ir as tokios noriu kur nusipirkt tokiu buna?
QUOTE(Laura81r @ 2010 06 03, 16:36)
labai grazios gelytes.ir as megeja nusipirkti nupiginta.vyras vis saukia ant manes,pridek kelis pinigelius ir nusipirk grazia.o man patinka gelbetojos vaidmuo..nusiperki,ir lauki kada prazys.smagu matyti,kai geles atsigaudineja
o man ir patinka gelbetojos vaidmuo sendien viena moteriske norejo ismesti orchideja,o ji visai gera ir sveika tik kad gal kokius 2 men nelaistyta tai tokia apvytus ir negraziai atrodo. tai as ja pasiemiau jau ne viena orchideja esu taip isgelbejus ir paskui jos pas mane labai graziai ir gausiai zydi. kaip tik laukiu va viena isgelbeta orchideja jau leidzia ziedstiebi tai laukiu labai nes net nzn kokia spalva bus
QUOTE(lark @ 2010 06 03, 20:18)
Skleidžiasi Epidendrium žiedai
Tokių dar niekad nesu mačius. Labai gražu.
lar ohohoho
QUOTE(Ledum @ 2010 06 03, 20:56)
Tokių dar niekad nesu mačius.
taip pat "išgelbėtas", buvo pasmerktas
Kadangi buvau anksčiau parodoje mačiusi, tai jį "atpažinau"
Ko gero kitą temą vadinkit "maniakės - gelbėtojos - pagyrūnės"
QUOTE(lark @ 2010 06 03, 21:14)
taip pat "išgelbėtas", buvo pasmerktas
Lak, nuo to tik dar gražesnis.
Jau galvojau ištylėsiu. Biski gėda jau. Šiandien tris vnt iš Karmelitos parsinešiau.
QUOTE(Ledum @ 2010 06 03, 21:23)
Biski gėda jau. Šiandien tris vnt iš Karmelitos parsinešiau.
nu kokia čia gėda , visos mes tokios , žinotumėt kiek esu "lavonų" prigaivinus . Tik kai nešates, nestatykit su visom, nors dvi savaites stebėkit ar ne ligotos ir jokiais būdais neimkit į namus aplipusias skydmariais. Geriau leisti žūti vienai, nei visoms
QUOTE(lark @ 2010 06 03, 20:18)
Skleidžiasi Epidendrium žiedai
nuostabus ziedai ir tokios nesu macius
QUOTE(Ledum @ 2010 06 03, 21:23)
Lak, nuo to tik dar gražesnis.
Jau galvojau ištylėsiu. Biski gėda jau. Šiandien tris vnt iš Karmelitos parsinešiau.
nu ir gerai, o kokias parsinesei?
QUOTE(cika69 @ 2010 06 03, 19:07)
o man ir patinka gelbetojos vaidmuo
O MB visada man sako jau geriau vieną su žiedais nusipirktum negu kad čia pristatyta visa palangė kaip salotų, tik kad šitos dar nereikalingesnės nei suvalgyt negali... O aš vistiek salotas nešu namo
O aš šiandien parsivežiau, tiksliau MB prikalbėjau kad atvažiuotų parvežt manęs ir mano giganto cymbo Galiu pasakyt - jei ištiestais lapais, kaip supakavom vežimui, pusantro metro į aukštį. Jei taip va kaip jau stovi tai tikrai metras ant metro - aukštis į plotį Bus geltonai žalsvos spalvos žiedeliai, nes dar du kabo nenukritę.
Pirkau Vaidrenoj, VOS UŽ 30lt (o kaina buvo parašyta 170lt)
Sveikutes visos, jusu labai labai grazios gelytes , net seile tysta
Siandiena ir as parsitempiau viena nukainuota cymbidiuma uz 15 lituku. Patiko, kad aukstas ir dailus labai lapai, o kiek leidzia ugliuku, o jei Zydes baltai su bordavu liezuviu, berots. Laukiu sestadienio ryto, zada atvaziuoti nauja siunta, tai leksiu ka nors pagriebti, nes vakar turejo atvezti, bet visa siunta sake pardaveja, kad jau buvo uzsakyta, nieko i prekyba negavo
Siandiena ir as parsitempiau viena nukainuota cymbidiuma uz 15 lituku. Patiko, kad aukstas ir dailus labai lapai, o kiek leidzia ugliuku, o jei Zydes baltai su bordavu liezuviu, berots. Laukiu sestadienio ryto, zada atvaziuoti nauja siunta, tai leksiu ka nors pagriebti, nes vakar turejo atvezti, bet visa siunta sake pardaveja, kad jau buvo uzsakyta, nieko i prekyba negavo
Labai gražūs - statūs jūsų cymbo lapai Maniškio tai labai platūs, neišsilaiko stati