
Vištiena su špinatais

Jums reiks vištienos,morkų,svogūno,špinatų,grietinės,sviesto.
Vištieną supjaustome mažais gabaliukais,apibarstome druska,apelsininiais pipirais,išspaudžiame biški citrinos sulčių.
Susmulkiname svogūnus,morkas sutarkuojame.
Keptuvėje ištirpiname sviestą,sudedame vištieną,morkas,svogūnus ir kepame  maždaug 15-20 minučių.
Sudedame špinatus ir dar kepame kokias 3 minutės.
Galiausiai sudedame grietinė.
Ragaujame,jei reikia dedame dar druskos,pipirų.
Pateikiame su bulvėmis.Bet kitą kartą pateiksiu su laukiniais ryžiais.man pasirodė kad labai skanu bus....

user posted image



oi kiek gardumynu,nu tu saunuole clap_1.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2010 06 21, 14:09)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  čia tai bent smūgis  doh.gif  visko ragaučiau su mielu noru

o vat bulvės man kaip patraukliai atrodo  rolleyes.gif kai dėjot jas į orkaie ar niekuo nebarstet, netepet? ax.gif


Tikiuos cia ne vienos dienos patiekalai blink.gif biggrin.gif
Gerai, kad as jau papietavusi essen.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2010 06 21, 14:09)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  čia tai bent smūgis  doh.gif  visko ragaučiau su mielu noru

o vat bulvės man kaip patraukliai atrodo  rolleyes.gif kai dėjot jas į orkaie ar niekuo nebarstet, netepet? ax.gif


Pabarstau su česnakinė druska ir įpilu aliejaus,gerai apvolioju bulvės aliejuje ir tada dedu į orkaitę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elena: 21 birželio 2010 - 13:49
QUOTE(Elena @ 2010 06 21, 14:47)
Pabarstau su česnakinė druska ir įpilu aliejaus,gerai apvolioju bulvės aliejuje ir tada dedu į orkaitę  4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti