QUOTE(Šilingė @ 2010 05 28, 12:50)
Iš patirties - parodos komanda tikrai vieni kitus parodys. Šiaip įprasta, kad turim korteles su nick'ais, greičiausiai ir šį kartą būsim žymėti
Ką gi, kraunuosi vaikus į mašiną ir išvažiuoju - popietėj pasirodysiu jau ir Raudondvaryje. Iki malonių pasimatymų - tikiuosi pažinčių! (Rytoj irgi būsiu tikrai, sekmadienį jau mažiau, bet būsiu).
Ką gi, kraunuosi vaikus į mašiną ir išvažiuoju - popietėj pasirodysiu jau ir Raudondvaryje. Iki malonių pasimatymų - tikiuosi pažinčių! (Rytoj irgi būsiu tikrai, sekmadienį jau mažiau, bet būsiu).
Nemačiau. Vaikščiojau ratais , buvo begalė žmonių. O aš neradau su kuom pabendrauti. Pasikalbėjau tik su moterim kuri pardavinėjo rūšines orchidėjas ir pakvietė užsiregistruot orchids puslapy. Gal tai buvo kuri iš jūsų.
QUOTE(Erika20 @ 2010 05 28, 21:10)
ten nuostabu kodel mazai kas priejot, as lapelius dalinau
Erika, aš buvau su sūnum. Pametėm balsavimo lapelius ir prašėm naujų. Gal atsimeni.
QUOTE(misterija @ 2010 05 29, 00:16)
beje, turgelyje : rūšinės ir ne orchidėjos, substratas , vazonėliai plasmasiniai ir mediniai, tašos . visko ko reikia
Papirkau katlėją. Nežydi , bet pagal pavadinimą turėtų būti tokia.
QUOTE(rodostoma @ 2010 05 29, 20:56)
As irgi turiu pora groziu zydinciu,kurie pries metus zydejo
labai gražios
QUOTE(Tina* @ 2010 05 29, 22:42)
buciau zinojus, kad bus taip idomu, buciau sekmadieni vaziavus.
ir aš
Ledum, labai gaila, bet neprisimenu, zmoniu begale reikejo prisistatyt ar ne oranzine katleja?
QUOTE(Erika20 @ 2010 05 30, 19:50)
Ledum, labai gaila, bet neprisimenu, zmoniu begale reikejo prisistatyt ar ne oranzine katleja?
Ne, sakė bus balta su geltonu viduriuku. Pagal Googlę turėtų būt tokia kaip paveiksliuke.
( Oranžinę su raudonu pirkau Gloriosą )
man paveikslelio neorodo tai uz tai
o aš saviškėm pasigirt noriu mažulytė naujokė ir daugiau prasiskleidusių naminių peloric žiedų
ir įkeliu dvi raibuoles ,viena ta didelė vis nesustoja augus,o mažesnė niekaip nepradeda (į juodą nosį nežiūrėkit )
ir įkeliu dvi raibuoles ,viena ta didelė vis nesustoja augus,o mažesnė niekaip nepradeda (į juodą nosį nežiūrėkit )
J*G* labai grazi tavo maziuke O jau didzioji raibuole kuo tu ja laistai,kad ji tokia uzaugo Juoda nosis irgi labai fotogeniska
As ikvepimo po parodos pagauta visas orchidejas palaisciau ir patresiau vienu mostu
QUOTE(rodostoma @ 2010 05 30, 23:11)
J*G* kuo tu ja laistai,kad ji tokia uzaugo
vandeniu iš krano,kartais akvariumo ... net neprisimenu kada tręšta gal praeitą vasarą...
QUOTE(Tina* @ 2010 05 30, 23:17)
As ikvepimo po parodos pagauta visas orchidejas palaisciau ir patresiau vienu mostu
aš tai gerą pusę dienos mirkiau-laisčiau dar ir pora žiedstiebių naujų radau
prisidedu prie pagyru, saunuoliai organizatoriai ir dalyviai