Aciu uz pagyras!
na jei gyrimosi tema, tai ir girtis reikia . Magistro apsigynimo proga dovanu gavau orchideja "cambria", su keturiais ziedynstiebiais, kvepianti, ziedai dvieju spalvu - bordo su balta
O foto bus veliau, kai nufotkinsiu.....
lark bet labai jau dailios vandos istikruju
aistutele, sveikinimai
aistutele, sveikinimai
QUOTE(aistutėlė @ 2010 06 11, 08:22)
na jei gyrimosi tema, tai ir girtis reikia . Magistro apsigynimo proga dovanu gavau orchideja "cambria", su keturiais ziedynstiebiais, kvepianti, ziedai dvieju spalvu - bordo su balta
šaunuolė, sveikinu
labai įdomu pamatyti tavo dovaną
QUOTE(lark @ 2010 06 11, 08:35)
išnešiau vandas už "darbinio" lango.
aistutėlė, sveikinam
Kol mažai kas giriasi, noriu pasidžiaugti , išnešiau vandas už "darbinio" lango.
Įdomu, ką kolegos pagalvos užmatę, bet gal ir nepastebės
Kol mažai kas giriasi, noriu pasidžiaugti , išnešiau vandas už "darbinio" lango.
Įdomu, ką kolegos pagalvos užmatę, bet gal ir nepastebės
Nu ka pagalvos as tai i darba vis tempiu geles - tai sako man, o kiek pas jus namie? jeigu geliu manija nesergi - tai ne kaip supranta
O man tai labai grazu
aistutėlė, sveikinam
QUOTE(Erika20 @ 2010 06 11, 08:40)
aistutele, sveikinimai
QUOTE(Pokahonta* @ 2010 06 11, 09:56)
šaunuolė, sveikinu
. Kazko tai neina prie photobucket'o prisijungti, neleidzia. Tad bandysiu veliau foto ikelti
Cika 69,nuotraukoje dendrobiumas
QUOTE(sanlong @ 2010 06 10, 20:24)
Kokia kaina?
Lygtais 19,- O zinokit geliu bazej uz tokia pat nuo manes 25,- nulupo TIK GELESE. Tad prieinu galutines isvados jog Maximoj pigiausios geles.
tiesa, buvo ir tokiu
tokie silti ir grazus pasirode
tokie silti ir grazus pasirode
Visu geleles tiesiog , jau ir vel kirminas kirba, norisi orches, gerai, kad be masinos esu, tai vienintelis dalykas sulaiko, bet... Vyras kita savaite isplaukia, tai leksiu kogero
Papildyta:
Mano dar viena neziniuke issiskleide, lauksiu trecios
Papildyta:
Mano dar viena neziniuke issiskleide, lauksiu trecios
O,labai daili. As dziaugciaus,jei mano neziniuke tahp prazistu,bet itariu bus balta