Aš irgi ruošiuos pirkti mašiną, tai mums toks žmogus, kuris jas taiso, parduoda ir t.t. siūlo imti vokiškas. Sakė, kad geriau paimčiau Golfą 3 (ieškom nebrangios), nes jų geri varikliai ir stipri pakaba. Aš buvau pateikus jam ir japoniškų markių. Taip pat dairiausi į sedanus.
Man ši mašina keliems metams būtų, paskui jau didesnę imsiu Dabar turim Sharaną, vyras ją vairuoja. Tai kol nupirksim man mašiną, pradžioj dar su Sharanu pavažinėsiu bent iki darbo O važiuoti greitkeliu su maža mašina man neprireiks, nes juo važiuojam Sharanu tik su visa šeima
Man ši mašina keliems metams būtų, paskui jau didesnę imsiu Dabar turim Sharaną, vyras ją vairuoja. Tai kol nupirksim man mašiną, pradžioj dar su Sharanu pavažinėsiu bent iki darbo O važiuoti greitkeliu su maža mašina man neprireiks, nes juo važiuojam Sharanu tik su visa šeima
Bagi> niekad negali žinot, kur Tau prireiks su savo mašinėle nusitrenkt aš esu griežtai nusistačiusi prieš III Golf'us, nes: labai vagių mėgstamos ir aolupinėjamos nuolat; barškučiai tika to žodžio prasme; komforto labai mažai; nuo II skiriasi bevik vien išorės detalėm BET Golf patvaresnis už Civic (III ir net IV kartos)
Žinau, kad mėgiamos vagių (bet mes turim nuosavą kiemą, garažą, tai gal nenulupinės), o dėl komforto, tai čia ateity, kai pirksiu naujesnę ir ilgesniam laikui (pvz kokią Toyotą corolla verso ar pan). Dabar noriu skirti iki 2000 EUR. Į tokią kainą nelabai kas turbūt patenka? Svarbu, kad mašina ir labai greit nesubyrėtų
BMW turbūt daug benzo valgo? Iš senesnių metų ieškome su mechanine, o tai jeigu suges automatinė, remontas arba pakeitimas 1/3 mašinos vertės kainuos Automatinę žiūrėčiau jeigu mašina nauja, nes ten jie geresni negu senų metų. Iš senesnių su automatu šiek tiek rizikinga. Aišku nieks negali žinrot, gali ir nesugesti, bet rizikuoti nesinori. O kelintų metų jūsų BMW?
Šiaip man ieškos ir kitokios markės, nes gero Golfo (nesuvaryto) galima ir metus ieškoti ir nerasti. Jeigu papuls labai gera mazda, tai ir tokią paims.
Šiaip man ieškos ir kitokios markės, nes gero Golfo (nesuvaryto) galima ir metus ieškoti ir nerasti. Jeigu papuls labai gera mazda, tai ir tokią paims.
Pabandyk paieskoj (autoplius pvz.) paziuret mazdaug pagal tokius duomenis:
variklio turis 1.4 - 1.8, benzinas, mechanine (turbut) as rinkciausi sedana, na bet nepatyrusiai vairuotojai geriau hecbekas. Na ir zinoma kaina pasirink tau tinkama ir metus. Turbut ziureti verta nuo kokiu 93 ar 94 metu. Va ir rasi ten daug idomybiu. Tik nepirk kokios retesnes firmos, nes detales bus brangios ir sunku jas guti. Ir siaip kai jau nusiziuresi nulek i servisa ir jei viska paziureje pasakys, kad technine praeisi, pirk. Ir dar, nepirk apibraizytu ir paeksploatuotu lietuvoje. Is vokietijos jos visada atkeliauja geresnes bukles net uz ta pacia kaina...
variklio turis 1.4 - 1.8, benzinas, mechanine (turbut) as rinkciausi sedana, na bet nepatyrusiai vairuotojai geriau hecbekas. Na ir zinoma kaina pasirink tau tinkama ir metus. Turbut ziureti verta nuo kokiu 93 ar 94 metu. Va ir rasi ten daug idomybiu. Tik nepirk kokios retesnes firmos, nes detales bus brangios ir sunku jas guti. Ir siaip kai jau nusiziuresi nulek i servisa ir jei viska paziureje pasakys, kad technine praeisi, pirk. Ir dar, nepirk apibraizytu ir paeksploatuotu lietuvoje. Is vokietijos jos visada atkeliauja geresnes bukles net uz ta pacia kaina...
Benzo tas BMW tikrai daug neryja, nes ten dyzelis (ir valgo vidutiniskai 6.5 l/100km).. o automatai vokisku pasizymi patvarumu..ir tikrai negenda taip daznai, kaip gandai sklando (viena boba sake ir t.t.).. Pati su tokiu vazineju ir
Papildyta:
Beje, dristu papriestaraut del masinos pirkimo tik ka parvarytos i Lietuva. Tikrai is Vokietijos brangesnes (jei pigesnes-tai nerealu..masina turbut nudrozta), plius dar kiek kainuos praeit TA, apsidraust, isidet signalizacija ir t.t. O del to, kad nepirkt apibraizytu, tai ne su kebulu vaziuoji (kaip ir ne su spalva, ne metais), o su varikliu, vaziuokle ir t.t. Va kas svarbiausia renkantis auto: patikimi pardavejai (sugeba parvare tas masinas tralistai taip isrengt, kad puses detaliu-mazmoziu truksta..asmenine patirtis), geras variklis, vaziuokle (su tam tikrom islygom..amortikus jau pasikeist is bedos ar kokia gumele) ir deze!
