Lark,dar viena dasipirkai va cia tai pirkimas
QUOTE(lark @ 2010 06 12, 14:51)
Vis akyse stovėjo.., čia iš Elegant serijos, bet pavadinimas neužrašytas tik selection
Wau
lark, pasakiški pirkiniai, seilė varva...
QUOTE(Erika20 @ 2010 06 12, 08:12)
va va apie ta geltona su ruzavais krasteliais ir minejau tau az, lark, ziauri daili, kiek ta kainavo?
žinok daug, beveik tiek kaip visos tos trys Elegant sudėjus, sakė, kad tiesiai iš augintojų pirko, ženklas "De Hofstede", bet toks krūmas didžiulis, žiedai 10cm, na kažkas, mano akimis, nepaprasto.
Užpirkau, nes vasaros pirkinai patys patikimiausi, augalai stipriausi, žydėsim visą žiemą . Dabar ramiai sau sedėsiu be pinigų, bet orchėmis apsikrovus
Ir visos su 2 žiedkočiais
Ai, TIK GĖLĖSE mačiau mėlyną taškuotą didžiulę nuostabaus grožio, sveiką, dideliais žiedais, su 2 žiedkočiais vandą, panaši į tą, kur parodoje pelnė žiūrovų simpatijų prizą. Aišku, kaina biski užlenkta, 300Lt. Kuri lb norite, galite įgyvendinti savo slaptą svajonę , gyvenimas toks trumpas ir negailestingas, nors gėlėmis pasidžiaukime.
O štai žiemą pirkta pigutė nežiniukė cambrija nustebino
QUOTE(~Sandrita~ @ 2010 06 11, 19:39)
Šiandien is iš dukros gim proga gauta gėlytė (gumbai gigantai,superiniai,gėlė visa standi-tokia uch ir dydis vos ne metras )
gražios gėlytės, ypač antroji
QUOTE(Erika20 @ 2010 06 11, 19:56)
ir phalaenopsis labai dailus, imciau toki
QUOTE(rodostoma @ 2010 06 11, 21:07)
Sandrita,su artejanciu gimtadieniu linkiu,daugiau tokiu sauniu dovanu
prisidedam prie sveikinimų
QUOTE(lark @ 2010 06 11, 21:23)
o trečioji taip sužavėjo, neatsilaikiau.
Nors ir matėt pas kitas mergaites, grožio perdaug nebūna. Nuplėšė po 30Lt už Elegant , nepadarė jokios nuolaidos, jei ką domina jų kainos.
Nors ir matėt pas kitas mergaites, grožio perdaug nebūna. Nuplėšė po 30Lt už Elegant , nepadarė jokios nuolaidos, jei ką domina jų kainos.
super naujokės, papirkai tu čia lark
QUOTE(lark @ 2010 06 12, 18:51)
šauniai nudžiugino
Aš irgi neatsilaikiau, vakar maximoj nusipirkau naujokę tokią kaip lark vidurinė tik balta, pas tave lark gelsva taip? gaila fotikas sugedęs, negaliu parodyt
sveikos orchidejininkes mano orchideja atsigavo, jau vienas ziedelis atsirado, kiti pumpurai dideli jau irgi.. ziuriu as vis ir galvoju - kaip tas orcidejas daugina? klausiu nes man nu nerealia ziurisi kai po dvi buna, sakau as kaip nors ta antra ysodinti galeciau irgi
bendradarbes mama sake prisidauginus gelyciu ale as niekaip nesuprantu kaip ji ta daro
bendradarbes mama sake prisidauginus gelyciu ale as niekaip nesuprantu kaip ji ta daro
QUOTE(saidutea @ 2010 06 12, 20:37)
Aš irgi neatsilaikiau, vakar maximoj nusipirkau naujokę tokią kaip lark vidurinė tik balta, pas tave lark gelsva taip?
taip gelsva , pamatavau aukštis 90cm, žiedas 10cm.
Deborų palikau visą dėžę.
Grazios, tik atkreipiau demesi, kad ir pas tave ziedkociai trumpi.
o mano gelyte va toki keista zieduka isskleide ne 5 lapiuku o 3
http://picasaweb.goo...991260980813282
o cia turbut bus vaikutis
http://picasaweb.goo...991263038872706
http://picasaweb.goo...991260980813282
o cia turbut bus vaikutis
http://picasaweb.goo...991263038872706
QUOTE(Tina* @ 2010 06 12, 23:24)
Grazios, tik atkreipiau demesi, kad ir pas tave ziedkociai trumpi.
Nežinau, ar šis komentaras man skirtas, ar kažkam dar, nes visko temoje neskaitau - daugiausiai nuotraukas pasižiūriu
Jei man - pas mane namuose vasarą nemažai saulės, gėlėms šviesos tenka daug, manau dėl to apskritai visos mano auginamos gėlės kotelius mažesnius auginasi, ne tokios išstypusios darosi. Manau, taip tik geriau Tik va, su saule ir karštis. Vakar namuose šešėlyje +30, saulėje - +37 laipsniai.... Nedaug augalų gali ištverti, o paslėpti nuo šios kaitros nelabai turiu kur... Sunyks man jos, gaila... Ne taip jau mažai pas mane jų (na, kaip kam tas "daug" atrodo ), nespėju visų atgaivaliot. Pasiūliau - gal kas priglaus.
QUOTE(lark @ 2010 06 12, 15:51)
Vis akyse stovėjo.., čia iš Elegant serijos, bet pavadinimas neužrašytas tik selection
pas mus tokia pati irgi gyvena tai pavadinimas jos buvo uzrasytas, Michelle