Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(misterija @ 2010 05 29, 13:13)
galit nuvykę ir pauostyti  mirksiukas.gif

O aš kažkaip neišdrįsau prie orchidėjų nosį kaišiot, nors taip knietėjo maxillaria pauostyt ax.gif ...
Beje, vakar beveik graužiausi, kad cymbidium dayanum neprigriebiau, ot manija lotuliukas.gif . na, bet užteks man ir vienos naujokės.
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2010 05 29, 14:23)
bet užteks man ir vienos naujokės.

pasirodykit su naujoke 4u.gif
Atsakyti
misterija zygopetalium tavo labai labai kvepia, visas plotas nuo jo ten thumbup.gif smile.gif

as cambrios hibrida nusipirkau, tik dar palikau parodoj, Ramsio prasymu smile.gif
Atsakyti
Oi mergaitės kaip faina 4u.gif thumbup.gif wub.gif Gaila negaliu atvažiuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2010 05 29, 14:31)
pasirodykit su naujoke  4u.gif

Na, ji nežydi dabar ax.gif ...
Kada nors... :
Maxillaria praestans
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštonė: 29 gegužės 2010 - 13:58
QUOTE(rodostoma @ 2010 05 27, 22:19)
Aciu Silinge,uz naujus namucius 4u.gif Rodausi su savo naujokeuser posted image user posted image

koks cia stebuklas wub.gif
Atsakyti
deja, man nepavyks nuvaziuoti i paroda, tai paguodai is Ermitazo nusipirkau pora phalaenopsiu...
user posted image user posted image
Atsakyti
Kas ieškot zygopetalumų, galit rasti Vilniaus Ermitaže - šiandien mačiau ne vieną mirksiukas.gif
Atsakyti
Na stai,ir as jau is parodos biggrin.gif Buvo tikrai faina,ir labai malonu susipazinti,su tais zmoguciais kurie tokius grozius augina,ir tokius renginius rengia.Zemai jiems lenkiuosi aciuks.gif Mane irgi suzavejo patys maziausi eksponatai,ir zinoma Olivijos karaliene Stanhopea tigrina wub.gif wub.gif Gaila fotika,per skubejima pamirsau verysad.gif Vienu zodziu,likau tikrai suzaveta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2010 05 29, 17:55)
Kas ieškot zygopetalumų, galit rasti Vilniaus Ermitaže - šiandien mačiau ne vieną  mirksiukas.gif

O kokia maždaug kainelė jų? blush2.gif ir ar tokios pat spalvytės matėt, kaip čia aukščiau cituotoji gražuolė? wub.gif
Atsakyti
Kainike ju buvo33lt.su centais.Kai pirkau dar buvo,bet neprasiskleidusiais ziedais,ir labai prasti kerai.Gali buti,ir su kitokiais ziedais,nes rase,kad zygopetalumu mixsas g.gif
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2010 05 29, 17:26)

Sita kokia fainuole, spalva labai labai bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif
Labai jau noriu sodriai geltonos orchidejos, ech...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nila_ks: 29 gegužės 2010 - 18:12