Papildyta:
tas BMW '89 galo..Galima paziuret autopliuse
Papildyta:
Beje, dristu papriestaraut del masinos pirkimo tik ka parvarytos i Lietuva. Tikrai is Vokietijos brangesnes (jei pigesnes-tai nerealu..masina turbut nudrozta), plius dar kiek kainuos praeit TA, apsidraust, isidet signalizacija ir t.t. O del to, kad nepirkt apibraizytu, tai ne su kebulu vaziuoji (kaip ir ne su spalva, ne metais), o su varikliu, vaziuokle ir t.t. Va kas svarbiausia renkantis auto: patikimi pardavejai (sugeba parvare tas masinas tralistai taip isrengt, kad puses detaliu-mazmoziu truksta..asmenine patirtis), geras variklis, vaziuokle (su tam tikrom islygom..amortikus jau pasikeist is bedos ar kokia gumele) ir deze!
Papildyta:
QUOTE(zhmonijus @ 2006 09 08, 00:03)
Benzo tas BMW tikrai daug neryja, nes ten dyzelis (ir valgo vidutiniskai 6.5 l/100km).. o automatai vokisku pasizymi patvarumu..ir tikrai negenda taip daznai, kaip gandai sklando (viena boba sake ir t.t.).. Pati su tokiu vazineju ir
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Saliskai kalbi. Tau svarbu savo bmw iskisti. Pirkau pries 1,5 metu su magnetola, signalizacija ir t.t. ir jos kaina buvo mazense nei ta, kurios prase uz lietuvoje registruotas panasias masinas. Technine kainuoja apie 30lt ir ji parodo, kokia masinos bukle is tiesu. O 89 metu masinos tai jau tikrai neapsimoka pirkti. Reikia pradeti ziureti nuo 93 m. Nes jeigu nusiperki ir pradedi keisti variklyje visas tarpines, po to dar ir amortizatorius, tej toliau teks ir duslintuva lopyti ir parudijimus uzdazinet. Taip ir sedesi servise visa laika.
Radvyle> pastaba, kad noriu tik iskist savo bmw tikrai ne vietoj..apskritai kalba buvo del masinu jau reigistruotu LT pirkimo (pati visas pirkau jau kazkiek vazinetas Lt ir servisuose nei su viena nesedejau ). Del masinos metu.. Gal paziurek, kokios kainos Mersu iki 90 metu? Jie turbut nera labai blogi, jei tokias kainas palaiko. Ne kurios naujos auto (pvz Dacia Logan) savo bukle yra prastesnes uz pagyvenusi bmw ar mercedes taigi masina masinai nelygu. Jei gali ipirkt geros klases auto nuo '93 metu tai saunu, dziaugiuosi, kad zmones gali sau tokias leist, bet jei vaziuoji su kokiu Fiat (nenoriu izeist tu, kurios vazineja su fiat..cia tik palyginimui) tokiu metu, tai linkiu sekmes ir nepasiklyst servisu gausoje
Nesakau, kad masina is Vokietijos - blogai. Tik reikia labai atidziai rinktis ir nepagailet daugiau sumoket...
Nesakau, kad masina is Vokietijos - blogai. Tik reikia labai atidziai rinktis ir nepagailet daugiau sumoket...
Jau surado man mašiną 3 Golfą. Mes patys neieškojome. Rinko žmogus, kuris jomis jau daug metų užsiiminėja (perka, taiso, parduoda ir pan.). Vyro tėvai per jį pirko kelias mašinas, tai buvo geros (pirko vokiškas). Jeigu jis sako, kad gera, tai tikrai būna gera. Na tikėkimės, kad taip ir bus
Pati mašinos dar nemačiau. Vakar tik rado. Ėmė tiesiai nuo tralo, niekur neparūdijus, rida 150000, 93 metų pabaigos, 4 durų su stoglangiu , vieno šeimininko, salonas nenutrintas, važiuoklė labai gera, variklis taip pat. Tik sankabos diskai jau pasidėvėję, tai reikės pakeisti. Kai sutarė, kad ims tą mašiną, tai vienas rusas prašė jo parduoti jam.
Pati mašinos dar nemačiau. Vakar tik rado. Ėmė tiesiai nuo tralo, niekur neparūdijus, rida 150000, 93 metų pabaigos, 4 durų su stoglangiu , vieno šeimininko, salonas nenutrintas, važiuoklė labai gera, variklis taip pat. Tik sankabos diskai jau pasidėvėję, tai reikės pakeisti. Kai sutarė, kad ims tą mašiną, tai vienas rusas prašė jo parduoti jam.
Kaip bebutu, sena masina yra sena masina, vistiek teks i ja investuot, nes tuoj atsiras kad to ir ano reik, nes susideveje, bet as uz vokiskas masinytes, nors ir kainas laiko, bet manau kokybe geresne ir labiau pritaikytos europai...
Kazkas minejo kad III golfas geriau laikosi nei Civic? koks civikas ir kuom ten prasciau laiko?
Jei ka tei III golfu galvos daznai ir greit pareina ir pan.
Skonio ir noro reikalas...
Papildyta:
Nu apie vaziuokle ir varikli suzinosit pavazineje arba TA
Kazkas minejo kad III golfas geriau laikosi nei Civic? koks civikas ir kuom ten prasciau laiko?
Jei ka tei III golfu galvos daznai ir greit pareina ir pan.
Skonio ir noro reikalas...
Papildyta:
QUOTE(Bagi @ 2006 09 13, 12:23)
Jau surado man mašiną 3 Golfą. Mes patys neieškojome. Rinko žmogus, kuris jomis jau daug metų užsiiminėja (perka, taiso, parduoda ir pan.). Vyro tėvai per jį pirko kelias mašinas, tai buvo geros (pirko vokiškas). Jeigu jis sako, kad gera, tai tikrai būna gera. Na tikėkimės, kad taip ir bus
Nu apie vaziuokle ir varikli suzinosit pavazineje arba TA