Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkit išsirinkti

QUOTE(Moller @ 2010 06 04, 16:30)
Tai teks prasyt, zinoma.O idomu gal ten tam brc centre sutiktu leist apziuret nuvezt?

Siaip mes kiek masinu apziurinejom (is ranku turiu omeny, ne turguj), tai ne visi pardavejai sutikdavo nuvezt apziurai pries perkant smile.gif Tipo nera laiko, nera to, nera ano... smile.gif
Atsakyti
as tik issilaikius teises nusipirkau VW golf II (tvarkinga su tech. ir neikisau nei cento i remonta) atvazinejau metus supjoviau sankaba (nes nelabai mokejau su ja elgtis) ir dabar nusipirkau truputi geresne masinyte su kuria jau taip nebepjausiu sankabos,nes ismokau vazineti ax.gif
o golfuka po to nebuvo gaila parduot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moller @ 2010 06 04, 16:30)
Tai teks prasyt, zinoma.O idomu gal ten tam brc centre sutiktu leist apziuret nuvezt?

Draugiskas patarimas. I BRC net neziurek. Ten arba kainos nesveikos, arba masinos suvarytos. Turgus po stogu kitaip tariant.
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2010 06 05, 14:43)
Draugiskas patarimas. I BRC net neziurek. Ten arba kainos nesveikos, arba masinos suvarytos. Turgus po stogu kitaip tariant.

Tai , kur nesuvarytos tuomet g.gif jauciu, kad tik vazineja, o ne parduodamos biggrin.gif
Vat galvos skausmas moterai blush2.gif
Atsakyti
Kiekvienam savas modelis. Patarti neimanoma. Pirk kokia tau patinka, turesi viena ir tada galesi lyginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2010 06 05, 20:43)

o as kaip tik brc nusiziurejau g.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas žinote apie šiuos automobilius? Mane domina variantai tik su dyzeliniais varikliais - BMW 5 (530) maždaug 2003-2004, Lexus IS (IS220 D-Cat) maždaug 2006 metų, abu yra panašios kainos. Gal žinote jų silpnybes, kiek brangus jų išlaikymas, koks yra patikimumas, kurio varikliai yra ekonomiškesni?

BMW 5
http://autoasas.lt/l...72/atsiliepimai
Lexus IS
http://autoasas.lt/l...id-342/galerija

Ačiū
Vaidas
Atsakyti
Ale radai kur klausti tokiu dalyku,moteriskiu forume... doh.gif Nu gal apsilankys koks vyrukas netycia ir paaiskins,yra cia keli nusimanantys...As asmeniskai tik opeliais domiuosi,kitos man nepatinka... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidas33 @ 2012 01 25, 19:49)
Sveiki,

Gal kas žinote apie šiuos automobilius? Mane domina variantai tik su dyzeliniais varikliais - BMW 5 (530) maždaug 2003-2004, Lexus IS (IS220 D-Cat) maždaug 2006 metų, abu yra panašios kainos. Gal žinote jų silpnybes, kiek brangus jų išlaikymas, koks yra patikimumas, kurio varikliai yra ekonomiškesni?

BMW 5
http://autoasas.lt/l...72/atsiliepimai
Lexus IS
http://autoasas.lt/l...id-342/galerija

Ačiū
Vaidas

Pirma:
Yra forumas markes ir modeliai.
Antra:
Lygini nesulyginamus dalykus.
IS tiesioginis BMW 3 konkurentas, o ne 5tuko.
Trecia:
BMW 5 serija:
1996-2003 bmw e39.
nuo 2003 vidurio (jei neklystu) e60.
Ketvirta:
Lyginti 3litru 6 cilindru varikli su 4cilindru varikliu yra nelogiska.

Vienintelis panasumas tai galu varomi panasios kainos automobiliai.
Atsakyti
Ieškau nedidelio automobilio. Dideliam neužtenku smile.gif apie 2004-2006 metų. Dyzelio. Ne automato.

Visai neblogai pasirodė Mitsubishi Colt.

Būtų labai įdomu sužinoti daugiau apie tą 1,5 trijų cilindrų Merso variklį.

Gal yra susidūrusių? Patvarumas, remontas, priėjimas (ne kaip Merse A kl?)?

Ar geriau jau rinktis paplitusią Toyotą Yaris (kiek senesnę, 2003-2005) g.gif Kiek panašesnė į mašiną man ji tik 4 durų. Bet jų daug- pasirinkimas platus, kokybė lyg - irgi normali, vis tik Toyota smile.gif .

Ar būtų nuomonių?
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2012 03 28, 21:47)
Ieškau nedidelio automobilio. Dideliam neužtenku  smile.gif  apie 2004-2006 metų. Dyzelio. Ne automato.

Visai neblogai pasirodė Mitsubishi Colt.

Būtų labai įdomu sužinoti daugiau apie tą  1,5  trijų cilindrų Merso variklį.

Gal yra susidūrusių? Patvarumas, remontas, priėjimas (ne kaip Merse A kl?)? 

Ar geriau jau rinktis paplitusią Toyotą Yaris  (kiek senesnę, 2003-2005) g.gif  Kiek panašesnė į mašiną man ji tik 4 durų. Bet jų daug- pasirinkimas platus, kokybė lyg - irgi normali, vis tik Toyota  smile.gif .

Ar būtų nuomonių?

Paskutinis variantas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(runchikas @ 2012 03 29, 08:24)
Paskutinis variantas  thumbup.gif

O argumentai?
Ar aš turiu beatodairiškai tuo patikėti vien todėl, kad ją turite JŪS? biggrin.gif
Atsakyti