Pelė snaudalė - ziedu gausa ir ju grazumas
O stai manieji ziedukai, sestadieninis miniukas pirkinukas ir neziniuke prazydusi
QUOTE(Kaštonė @ 2010 06 06, 19:14)
Miniukas koks įdomus . Ir aš norėčiau tokio .
Zinotumet, kaip kvepia Sis miniukas iskart aki patrauke , nes toks labai mielas atrode
Pele snaudale-jau grozis tavo orchodeju
As laukiu kada mano prazys Viena isleido daigeliu ir krauna ziedus ant seno ziedstiebio,kita isleido visiskai nauja su 3 sakelem.
As laukiu kada mano prazys Viena isleido daigeliu ir krauna ziedus ant seno ziedstiebio,kita isleido visiskai nauja su 3 sakelem.
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2010 06 06, 18:55)
Taip. Aš ir pati brandinau mintį ilgai, nes kaina tokia atmušanti buvo.. Dar turėjau tų ermitažo talonėlių, tai gavosi šiek tiek pigiau..
O kiek gavosi, nes ir man ji ramybes neduoda
Papildyta:
QUOTE(nila_ks @ 2010 06 06, 19:09)
O stai manieji ziedukai, sestadieninis miniukas pirkinukas ir neziniuke prazydusi
Labai ispudingas miniukas
QUOTE(Laimonduxe @ 2010 06 06, 20:13)
O kiek gavosi, nes ir man ji ramybes neduoda
42 Lt
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2010 06 06, 21:21)
42 Lt
Normaliai, turbut ir as neatsilaikysiu, nes ispudingai atrodo, tokia svelnute
QUOTE(Laimonduxe @ 2010 06 06, 21:26)
Normaliai, turbut ir as neatsilaikysiu, nes ispudingai atrodo, tokia svelnute
Tik va, vakar buvau, norėjau draugei gimtadieniui nupirkti, tai jau likusios su mažiau žiedelių, bet kerai vis tiek geri. Aš panašią turiu, tai jos kai leidžia žiedstiebius, išaugina ir daug šoninių šakelių, tai atrodo kaip medelis aš ją obelėle vadinu
QUOTE(nila_ks @ 2010 06 06, 19:09)
Nila_ks, abi fantastiškos.
Pele snaudale, man ypač ta kasytė patinka. Aš ir panašią turiu.
QUOTE(nila_ks @ 2010 06 06, 18:19)
Zinotumet, kaip kvepia Sis miniukas iskart aki patrauke , nes toks labai mielas atrode
Vau ir dar kvepia? laaaabai fainas miniukas maniškis man jau seniai prisižadėjęs nupirkti žydintį miniuką, tik kad vis nerandu kokio labai jau gražuolio. Nes violetinio nenoriu - dabar visur tokių pilna kažkodėl. Norėčiau kokios retesnės spalvytės, kad ir kaip šis. Bet jaučiu jei kvepėtų tai net nežiūrėčiau kokios spalvos žiedeliai Va va prigundei čia, dabar noooooriu kvepiančio
QUOTE(lark @ 2010 06 05, 18:39)
Galvoju nusipirkti enciklopediją iš http://www.orchidejos.lt/ , kažin ar gera knyga?
Man irgi MB parsiunte pigiau. Tai daugiau pazintine knyga, supazindinanti su daugybe orchideju rusiu.
Keletas mano ziedu