rodostoma, grazios spalvytes Tina,lauksim pasirodant
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2010 06 15, 21:40)
O aš jaučiu nerimą
Man būtinai reikia naujos orchidėjos. Tikrai tikrai. Abstinencija kažkokia.
Tikrai neramu ant dūšios
Tikrai neramu ant dūšios
Aš taip pat jaučiuos Jau šiandien norėjau lėkt ką nors nusipirkt, bet per vėlai susiruošiau, jau nebedirbo... Ryt lėksiu tikrai
rodostoma lb jau idomi
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2010 06 15, 22:40)
O aš jaučiu nerimą Man būtinai reikia naujos orchidėjos.
būtinai ir lb lb gražios ir šviežios
QUOTE(Tina* @ 2010 06 15, 22:51)
Bus keli dendrobium ziedeliai joje.
kaip smagu
rodostoma, graži, ypač lūpytės spalva
rodostama, kaip graziai spalvas pagavai, tokia gaivi
Aciu merginos uz pagyras Dabar laukiu kaip kokio stebuklo vandos ziedu ,jau pradeda po truputi skleistis
QUOTE(rodostoma @ 2010 06 15, 20:42)
Mano prazydes,dar vienas grozis
labai daili kiek pumpuriukų?
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2010 06 15, 21:40)
Rodostoma, pražydusi - labai daili
O aš jaučiu nerimą
Tikrai neramu ant dūšios
O aš jaučiu nerimą
Tikrai neramu ant dūšios
nu tai liga gi nu man kol kas ramu, kol keturios žydi, tai jomis gėriuosi. bat kas iš to, vakar nuvažiavom į maximą, tai spėkit, nenuėjau pažiūrėt? aišku nuėjau tik tos pačios likę, nieko naujo, tai susilaikiau labai karvutės noriu
QUOTE(rodostoma @ 2010 06 16, 11:11)
Aciu merginos uz pagyras Dabar laukiu kaip kokio stebuklo vandos ziedu ,jau pradeda po truputi skleistis
lauksim foto
QUOTE(rodostoma @ 2010 06 16, 12:11)
Lauksim ziedu kai pas mane prades zydeti tai bus stebuklu stebuklas
QUOTE(saidutea @ 2010 06 16, 16:52)
labai karvutės noriu
karvučių mačiau TIK GĖLĖSE šeštadienį, nežiūrėjai? Buvo ir rūšinių iš Elegant serijos, lb gražios, bet ir taip daug išsileidau pinigų, todėl susilaikiau, palikau kitiems.
Sveikos, na ką pirma, labiau prasiskleidusią promenanea xhanthina parodau
na o toliau.. Užsukau į ermitažą šiandien ir nesusilaikiau Į šitą jau anksčiau varvinau seilę, bet 65 lt kainavo tai susilaikiau. Šaindien daug nukainotų, ši iki 25 lt buvo, tai neatsispyriau Bet dar ermitažo litus priėmė tai 20 tesumokėjau. Tai nesigailiu, labai džiaugiuosi Užrašyta ir pavadinimas ale Timothy Chri (panašu, kad antro žodžio trūksta dalies ) Jūsų teismui...
na o toliau.. Užsukau į ermitažą šiandien ir nesusilaikiau Į šitą jau anksčiau varvinau seilę, bet 65 lt kainavo tai susilaikiau. Šaindien daug nukainotų, ši iki 25 lt buvo, tai neatsispyriau Bet dar ermitažo litus priėmė tai 20 tesumokėjau. Tai nesigailiu, labai džiaugiuosi Užrašyta ir pavadinimas ale Timothy Chri (panašu, kad antro žodžio trūksta dalies ) Jūsų teismui...
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 06 16, 20:05)
Į šitą jau anksčiau varvinau seilę, bet 65 lt kainavo tai susilaikiau
tas pats ir man buvo bet nusipirkau kitą ir kitur, ten viena į kitą seilę kelis mėn varvinom gerai taviškė atrodo kaip nukainuota
Oho koks baltaziedis debesis