As siandien ir dvi partempiau namo lauksiu kol prasiskleis, viena turetu buti LABAI idomi, nes ziedpumpurai tokie idomus, ne kaip visu, ziuresiu kas bus
Tai ne viena nezydi?
Aš vakar vaidrenoj apsilankiau, bet nieko labai ypatingo neradau Buvo miniukų po 10lt tamsiai violetinės spalvos, dar viena atseit nukainuota phal. už 10lt, puikios būklės, bet ši irgi tamsiai violetinės spalvos žiedeliais, o jų visai nemažai buvo. Žodžiu aš kai turiu jau violetinių gražuolių namie, tai kažkaip nesusigundžiau
QUOTE(Erika20 @ 2010 06 17, 15:57)
Tai ne viena nezydi?
Nea, vienas ziedkoti stora leidzia, o kitas daug pumpuru turi , bet neprasiskleide, nezinau kaip jie prasiskleis, jie toks jausmas suauge yra, ziedlapiai sukibe
Nu lauksim lauksim
QUOTE(Erika20 @ 2010 06 17, 18:18)
Nu lauksim lauksim
Va siuo metu kokia yra
ir skyrius vienas, nezinau kas cia bus kaip cia skleisis
O kdl sugalwojai pirkt nezydincia ir kur pirkai?
QUOTE(Erika20 @ 2010 06 17, 19:15)
O kdl sugalwojai pirkt nezydincia ir kur pirkai?
Pamaciau, kad ji kitokia nei visos, tai ir paemiau, nes ir rinktis nebuvo is ko. O man patinka kitokios, kazkuom issiskiriancios, savitos orchidejos O pirkau Macuiciuose, angare, cia Klaipedos raj.
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 06 17, 10:11)
Pokahonta, gražuolė
Sokejuke86 ir as nusipirkau tokia pat baltute apie 18 lt., labai dziaugiuosi
Man jau irgi ramiau
Nusipirkau mažulytį miniuką šiandien:
Nuotraukoj nelabai matosi spalvos, nes atrodo gelsvas nuo lempos šviesos ir tingėjau žaist su nuotraukom, bet iš tikro yra žalsvas ir dar leidžia žiedstiebį!
Labai džiaugiuos
Nuotraukoj nelabai matosi spalvos, nes atrodo gelsvas nuo lempos šviesos ir tingėjau žaist su nuotraukom, bet iš tikro yra žalsvas ir dar leidžia žiedstiebį!
Labai džiaugiuos
Lark ne nebuvau tik gėlėse jau senai... po kiek jos buvo?
visu labai gražios gėlytės
visu labai gražios gėlytės
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2010 06 17, 22:29)
o kur pirkai?