kol skaičiuojat pinigėlius ir renkatės, aš įdėsiu savo katlėją - pilnai išsiskleidusią
grazute va tokia tai pasilikciau
QUOTE(Erika20 @ 2010 06 09, 13:48)
laba, gal kuria domina katleja uzsisakiau is orchidejos.lt nuzydejusia, violetine su geltona lupyte, o gavau zydincia ir su tamsiai violetine ir balta lupa. Nenoriu as jos tu ruzavu tokiu ir violetiniu jau phalaenopsiu pilni namai. Siaip augalas ziauriai grazus, sveikas, su daug auginiu, jei ka tada az
o nenori parasyti i orchidejos.lt ir pasakyti,kad ne sita uzsakinejai? gal apkeis? gal pinigus grazins..... kiek zinau, su jais eina sutarti...
tiesa, nesi orchidejininku draugijoj? ar nick kitas?
QUOTE(pabirze @ 2010 06 09, 14:16)
kol skaičiuojat pinigėlius ir renkatės, aš įdėsiu savo katlėją - pilnai išsiskleidusią
o jee kokia gražuolė
Pabize katlėjų pražydinimo meistrė , turėsi mus mokint
QUOTE(Evaja @ 2010 06 09, 14:18)
o nenori parasyti i orchidejos.lt ir pasakyti,kad ne sita uzsakinejai? gal apkeis? gal pinigus grazins..... kiek zinau, su jais eina sutarti...
laba laba. Skambinau as jiem, bet tai ka dabar ta gele atgal siust? nes as nei vln, nei kaune negyvenu, gaila man jos, niekas nenores pasiliksiu sau. Aisku, atsiprase, be to, kas neklysta
draugijoj nikas lerika.
QUOTE(lark @ 2010 06 09, 14:23)
kam kalbėt, kam patylėt- neskaičiuosiu kiek pati pražydinai ir ko gero į pagyras pamiršai foto įdėt- geltonoji dar dabar man akyse stovi Nieko negaliu su savimi padaryt, katlėjos man pačiausios
Tik gėlėse užvežta deborų
tik gelese daug visokiu orchideju. miniuku, katleju, cambriju tigriniu kaip Lark, oncidiumu ir daug kitu
erika lb grazi katleja tavo, as tai neparduociau tokios
pabirze, saunuole tu
erika lb grazi katleja tavo, as tai neparduociau tokios
pabirze, saunuole tu
QUOTE(lark @ 2010 06 09, 15:30)
Erika20, graži katlėja, pasilik sau, toks gražus krūmelis arba į skelbimus duok, gal kas nupirks , kur čia siuntinėsi pirmyn atgal, kai katlėjos žydi ~2 savaites.
arba kai peržydės, jei įmanoma , padalink į 2 krūmus, 1 pigiau parduok, o kitą sau pasilik, arba abu. Manau kai pigiau paleistum, labai greit mergaitės nupirktų
jo krumelis tai pasakiskas, tik ta spalva mane zudo
Pabirze, gal kazka panasaus ir teks galvot. Jei ne tai pasiliksiu, gal koki drastiska eksperimenta isbandysiu juokauju.
Tas, kad nenoriu as is jos nei biznio daryt, nei pigiau pardavinet, tiesiog gal kazkas apie tokia svajoja, jei poros dienu begy tai atvesciau i kauna
aha, naujute, veliau imesiu
Pabirze, gal kazka panasaus ir teks galvot. Jei ne tai pasiliksiu, gal koki drastiska eksperimenta isbandysiu juokauju.
Tas, kad nenoriu as is jos nei biznio daryt, nei pigiau pardavinet, tiesiog gal kazkas apie tokia svajoja, jei poros dienu begy tai atvesciau i kauna
aha, naujute, veliau imesiu
QUOTE(Erika20 @ 2010 06 09, 15:37)
jo krumelis tai pasakiskas, tik ta spalva mane zudo
Pabirze, gal kazka panasaus ir teks galvot. Jei ne tai pasiliksiu, gal koki drastiska eksperimenta isbandysiu
Pabirze, gal kazka panasaus ir teks galvot. Jei ne tai pasiliksiu, gal koki drastiska eksperimenta isbandysiu
idek i skelbimus, gal susigundys kas
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 06 09, 13:34)
A6 po darbo namie žiūrėsiu ko nors noriu, bet darbe daug ko nerodo
man namie irgi neviska rodo-kiek supratau ten visos su foto-tai tenka i google mest,ale ten ismeta tokia yvairove,kad net nezinai kuri tiksli...
QUOTE(zuzla @ 2010 06 09, 13:38)
man vyras paaiškins kas ir kiek apsimoka
Erika20-labai grazi gelyte,aisku-jei netraukia akies,ka padarysi,kazka gal sumastysi Man pradejo patikt sios geles,viena pati buvau prazydinus,tai dabar apie kitas mastau Ir manoji du vaikiukus auginasi vel O cia kiek supratau zemauge nes mano tai gan auksta gele....
pabiržė gražuolė