lauci, 19 Rgs 2006 - 14:51, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
lauci, 19 Rgs 2006 - 14:51, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
na aš juk tik galvojau, kodėl tos mašinytės kaina žema, a metai gan neblogi.

Gerų mašinų žemom kainom nebus. Jeigu mašina gera, tai ir kainą palaiko aukštesnę

as ir pritariu nuomonei kad jei masina gera tai ir kaina jos automatiskai kyla

Palaiminta, 23 Geg 2006 - 20:44, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Palaiminta, 23 Geg 2006 - 20:44, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Noriu nusipirkti sau pirma automobili, kuri vairuociau pati ( o ne mano vyras), vairuotoja esu pradedanti. Noreciau butinai su automat. pavaru deze ir nedideles, kad butu patogu parkuotis.
![]()
Koki patartumet ir kelintu metu ? As noreciau sviezesnes, o vyras sako, gal geriau pirk senesne, jei kur stuktelesi, nebus gaila...

Koki patartumet ir kelintu metu ? As noreciau sviezesnes, o vyras sako, gal geriau pirk senesne, jei kur stuktelesi, nebus gaila...

RAUDONĄ pirk

jei mokat vokiškai, turit kantrybės - ieškokit auto patys vokiškuose paieškos psl

naitas> už patarimus pirkt raudoną auto reikėtų jumi pasigėdyt ar truputuką auto rinkoj apsižvalgyt

zhmonijus, 27 Rgs 2006 - 17:45, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
zhmonijus, 27 Rgs 2006 - 17:45, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
naitas> už patarimus pirkt raudoną auto reikėtų jumi pasigėdyt ar truputuką auto rinkoj apsižvalgytRaudonas automobilis (nors ir pastebimas geriausiai) yra sunkiausiai parduodamas bei mažiausią kainą (tarp kitų spalvų) palaikantis.
naitas> už patarimus pirkt raudoną auto reikėtų jumi pasigėdyt ar truputuką auto rinkoj apsižvalgyt

Nu tai aš gi nepardavinėju. tai ir patariu - raudoną, bo pigiausias

zhmonijus, 27 Rgs 2006 - 17:45, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
zhmonijus, 27 Rgs 2006 - 17:45, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
ne, nu geras klausimas "kiek varinėtojai užsideda?"
Tikrai geras. Ypač, kai kažkas gauna progą pažvengt ar pasityčiot.
Kitas dalykas - jei žmogus nuo mašinos uždirba tik 200 eurų, tai kam man jį vargint prašant paslaugos ar dėl kitų niuansų... Geriau aš čia paieškosiu ir niekam skolinga nebūsiu ar kitam papildomo rūpesčio nepadarysiu.