Maciau,tai dabar duoduosi per tuos puslapius apsiseilejus noriu tiek daug,vaje,vaje
QUOTE(rodostoma @ 2010 06 09, 12:33)
Maciau,tai dabar duoduosi per tuos puslapius apsiseilejus noriu tiek daug,vaje,vaje
mane taip pat sunervino, kaip tyčia pinigų nėra atliekamų , tai vieną paphio visvien imsiu , patinka man tie jų baisuokliški žiedai
o aš galvoju, dvi ar tris imt, dvi ar tris... dvi ar tris
Aisku 3 labiau apsimoka
QUOTE(lark @ 2010 06 09, 11:10)
Nu as irgi žiuriu ir nervas ima Pasirinkimas žiauuuuuuuuriai didelis,bet pvz siūlomos iš orchidejos.lt tinklapio Dendrobium harveyanum kaina (pas juos) 49 + mokestis,o iš užsienio gaunasi pagal valiutos kursą 55,24 + dar mokestis....tai jau neapsimoka kaip ir iš ten.Aišku apsimoka vandas pirkti,kainos tikrai mažos,arba šiaip labai išskirtines gėles Žodžiu susinervinau-noriu tikrai daug,ale
PASIDAIRYT norėčiau visų
A6 po darbo namie žiūrėsiu ko nors noriu, bet darbe daug ko nerodo
Oi mergicos net silpna,koki cia banka nusiaubus
QUOTE(Laimonduxe @ 2010 06 09, 12:44)
Aisku 3 labiau apsimoka
man vyras paaiškins kas ir kiek apsimoka
laba, gal kuria domina katleja uzsisakiau is orchidejos.lt nuzydejusia, violetine su geltona lupyte, o gavau zydincia ir su tamsiai violetine ir balta lupa. Nenoriu as jos tu ruzavu tokiu ir violetiniu jau phalaenopsiu pilni namai. Siaip augalas ziauriai grazus, sveikas, su daug auginiu, jei ka tada az
QUOTE(Pokahonta* @ 2010 06 08, 22:32)
gal pasakysit ką reiškia, kai iš vidurio lapų išauga apie 10cm stiebas su lapuku? ir tame lapuke, viduriuke lyg dar kažkas vyksta dar taip nebuvau mačiusi
Keikis gal.
QUOTE(lark @ 2010 06 09, 11:10)
Nu ir nepagaili tu ligoniu, nu ir ziauri tu
QUOTE(Tina* @ 2010 06 09, 14:01)
Nu ir nepagaili tu ligoniu, nu ir ziauri tu
aga žiauri, ėt, žinotumėt kokios pas mane dabar dvasinės kančios