Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkit išsirinkti

Is cia paminetu rinkciaus colt'a, labai smagi masinyte ir kuro maziau negu Mazda suvartoja 4u.gif
Atsakyti
pradėjau su KADETT,tęsiau su VECTRA-jokių problemų
Atsakyti
Geriausia yra ta,kuri prie dusios limpa smile.gif
Atsakyti
kas tiesa,tai tiesa...
Atsakyti
kažkaip neminimas toks dalykas,kad su jaunesne yra ir smagiau važiuot,ir rūpesčių mažiau-visi tik avarijas kažkokias planuoja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varine: 22 spalio 2008 - 21:16
QUOTE(^Angeliukas @ 2006 12 15, 11:49)
Mano tai pirmoji masinyte bus bmw 3 klases compact 1999m. biggrin.gif  tai labai jinai man patiko, ir vaziuot labai smagi  thumbup.gif



Nepatarciau pradedanciajai rinktis BMW schmoll.gif , taip jos graziai atrodo ir gerai lekia, bet ar to reikia pradedanciajai?
Del dideles auto tai , manau, jei gerai jauciate gabaritus tai viskas ok. , o jei nelabai tai gal geriau mazyle ar vidutines klases masinyte.
Gal koki mersiuka A klases arba Peugeot 206 rinkciaus
Atsakyti
mokiaus su polo, pirma buvo polo, dabar turiu poliuką pupuliuką ir jokio kito nenoriu. pasaka, ne mašinytė thumbup.gif labai patinka, kad ekonomiškas, manevringas ir gražus smile.gif
Atsakyti
Labai teisingai mąstai - pradžiai geriausia tokia, kurios negaila daužyti. ir nebrangi aišku smile.gif
Atsakyti
o kaip mazdų išlaikymas? labai skiriasi kaina nuo vokiečių tarkim? nuo 10mečių, ne apie naujas šneku
Atsakyti
QUOTE(agniux911 @ 2008 11 28, 13:15)
o kaip mazdų išlaikymas? labai skiriasi kaina nuo vokiečių tarkim? nuo 10mečių, ne apie naujas šneku

Mazdu islaikymas, isskyrus rotorines, nera brangus, daznai net pigesnis nei vokieciu. Kuo jau kuo, bet patikimumu japonu kolkas niekas neaplenke. O jei per tiek laiko dar nieko neissirinkot, turesit kantrybes susirasti tikrai gera. smile.gif
Atsakyti
Jei marke nera svarbi labai,ziurekit i automobilio bukle,kainos ir kokybes santyki,tai turetu buti argumentas perkant.Visu ju islaikimas bus panasus.
Atsakyti
QUOTE(agniux911 @ 2008 09 04, 16:31)
žiūrėjau huyndai accent irgi išdergė, pollo ir golf nesinori o passat per brangus ir imlus vagims


cia yra sekmes reikalas, kaip papuls nusipirkti, vieni peikia, kiti ptenkinti labai. Kazkas sioje temoje rase kad Rover ne masina, kad vos ne byrantis skardos gabalas. Pati vazineju Rover esu labai patenkinta, tikrai neturiu jokiu problemu, kartas nuo karto tepalus pakeist (bet cia visoms masinoms ta reikia), daugiau as i ja nesu kisus, taip pat kolega turi Rover irgi patenkintas, ir as is savo patirties be abejones Rover rekomenduociau.
pati kai rinkausi, nuomoniu buvo ivairiu, bet zinai suma uz kokia gali sau leisti, dar kazkas ir... na tiesiog gavosi taip kad ieskojau ilgai, atsibodo ir visai netiketai radau savo Rover lipo jis man iskart nusipirkau ir nesigailiu, patenkinta labai.
Papildyta:
pati kai rinkausi, nuomoniu buvo ivairiu, bet zinai suma uz kokia gali sau leisti, dar kazkas ir... na tiesiog gavosi taip kad ieskojau ilgai, atsibodo, norejau is pradziu mazesnes, paskui jau jokio skirtumo ir visai netiketai radau savo Rover lipo jis man iskart nusipirkau ir nesigailiu, patenkinta labai. norejau mazesnes o nusipirkau didele, ir siaip jos detales honda accord, nera pigus islaikymas, bet kaip nera problemu tai to ir nejauti, o kad ir pigus islaikymas bet jeigu pastoviai kist i ja reikia- tai jau pasidaro nepigus.
as labai patenkinta savo masiniuku thumbup.gif
linkiu ir tau kuo greiciau surasti savo. sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solemn still: 30 lapkričio 2008 - 02:53