Sveikos sveikinu visas naujokes, sveikos prisijungusios Rodostoma su praėjusiu, priimk sveikinimus
Labai gražios visų gėlytės
Sveikos, labai aciu uz nuotraukas is parodos, per savo mokslus, deje negalejau dalyvauti Taciau nors nuotrauku paziurejau Labai grazios gelytes, sveikinu visas kurios sudalyvavo ir kurios apdovanojimus gavo,saunuoles
Na va, o manes grizusios is sesijos lauke staigmena Mano izymioji orchideja, pirmoji isbandziusi mikorize ir sukelusi daug klausimu, isleido ziezstiebi Bus prmoji mano prazydinta (tikiuosi) ir labai idomu kokios spalvos bus,nes kai pirkau ji buvo melynai dazyta, tai va laukiu nesulaukiu
Na va, o manes grizusios is sesijos lauke staigmena Mano izymioji orchideja, pirmoji isbandziusi mikorize ir sukelusi daug klausimu, isleido ziezstiebi Bus prmoji mano prazydinta (tikiuosi) ir labai idomu kokios spalvos bus,nes kai pirkau ji buvo melynai dazyta, tai va laukiu nesulaukiu
malonu girdet kad patiko mano augintines ir aciu, kad priemet i savo rateli.o is foto matyti kad paroda tikrai buvo gaila kad as negalejau dalyvauti nors niekad dar nesu buvus geliu parodose
QUOTE(cika69 @ 2010 06 01, 19:07)
noreciau savas augintines parodyti
labai gražios
[quote=cika69,2010 06 01, 17:07]sveikos visos orchideju myletojos
laaabai grazios gelytes,man ypac ta patiko,kur vyras valentinui padovanojo...
laaabai grazios gelytes,man ypac ta patiko,kur vyras valentinui padovanojo...
Paroda ne kliutis,tai buvo paskutinis savaitgalis baigiamajam egzaminui bijojau,kad per paroda baigsis negerai bet pavyko nusaut du zuikius ir paroda ir mokslus ir jau turiu bakalaura
QUOTE(Erika20 @ 2010 06 01, 23:35)
Paroda ne kliutis,tai buvo paskutinis savaitgalis baigiamajam egzaminui bijojau,kad per paroda baigsis negerai bet pavyko nusaut du zuikius ir paroda ir mokslus ir jau turiu bakalaura
labai labai sveikinu
QUOTE(Erika20 @ 2010 06 01, 23:35)
ir jau turiu bakalaura
Erika, šaunuolė, lb lb sveikinu ir džiaugiuosi
Rodostoma, su praėjusiu tortadieniu Ale kaip tave myli , žino ką dovanoti
cika69, lb gražios tavo fotografijos albumėlyje , šaunuolė
Nagi giriames, ką gero pirkom, ką naujo įspūdingo užmatėme gėlių bazėse, gėlių perdaug nebūna, tik pinigų visada mažai
QUOTE(Pokahonta* @ 2010 05 31, 19:41)
labas vakaras
vis paskaitau, pasigrožiu jūsų orchidėjomis nutariau ir aš parodyti savo žydinčias "sugyventines"
gaila nepavyko sudalyvauti parodoje na gal kitą kartą
"senutės"-dar yra trys nežydinčios, viena iš jų išnaujo krauna pumpurus, nors vieną šaką ir nulaužiau per žioplumą o kitai žydinčiai dukra nulaužė, tai jau vos neverkiau
o čia naujokės
pirkta prieš porą savaičių miltonia, visai nežydėjo-prieš porą dienų išsiskleidė pirmasis žiedas
na ir tokios
šita baigianti byrėti
ir dar yra viena nežydinti, tokia kaip medelis-buvo aplipus žiedais. Gal pasakysit kaip vadinasi?
vis paskaitau, pasigrožiu jūsų orchidėjomis nutariau ir aš parodyti savo žydinčias "sugyventines"
gaila nepavyko sudalyvauti parodoje na gal kitą kartą
"senutės"-dar yra trys nežydinčios, viena iš jų išnaujo krauna pumpurus, nors vieną šaką ir nulaužiau per žioplumą o kitai žydinčiai dukra nulaužė, tai jau vos neverkiau
o čia naujokės
pirkta prieš porą savaičių miltonia, visai nežydėjo-prieš porą dienų išsiskleidė pirmasis žiedas
na ir tokios
šita baigianti byrėti
ir dar yra viena nežydinti, tokia kaip medelis-buvo aplipus žiedais. Gal pasakysit kaip vadinasi?
na ir grozybes
Aciu Evaja ir Lark
Saidutea,Lark,sveikinimai priimti,aciu Erika 20 sveikinu su bakalauru
rodostoma, su praejusiu
erika, dideliausi sveikinimai tau gavus bakalaura as atsimenu tave is parodos, gaila nezinojau kad ten tu, buciau pakalbinus
erika, dideliausi sveikinimai tau gavus bakalaura as atsimenu tave is parodos, gaila nezinojau kad ten tu, buciau pakalbinus