Gal kas parduodat masinyte ,kokia nediduke. Nevisai nudrosta, kad dar padrengt galima butu. Esu nesenai , baigus teises Siulykit galit i AZ rasyt.
QUOTE(knooopke @ 2006 05 30, 09:41)
Gal kas parduodat masinyte :geda2: ,kokia nediduke. :geda2: Nevisai nudrosta, kad dar padrengt galima butu. :lotuliukas: Esu nesenai , baigus teises :geda2: Siulykit :4u: galit i AZ rasyt.
Labutis,
Galiu pasiulyti 1991 m. Mitsub Colt. Labai priziureta ir nedidele rida. Jei butu idomu, parasyciau placiau.
bulius> pritariu tik pastebėjau dar vieną dalyką - jautimas gabaritų kaažkaip yra žmogui duotas, o jei jo nėra net kelių metų praktika neduoda puikių rezultatų Ir dar kai ką galiu patart iš asmeninės patirties.. pirmą asmenišką auto gavau po 2-jų metų nuo teisių išlaikymo (praktikuodavaus su vyro mašina, bet labai mažai..net buvau vienu metu nutarus išvis nevairuot), gavau 91 metų vidutinių gabaritų (audi 90 - bulka), bet, kas mane daug kartų gelbėjo, ji turėjo 150AG Kartais lįsdavau kur nepagalvojus, ar spėsiu prašokt ir tas varikliukas išsukdavo mane iš padėties ir nei kart nepavedė Žodžiu, buvo gerai.. Jokiu būdu pradedančiom nepatariu pirkt mažos mašinos (na super mažos), nes: 1)gal ir lenviau įsiparkuot, bet pasekmės po to, kai į jus "įsiparkuos" koks nelaimėlis gali būt žiaurokos ne tik auto, bet ir jums (naujose saugumas jau aišku kitoks, bet kaip suprantu čia niekas nekalba apie naujos pirkimą); 2)nieko doro su tokia neišmoksit
zhmonijus visiskai sutinku kad jautimas gabaritų kaažkaip yra žmogui duotas, o jei jo nėra net kelių metų praktika neduoda puikių rezultatų
tarpkitko as irgi po teisiu gavimo pradejau vazineti su vadinama bulkele mazos auto kazkaip niekada nenorejau ir nenoresiu
tarpkitko as irgi po teisiu gavimo pradejau vazineti su vadinama bulkele mazos auto kazkaip niekada nenorejau ir nenoresiu
Pritariu tiems, kas siūlo iš karto sėstis į didelę mašiną. Labi džiaugiuos, kad mokiausi važiuot su Mazda 626 - tikrai ilgoka, ir plati gana, o dabar parkuojuos puikiai, ir žinau, kad ateityje nebus problemų ir su didesnėm mašinom.
Nes kažkaip kvailai atrodo, būna, važiuoja maža mašinėlė ir tokiais plačiais ratais apvažinėja visus, terpiasi tik į kuo didesnį tarpą, kad neduok die kas nors o tai kaip ji/jis važinėtų su didele mašina? prapultų bent pirmus mėnesius, tai tikrai
Išvis tai manau kad vairavime, jeigu norima gerai išmokti vairuoti, reikia iš karto, tik išmokus, smarkiai save laužti, daug važinėti, po kamščius, tamsoje, per lietų, sniegą, ir po kokių metų nebebus jokių problemų su jokiu automobiliu
Nes kažkaip kvailai atrodo, būna, važiuoja maža mašinėlė ir tokiais plačiais ratais apvažinėja visus, terpiasi tik į kuo didesnį tarpą, kad neduok die kas nors o tai kaip ji/jis važinėtų su didele mašina? prapultų bent pirmus mėnesius, tai tikrai
Išvis tai manau kad vairavime, jeigu norima gerai išmokti vairuoti, reikia iš karto, tik išmokus, smarkiai save laužti, daug važinėti, po kamščius, tamsoje, per lietų, sniegą, ir po kokių metų nebebus jokių problemų su jokiu automobiliu
Aš tik už didesnes mašinas Visų pirma,jos saugesnės,o kita vertus ir kelionėms tinka,ir daiktą kokį didesnį persivežti gali.Man tai instruktorius patarė pirkti didesne,dėl saugumo,aš taip ir padariau-turiu opel astrą karavaną,ir esu labai patenkinta.Tik pradėjus vairuot(tai buvo prieš 2mėn.)buvau įsimalus į tokias situacijas,kad su mažesne tikrai būčiau neišvairavus ten ir užsimuščiau ko gero,o čia vien ant mašinos stabilumo išsisukau.
as liepos pabaigoj gavau teises, o praeita savaite nusipirkau III Golfa '96 metu automata, kol kas esu labai patenkinta, tikiuosi, kad viskas bus gerai ir po to jau galesiu kokia didesne nusipirkt
As mokiausi su vw polo. Tiesiog isimylejau ta masiniuka. Deja, vyras nupirko volvo v40. Pusmeti vazineju ir, nors tu ka, nejauciu jos gabaritu. Siandien nete nuziurejau Smart cyti kupe. Labai juokingas masiniukas, bet taip jo uzsimaniau. Zinau, kad didesnes ir saugesnes, ir stabilesnes, ir t.t. Bet man tikriausiai neduota jaust didesniu auto gabaritu. O vat golf, clio nenoriu. Tiesa, as tik uz automata, nors teises saziningai islaikiau su mechanine.
Aš vieną kartą važiuodama su instr. apie tokią mašiną pasakiau-na,jei į ją kas įvažiuos...,o jis atsakė:nežinau,kaip tada,jei įvažiuos,bet jei tu su tokia įvažiuosi,tai variklį tikrai ant rankų laikytum