[quote=SaDa,2010 06 15, 18:25]
Labai skaniai atrodo
Kokie skardos apytiksliai ismatavymai kur kepat pagrinda? As viena karta seniai bandziau tai man per storas gavos, per maza skarda .
O kaip jum,ar surio pagrindas neprilipo prie popieriaus?
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 06 16, 15:32)
O kaip jum,ar surio pagrindas neprilipo prie popieriaus?
Kad neliptu prie popieriaus, reikia atvesinti. Ne visiskai, bet pakankamai. Nes as kai labai silta plesiau, tai truputi lipo vietomis, tai palikau dar atvesti ir viskas ok buvo. Bet nesaldyti iki visisko atsalimo, nes sukant gali suluzti!
QUOTE(Nova @ 2010 06 16, 16:05)
Kad neliptu prie popieriaus, reikia atvesinti. Ne visiskai, bet pakankamai. Nes as kai labai silta plesiau, tai truputi lipo vietomis, tai palikau dar atvesti ir viskas ok buvo. Bet nesaldyti iki visisko atsalimo, nes sukant gali suluzti!
aciu
Mergaites, kokiem patiekalam gaminti naudojate tuos apelsininius pipirus ? Per akcija nupirkau buteliuka ir vis stovi, kazkaip bijau det
QUOTE(annushka @ 2010 06 17, 07:18)
Mergaites, kokiem patiekalam gaminti naudojate tuos apelsininius pipirus ? Per akcija nupirkau buteliuka ir vis stovi, kazkaip bijau det
o ka raso ant pakuotes?
As naudoju vistienai ir zuviai, bet taip atsargiai, nes labai aromatingi Priduoda pikantiskumo.
QUOTE(annushka @ 2010 06 17, 09:18)
Mergaites, kokiem patiekalam gaminti naudojate tuos apelsininius pipirus ? Per akcija nupirkau buteliuka ir vis stovi, kazkaip bijau det
naudoju vištienai marinuot, labai kvapni gaunasi, žuvytei
QUOTE(annushka @ 2010 06 17, 08:18)
Mergaites, kokiem patiekalam gaminti naudojate tuos apelsininius pipirus ? Per akcija nupirkau buteliuka ir vis stovi, kazkaip bijau det
Dažniausiai naudoju gaminant vištieną, troškinius, kiaulieną. Man jie visur tinka
QUOTE(Laura81r @ 2010 06 17, 08:20)
o ka raso ant pakuotes?
Rašo, kad baltai mėsai, žuviai, vėžiagyviams. Žuviai manau turėtų labai tikti
QUOTE(lile @ 2010 06 17, 09:47)
As naudoju vistienai ir zuviai, bet taip atsargiai, nes labai aromatingi Priduoda pikantiskumo.
Man jie priduoda tik kvapo, skonis nejaučiu, kad būtų kažkoks kitoks, nei įprasta
Gal kas galit pagelbėti
Radau receptą netikrų vištienos pjausnių (porą temų atgal), noriu padaryti, bet nežinau sūrį dėti tarkuotą, pjaustytą ar jokio skirtumo?
Dedu nuorodą, nenoriu paklodės cituoti: Netikri vištienos pjausniai
Radau receptą netikrų vištienos pjausnių (porą temų atgal), noriu padaryti, bet nežinau sūrį dėti tarkuotą, pjaustytą ar jokio skirtumo?
Dedu nuorodą, nenoriu paklodės cituoti: Netikri vištienos pjausniai
QUOTE(Finna @ 2010 06 17, 15:51)
Gal kas galit pagelbėti
Radau receptą netikrų vištienos pjausnių (porą temų atgal), noriu padaryti, bet nežinau sūrį dėti tarkuotą, pjaustytą ar jokio skirtumo?
Dedu nuorodą, nenoriu paklodės cituoti: Netikri vištienos pjausniai
Radau receptą netikrų vištienos pjausnių (porą temų atgal), noriu padaryti, bet nežinau sūrį dėti tarkuotą, pjaustytą ar jokio skirtumo?
Dedu nuorodą, nenoriu paklodės cituoti: Netikri vištienos pjausniai
as visada tarkuoju
Gaminau ir as siandien surio ir farso vyniotini. dariau pirma karta tai gavosi super. zodziu tikrai verta pabandyti. Ryt bandysism valgyt salta. O prilipt tai niekas neprilipo nes isemus is orkaites reikia kokias 8 ar 10 minuciu atvesinti .gausis viskas super