oi įdomi diskusija
Nugi įsiterpsiu, jei nesupyksit:
1. ford fiesta 1998 m, 4 durų. Fordai niekada nebuvo ekonomiškos mašinos, todėl jei 1,3 varikliu fiestukė valgys 10l. mieste nustebti labai nereikėtų. Jei pirkt ford fiesta tai tik dyzelį (aš nepirkčiau).
2. mitsubishi colt 1997 m. Neblogi mašinukai, bet galioja bendra japonų problema rūdyja. Variklis 1,3 irgi nieko gero, daug geriau 1,6 o dar geriau 1,8gti. (ar pirkčiau nežinau, bet greičiausiai ne, nes dizainas š. man senesni colt daug gražesni, bet čia individualu).
3. renault clio 1998 m. Net nesiplėsiu - tikrai ne -vertinant betkuriuo aspektu, nebent wiljams modifikaciją, bet... (nepirkčiau).
4. mazda 323 ar 323 f 1996 m. Jei ne rūdys... Smagios mašinukės, efkė gražesnė, sedanas nesusipratimas, chadžbekas praktiškiausias. (rasčiau nesurūdijusią ir daugmaž tvarkingą, ne mėlynu salonu- imčiau).
5. seat ibiza 1996 m. Turiu seat toledo, priklausau seat klubui, deja atvirai sakau, kad neverta pirkti, nu tikrai neverta, tingiu plėstis, bet gero ten nieko (nepirkčiau).
6. rover 214 1998m. Vilioja dizaino kaikurie sprendimai ir metai, bei privalumai, tačiau neveltui jos pigios. Brangi eksploatacija, greit pinga, gerai rūdyja. (nepirkčiau).
Jeigu aš rinkčiausi iš šito sąrašo, tai rinkčiausi tarp colt (mitsubichi visi modeliai biskį nedadaryti kažkodėl) ir mazda 323 chadžbeko arba 323f. Greičiausia laimėtų 323f (tiesa su ja baisiai nepatogu parkuotis, nes priekinis buferi žemai, reikia prisimint, kad negalima privažiuoti prie bortelių per arti).
Tiek žinių.