Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

Gražutė wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2010 05 28, 12:50)
Iš patirties - parodos komanda tikrai vieni kitus parodys. Šiaip įprasta, kad turim korteles su nick'ais, greičiausiai ir šį kartą būsim žymėti  biggrin.gif

Ką gi, kraunuosi vaikus į mašiną ir išvažiuoju - popietėj pasirodysiu jau ir Raudondvaryje. Iki malonių pasimatymų - tikiuosi pažinčių! (Rytoj irgi būsiu tikrai, sekmadienį jau mažiau, bet būsiu).

Nemačiau. unsure.gif Vaikščiojau ratais , buvo begalė žmonių. O aš neradau su kuom pabendrauti. Pasikalbėjau tik su moterim kuri pardavinėjo rūšines orchidėjas ir pakvietė užsiregistruot orchids puslapy. Gal tai buvo kuri iš jūsų.

QUOTE(Erika20 @ 2010 05 28, 21:10)
ten nuostabu  wub.gif kodel mazai kas priejot, as lapelius dalinau  blush2.gif

Erika, aš buvau su sūnum. Pametėm balsavimo lapelius ir prašėm naujų. Gal atsimeni. doh.gif blush2.gif

QUOTE(misterija @ 2010 05 29, 00:16)
beje, turgelyje : rūšinės ir ne orchidėjos, substratas , vazonėliai plasmasiniai ir mediniai, tašos . visko ko reikia  mirksiukas.gif

Papirkau katlėją. smile.gif Nežydi , bet pagal pavadinimą turėtų būti tokia.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 05 29, 20:56)
As irgi turiu pora groziu zydinciu,kurie pries metus zydejo biggrin.gif

labai gražios wub.gif
QUOTE(Tina* @ 2010 05 29, 22:42)
smile.gif buciau zinojus, kad bus taip idomu, buciau sekmadieni vaziavus.

drinks_cheers.gif ir aš
Atsakyti
Ledum, labai gaila, bet neprisimenu, zmoniu begale doh.gif unsure.gif reikejo prisistatyt ax.gif ar ne oranzine katleja?
Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 05 30, 19:50)
Ledum, labai gaila, bet neprisimenu, zmoniu begale  doh.gif  unsure.gif reikejo prisistatyt  ax.gif ar ne oranzine katleja?

Ne, sakė bus balta su geltonu viduriuku. Pagal Googlę turėtų būt tokia kaip paveiksliuke. bigsmile.gif
( Oranžinę su raudonu pirkau Gloriosą )

Atsakyti
man paveikslelio neorodo tai uz tai smile.gif
Atsakyti
o aš saviškėm pasigirt noriu ax.gif mažulytė naujokė ir daugiau prasiskleidusių naminių peloric žiedų rolleyes.gif
ir įkeliu dvi raibuoles ,viena ta didelė vis nesustoja augus,o mažesnė niekaip nepradeda doh.gif biggrin.gif (į juodą nosį nežiūrėkit biggrin.gif )
Atsakyti
J*G* labai grazi tavo maziuke wub.gif wub.gif O jau didzioji raibuole blink.gif kuo tu ja laistai,kad ji tokia uzaugo biggrin.gif Juoda nosis irgi labai fotogeniska thumbup.gif
Atsakyti
As ikvepimo po parodos pagauta visas orchidejas palaisciau ir patresiau vienu mostu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 05 30, 23:11)
J*G*  kuo tu ja laistai,kad ji tokia uzaugo biggrin.gif

vandeniu iš krano,kartais akvariumo ... net neprisimenu kada tręšta g.gif gal praeitą vasarą...

QUOTE(Tina* @ 2010 05 30, 23:17)
As ikvepimo po parodos pagauta visas orchidejas palaisciau ir patresiau vienu mostu  biggrin.gif

aš tai gerą pusę dienos mirkiau-laisčiau doh.gif dar ir pora žiedstiebių naujų radau bigsmile.gif
Atsakyti
Noriu padėkot visoms merginoms ir vyrukams už gražiai prižiūrėtas mano orchidėjas, pasiėmiau kaip ir pridaviau wub.gif , merginoms už konsultacijas "gyvai" ir taip pat už surengtą Kaunui šventę - PARODĄ 4u.gif
Atsakyti
prisidedu prie pagyru, saunuoliai organizatoriai ir dalyviai thumbup.gif
Atsakyti